Вали Компютърс ще разпространява SteelSeries

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

 

SteelSeries – водещ производител на висококачествена гейминг периферия – съобщи, че 01.01.2013 г. официален и единствен вносител за България ще е фирма Вали Компютърс ООД. Цялостното портфолио от продукти като мишки, слушалки, клавиатури, брандиране продукти, включително инноватините продукти SteelSeries Free Wireless Mobile Controller, Flux Headset и новата серия гейминг клавиатури APEX, ще бъдат представени за страната.

„Избрахме Вали Компютърс за наш партньор заради добрата им репутация в региона и тясната им специализация в дистрибуцията на мобилни телефони и аксесоари – заяви Флеминг Гилденхамър, мениджър продажби в SteelSeries. – Вали Компютърс ще бъде нашият единствен дистрибуционен партньор в региона. Това е показателно за големия интерес в България към гейминг периферията и мобилните гейм-аксесоари.”

„SteelSeries предлага висококачествени и изключително търсени продукти на пазара – допълни Иван Хинов, мениджър продажби във Вали Компютърс. – Техните устройства за PC и мобилен гейминг пасват идеално на нашия бизнес. Изключително горди сме от факта, че ще предложим на българските геймъри марка с подобно качество и репутация.”

Продуктите на SteelSeries вече могат да бъдат закупени директно от офисите на Вали Компютърс, както и от дилърската им мрежа в страната.

 

Автор: