Agent написа:
Волтажа, дет го мъчи паметта + че му се мешат спомените + конспиративните когнетивни способнoсти + чистачки etc - да не ми се обяснява, че бил прав.
Ма чакай ся бе, Агенте, аз не съм те оспорвал че ти си правил това, което твърдиш че си правил.
Оспорвам това че арена са нямали планове за прожекция на филма и че именно твоите действия са ги провокирали.
При положение че вече разви детективски способности и наклонности, най-уважително те поканвам на следното:
Намери доказателство че
други български кина СА или НЕ СА излъчвали този филм тогава.
Ако откриеш че СА, значи не можеш да твърдиш че именно ти си юрнал арена да го прожектират, тъй като те със сигурност са следяли конкуренцията и са гледали да не останат по-назад.
Ако докажеш че НЕ СА, значи има хляб в думите ти, и ти свалям шапка!
Agent написа:
Чистачките с рекламни тениски си ги виждал след примиерата или около нея на 100%. (аз такива не съм виждал, ама аре от мен да мине).
Да, вече казах че е било след премиерата, тъй като по нейно време дори не съм бил в БГ.
Дори знаеш ли какво помня -- че беше МНОГО след премиерата, по време по което филмът вече не беше в ротация.
Помня това, защото беше лято. Иначе няма как чистачката да е била по тениска.

(и то лято СЛЕД 2009та, тъй като, както вече казах, тогава не бях в БГ)
Никакви спомени не ми се мешат, гарантирам ти.
---
Agent написа:
ВЪПРОСЪТ ОБАЧЕ Е ЩО ИМАМ EMAIL ЗА BOSTON MARATHON EXPLOSION от 2002 година като атентата се е извършил през 2013 година (ей ся проверих).
(на Волтажа да вкарам малко конспиративен mindfuck пак) АХАХАХАХАХАХА
ЗАЩОТО ТОВА Е ГОДИНАТА, В КОЯТО АТЕНТАТОРИТЕ ПРИСТИГАТ В САЩ И ЯВНО ОЩЕ ТОГАВА СА ПОЧНАЛИ ДА ТЪРСЯТ НАВИТИ ЗА ДЕЯНИЕТО !!!1!!!
DUN - DUN - DUUUNNNN !!!!
Или може би тези имейли не са били разпращани от самите атентатори, а от рекрутъри.... които са съблазнили атентаторите.
Или може би всъщност "атентаторите" са били просто изкупителни жертви, а извършителите са били именно тези разпращащи мейлите.
Или може би всичко това е просто съвпадение.... макар и да не искам да вярвам в това.
Във всеки случай, ебаси находката! Поздрави! Сериозно го твърдя! !!
п.п. Как така изобщо попадна на този имейл? в смис, филтъра на сърча ли ти го изкара?
пробвал ли си да цъкнеш на линка, след като разбира се си го проверил за безопасност?