Автор |
Съобщение |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Признаване на поражение; Отвореност към преговори Публикувано на: 12 Ное 2017 17:45
Мечтая си за хубавите времена, в които волтажа щяха да са го баннали досега 
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
 |
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: Признаване на поражение; Отвореност към преговори Публикувано на: 12 Ное 2017 18:21
Аз от известно време се каня да скрия темата в архива... 
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
 |
Императора
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Признаване на поражение; Отвореност към преговори Публикувано на: 12 Ное 2017 18:24
...и тогава наистина ще направя walk-in в посолството. -_- Това ли искаш? ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
|
|
 |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
 |
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: Признаване на поражение; Отвореност към преговори Публикувано на: 12 Ное 2017 18:25
Да ги питаш що пишат във форума на PCM ли? 
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
 |
Императора
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Признаване на поражение; Отвореност към преговори Публикувано на: 12 Ное 2017 18:36
Мне. За да се предам, след което да бъда ексфилтриран, където най-вероятно ме oчаква Гуантанамо. Ма така е като в бг не срещам разбиране и признание. По-добре в затвор на запад, отколкото "свободен" в бг, мисля аз. 
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Признаване на поражение; Отвореност към преговори Публикувано на: 12 Ное 2017 21:22
нелегален написа: Ма така е като в бг не срещам разбиране и признание. Е как бре? Разбираме, че си трол и признаваме, че си смотаняк! Какво повече?
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
|
|
|
 |
ГРУ
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Признаване на поражение; Отвореност към преговори Публикувано на: 13 Ное 2017 00:30
нелегален написа: @ГРУ Добре, какво ще се случи с мен сега? Ще живея ли? Аз на Ваше място не бих се притеснявал. Да кажем, че се връщаме към доброто старо идеологическо противопоставяне в което Вие сте толкова добър.
|
|
|
|
 |
CIA
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Признаване на поражение; Отвореност към преговори Публикувано на: 13 Ное 2017 00:38
ГРУ написа: Да кажем, че се връщаме към доброто старо идеологическо противопоставяне в което Вие сте толкова добър. Shall we dance?
___________________________________ We are the Nation's first line of defense. We accomplish what others cannot accomplish and go where others cannot go.
|
|
|
|
 |
Императора
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Признаване на поражение; Отвореност към преговори Публикувано на: 13 Ное 2017 01:27
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Признаване на поражение; Отвореност към преговори Публикувано на: 13 Ное 2017 14:51
|
|
|
|
 |
Императора
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Признаване на поражение; Отвореност към преговори Публикувано на: 14 Ное 2017 05:21
d4rk.1nside написа: g2h.pestilence ли беше ти? Колко ми помогна вчера фактът че едно време се писах така във вц3... Майстерът ще ме разбере какво имам предвид.  @CIA -- по-живо, ако обичате. Дори да не можете да предоставите отговор на пълната програма от молби и искания, които изисках от вас точно тук и сега, представете поне нещо, което да е допираемо.
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Признаване на поражение; Отвореност към преговори Публикувано на: 14 Ное 2017 08:34
Нямаше ли да правиш вчера уок ина, да не те хвана шубето след историята от линка на Омегата ![[Question] :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
|
|
|
|
 |
Императора
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Признаване на поражение; Отвореност към преговори Публикувано на: 14 Ное 2017 18:37
Очевидно е, че беше блъф.  Пък и от друга страна получих нещо като "сигнал" (макар че не точно), който ми даде знанието, че се работи по въпроса, така че засега ще се въздържа от извършване на деянието.
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Признаване на поражение; Отвореност към преговори Публикувано на: 14 Ное 2017 20:25
Много ясно, че така ще кажеш 
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Признаване на поражение; Отвореност към преговори Публикувано на: 14 Ное 2017 20:33
Хахаха, здраво те е хванало шубето 
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
|
|
|
|
 |
Мастър Люх
|
 |
В момента играе: ❚█══█❚
|
|
Заглавие: Re: Признаване на поражение; Отвореност към преговори Публикувано на: 14 Ное 2017 21:31
На една приятелка гаджето леджитли работи в посолството бтв Готви се за ареста, комуне такова 
___________________________________ TAPAKO PROST...
|
|
|
|
 |
Императора
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Признаване на поражение; Отвореност към преговори Публикувано на: 14 Ное 2017 22:03
ок, къде се уреждаме? 
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Признаване на поражение; Отвореност към преговори Публикувано на: 15 Ное 2017 08:43
Ма хич недей говори за уреждане, щото видяхме колко сериозни са ти намеренията - въздух под налягане и форумно самохвалство само ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Признаване на поражение; Отвореност към преговори Публикувано на: 16 Ное 2017 15:55
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|