Връзка без ограничения

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!
author image by PC Mania | Archive | 0 Comments | 15 дек. 2013

Един от парадоксите на съвременния живот е, че колкото повече ползваме техниката в деловото и личното си ежедневие, толкова по-зависими ставаме от нея. Без значение дали нуждите ви са свързани с индивидуално потребление, малък офис или достигат до управлението и координацията на значителен човешки ресурс, комуникациите са от изключителна важност за правилното функциониране и плодотворната дейност. Разбира се, почти всеки един от нас има смартфон или таблет, акаунт в Gmail и ползва редовно Skype, но колкото и да е удобно, това не е достатъчно, за да организирате комуникационната си мрежа така, че тя да е надеждна, сигурна и ефективна. Ако поне веднъж сте изпитали нуждата от цялостно решение, което да обедини отделните елементи на дигиталната комуникация и управление на бизнеса, то със сигурност не сте единствените.

Именно за вас и хора като вас – професионалисти, IT експерти, мениджъри, ръководители на екипи и управители на малки и средни предприятия – е услугата cMailPro, предлагана от една от водещите хостинг компании у нас ICN.bg. Накратко казано, тя е унифицирана платформа, съчетаваща всички най-важни инструменти за дигитална комуникация и планиране. Може би вече си мислите, че макар и интересни, подобен тип неща не са толкова важни за вашия бизнес било то защото е твърде малък или твърде голям. Истината обаче е, че в съвременната конкурентна бизнес среда всеки има нужда от адекватна стратегия за оптимизиране на наличните ресурси, намаляване на разходите и достигане до максимално широк кръг клиенти.

Да вземем например имейла. Всеки праща кратки електронни съобщения, но в същото време този канал е незаменима основа за успешна бизнес комуникация. Имейл акаунтът в офиса трябва да е защитен, тъй като информацията често е поверителна, да е надежден, защото светът практически не спи никога и да бъде вашето корпоративно лице пред вашите партньори и клиенти. С помощта на cMail Pro може да използвате всички предимства на новия HTML5 стандарт, да криптирате съобщенията си, да персонифицирате акаунта с облика на вашия бизнес, както и да съхранявате данните в облака.

Говорейки за облачните технологии в момента възможността от отдалечен достъп до данните е задължителна. Затова cMail Pro предлага и т.нар. уебмейл поддръжка – акаунт, достъп до който имате директно от вашия браузър без нуждата от инсталирането на допълнителен софтуер и при запазването на функционалността, която обикновено получавате от десктоп имейла си – чат в реално време, календар, списък с контакти и споделяне и съхраняване на файлове.

Понякога обаче човек просто има нужда от това да обмени няколко думи или да проведе неформална дискусия със свои колега без да се обременява с писането на официални съобщения. Точно за такъв тип случаи е подходящ вграденият cMail Pro чат, който по същество представлява гъвкаво решение за общуване в реално време и позволява споделяне на съобщения и файлове в една сигурна вътрешнофирмена среда.

cMail Pro осигурява и много ефективно управление на контактите и дейността под формата на база данни с пълна информация и интерактивен календар. С част от вашите клиенти и партньори общувате ежедневно, с други – значително по-рядко, но във всички случаи всеки един мениджър или служител борави с множество имена, телефони, адреси и др. Тяхната организация е трудна, но ако бъде оформена по подходящ начин, информацията може да спести време в най-важните моменти. Базата данни на cMail Pro поддържа протоколите ActiveSync и CardDav и позволява гъвкав достъп, съобразен с конкретната длъжност и ефективна организация. Същото се отнася и до календара, който под една или друга форма вече е незаменим помощник на деловия човек. В случая той е съвместим както с десктоп операционни системи (Windows, Mac OS), така и с мобилни (iOS, Android, Windows Phone). Практическите ползи от календара са огромни – организация на задачи, срещи и участия, задаване на напомняния и аларми, синхронизация с мобилните ви устройства, изпращане на покани и т.н.

Предимствата на cMail Pro се допълват от опциите за съхранение и споделяне на файлове, защитената комуникация, гъвкавият конфигуратор на панела и високата степен на съвместимост благодарение на стандартните протоколи, които се използват в платформата. Може би най-големият плюс обаче е в гъвкавата схема, по която се предлага услугата – в момента съществуват три пакета (Startup, Pro и Corporate) в различен ценови диапазон и съобразени с конкретните нужди на бизнеса така, че всеки сам да прецени и да се спре на варианта, който най-добре отговаря на актуалните и бъдещите нужди на бизнеса.

Автор: