Изключително тъжна новина - ТУ-154 на път от Сочи до Сирия е изчезнал от радарите малко след излитане: http://tass.com/world/922213
Защо "тъжна" вместо само пореден ден от тази гадна война? Защото на борда на самолета е пътувал Александровския ансамбъл, който всички ние познаваме от брилянтните му изпълнения на класически руски и съветски песни:
едит: опа... сега има вероятност след този пост ЦРУ да свалят форума...
Неееее??? Сериозно??? Аз да съм... ПРАВ ???
Serious Sam
Горд Пролетарий
В момента играе: Serious Sam
Заглавие: Re: Съветска/Руска музика
Публикувано на: 31 Авг 2018 04:16
Никога не съм го харесвал, да не говорим, че като одъртя и си направи тая изкуствена прическа стана още по неприятен. Малкото негови песни, които съм чувал не намирам нищо особено - нито като съдържание, нито като вокално изпълнение. Не може да стъпи на малкия пръст на изпълнители като Леонид Харитонов.
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
Императора
Заглавие: Re: Съветска/Руска музика
Публикувано на: 31 Авг 2018 09:06
Съгласен съм с теб напълно, но все пак доста дълго време именно Той беше лицето на Съветската и Руска музикална култура. Затова отдавам почит, иначе ми е безразличен като изпълнител.
Неееее??? Сериозно??? Аз да съм... ПРАВ ???
Gen.Toast
31 Май 2010 19:52 Мнения: 767 Местоположение: бегето
В момента играе: PTSD simulator
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения