Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Регистриран на:
22 Май 2003 15:54
Мнения: 18991
Заглавие: Признаване на поражение; Отвореност към преговори
Публикувано на: 27 Окт 2017 08:27


https://i.imgur.com/X4ppWEw.jpg

Айде, почна се отново.

Вече съм писал за опитите за пробив от Украйна. Имало е такива продължителни и от Канада и Румъния (четете - Ю-Ес територии).

ОК, господа, считам че е време за осъществяване на някакъв комуникационен мост между нас.
Държа да отбележа предварително, че с този пост не целя сключване на някаква сделка, а по-скоро на някакво взаимно постигане на яснота.

---

От къде да започна?

ОК, нека разкрия какво лично аз знам и мога да кажа:

Мога да говоря за поне 4 отделни опита за сондаж от чуждестранни разузнавателни агенции, които съм осъзнал като такива:

Кристин, Гарет + Уайът, Алекс, Греъм... Съжалявам да ви го кажа, но не успяхте да постигнете много, или по-точно се целехте в грешна посока И/ИЛИ избързвахте, а в някои моменти търсехте неща, които изобщо не бяха там.

Spoiler for :
* Сега, специално Крис най-много успя да ми влезе под кожата, сетете се защо :lol:
Точно защото съм тъпо мъжко парче, точно нея и заподозрях с най-голямо закъснение :oops:
(но все пак тя беше и най-първият ваш опит, и по това време бях доста далеч от пълната картинка)
Бонус точки за това, че методът ѝ на сближаване не беше от политически/идеологически ъгъл, а от такъв на хобита/интереси/култура, което и направи мисията ѝ по-малко очевадна.

* Гарет си беше просто колежанче спортаджийче, дето мислех че само в американските комедии ги имате и му липсваше елементарен финес. :D
Но в крайна сметка и той ме кефеше де; Беше изненадващо способен на емпатия и с него се общуваше доста леко.

* Алекс имаше добър подход с това, че ВЕДНАГА успяваше да стигне до сърцевината на нещата в разговора. :!:
По принцип не се считам за бизнес-ориентиран човек, но при интеракцията с него осъзнах как в мен се отключи нещо, за което дотогава не подозирах.
Обаче той пък прекалено бързо го обърна на настъпление, карайки ме да се чувствам застрашен, така че просто трябваше веднага да вкарам избегваческата маневра.

* За Уайът така и не можах да отсъдя със сигурност дали изобщо е в схемата. Той май ме накефи най-много от всички. Доста миролюбив пич!

* Греъм беше абсолютно леке, което миришеше на развала от далече. Просто много противен, фалшив и измамен човек, въпреки че беше и доста интелигентен и всъщност можеше да се говори с него по много теми. Същевременно с това от интеракцията с него страдах най-много. (ебати доносника и несътрудничещия тип...)


Въпреки провалените ви мисии обаче, просто няма как да не похваля Агенцията за манипулирането на събитията, така че "сблъсъка" ми с всички вас да изглежда максимално случаен.
Просто евала! :)
Не знам каква ви е методиката за проследяване и аранжиране на "случайна среща", но е наистина много изкусна.
Но все пак повечето от тях се случиха докато бях в Кралството, така че може би не трябва да съм изненадан.

Послепис по този въпрос - само не знам дали онези двама испанци в крайна сметка имаха нещо общо с всичко това, и ако да - за чий хуй?

Имаше и едни евреи по едно време...---

За опитите за сондаж от страна на наши служби мисля че е излишно дори да започвам да изброявам;
Предполагам че е достатъчно само да изтъкна, че нивото на пенетрация, което МВР и ДАНС постигат в частния сектор (и всъщност навсякъде и във всички сфери на обществото) е наистина много високо, независимо от големината или значимостта и влиянието на самия бизнес. От там, подразбира се, е висок и капацитетът за селективни блокада и саботаж.
Мога да кажа че е имало поне два директни пробива и на непосредственото ми лично физическо пространство.
За такива на личното ми онлайн пространство мога само да гадая. Скайп си е под постоянен мониторинг, това е ясно. За фесйбук мога само да гадая.

Но това така или иначе няма значение, тъй като в тази тема излагам намерение за преговори с чуждестранни служби и представители, а не с нашенци. Човек в крайна сметка трябва да пази някаква класа, дори тя да е останала само в морално-ценностното измерение.
Сори, сънародници, но с изпуснати върху главата им като малки не мога да разговарям. :D
Като цяло методите ви за персонализиран подход са крайно недодялани и очеизвАдни. С изключения, които мога да преброя на пръстите на едната си ръка, почти никой наш не е могъл да ме омагьоса.

---

Така, сега,

При положение че нe притежавам сериозен мускул, нито финансов, нито оръжеен, нито поземлен такъв, чрез който да мога да продължа независимо отстояване на анти-Имперска позиция (каквато досега винаги съм отстоявал независимо, между другото, въпреки че най-вероятно за доста хора това може да е трудно за вярване),
и усещайки как хватката на Поразяващата Ръка вече почва да става безмилостна,
и за пръв път усещайки липса на ясна ориентираност относно това какво предстои в непосредственото бъдеще на тези тук географски ширини в цялостен план, както и загуба на ориентираност относно настоящата географска локация на Глобалния Фронт,
и най-важното:
Усещайки приноса си към обременеността на близките си, които никога не съм желал изобщо да въвличам в тази моя лична борба, както и в последствията произтичащи от нея, и за която те най-вероятно не подозират,

Смятам че е добър момент да обявя капитулация.

Сега, в началото може и да казах че желая постигане на взаимно съгласие, а не на сключване на сделка, но все пак това тук си е някакъв вид договор, а досега аз само давах, така че мисля че е време и малко да си поискам няколко нещица.

Първо да уточня че това не е предателство. :!:
През каквито и курветини и увеселителни паркове да ме разхождате, ме съмнява че някога ще ми иде искрено да запея глупости като "America the Beautiful", "From the Halls of Montezuma...", "The SSP" и т.н. на драго сърце.
Сори, ама "Широка страна моя родная", "Союз нерушимий...", "Смуглянка" и т.н. ще останат завинаги в сърцето ми.
Е, поне няма никога пак да ми се налага да пея смехории като "Една б*******а роза", "Широки сини планини...", "М**а Р****о" и "Сладкопойна чучулига" :lol: :lol:

Второ... да, точно така, говоря за ексфилтрация.
Видно е че впрягането на каквито и да е ползотворни и градивни усилия за този кенеф, в който се намирам, си е яко неблагодарна, и дори вредна работа.
А и освен това още от преди много години си бях наумил вътрешно че нямам намерение да бъда хвърлян в окопи в полза на безсмислени каузи в услуга на някакви кръвопийци или да бъда канализиран и разиграван в някаква безсмислена главоблъсканица за смешни пари.
(виж, ако бях този който ПРАЩА хора в окопите и казва "тука-така, ти-така, това-така, па така, там-така", това вече щеше да е друго нещо :D
В смис - да съм отгоре, разбирате ме. Мисля че съм демонстрирал достатъчно много пъти, че доста добре ги разбирам нещата, с което съм показал че го заслужавам)

Трето, какъвто и "аранжимент" да постигнем, държа на това че имам хубав ген, който заслужава да се възпроизведе многократно.
Сега, какво ще става с резултатите от това възпроизвеждане, това вече не е моя грижа. Не съм типичен българин, който ще впрегне децата си в това да му робуват на земята или в частния бизнес.
В развитите страни си има отговорни майки и солидни майчински, има си Институции, през които всеки преминава, които именно те определят кой-къде-какво, освобождавйки родителите от това те да се занимават с такива глупости.

Четвърто, това какъв точно ще е точният метод на ексфилтрация, оставям на Вас да го решите. Не съм по типичните източноевропейски изпълнения с насилствено натикване на хора в автомобил.
Ако осигурите хеликоптер, това ще е супер. Ама да е на публично място, така... Да се вижда, нали... Бонус точки, ако се случи пред очите на хора, които винаги са се съмнявали в мен, просто ей така, за да се почувстват тъпо. :D


P.S. Тъй като наистина явно Ви е много интересно какво точно се съдържа в мейла ми, нека демонстрирам:
https://i.imgur.com/RuLedpk.jpg

Както виждате, работя усилено за това да асистирам на Русия в подкопаването на Световното Господство на САЩ !! :lol: :lol: :lol:

P.P.S. Не знам от изразените си позиции в кой точно форум съм привлякъл Всевиждащото Око. Може и да е от този, може и да е от... другия.

P.P.P.S. Вижте, "God Save the Queen" и "Rule Britannia" също бих пял. ;]

___________________________________
Ashkenazi написа:
Маце Борко написа:
Понеже Волтажа се оказа ПРАВ, а аз го обвиних във филмарство...

Неееее??? Сериозно??? Аз да съм... ПРАВ ??? :D


Профил

Аватар
Регистриран на:
08 Сеп 2009 20:35
Мнения: 1974
Заглавие: Re: Признаване на поражение; Отвореност към преговори
Публикувано на: 27 Окт 2017 08:52


Пич, това е за творческия раздел :D


Профил

Аватар
Регистриран на:
08 Фев 2008 21:42
Мнения: 8238
Заглавие: Re: Признаване на поражение; Отвореност към преговори
Публикувано на: 27 Окт 2017 10:00


Сега се смеем, ма после като слушаме по новините за него, хич няма да е толкова смешно...

___________________________________
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."

- Алминатора


"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето


Профил

Заглавие: Re: Признаване на поражение; Отвореност към преговори
Публикувано на: 27 Окт 2017 10:58


https://www.youtube.com/watch?v=DycWKB5Gx6s


Профил

Аватар
Регистриран на:
01 Окт 2005 20:03
Мнения: 5492
Местоположение: Sofia/Bulgaria/EU
В момента играе: League of Legends
Заглавие: Re: Признаване на поражение; Отвореност към преговори
Публикувано на: 27 Окт 2017 13:11


The Arrow написа:
https://www.youtube.com/watch?v=DycWKB5Gx6s

https://youtu.be/YGGYmEBzt-0

___________________________________
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!


Профил ICQ

Заглавие: Re: Признаване на поражение; Отвореност към преговори
Публикувано на: 27 Окт 2017 13:52


Liberty написа:
The Arrow написа:
https://www.youtube.com/watch?v=DycWKB5Gx6s

https://youtu.be/YGGYmEBzt-0

:rockon:


Профил

Аватар
Регистриран на:
22 Май 2003 15:54
Мнения: 18991
Заглавие: Re: Признаване на поражение; Отвореност към преговори
Публикувано на: 27 Окт 2017 14:01


Liberty написа:
...


Точно пък ти да се правиш на невеж... :roll:

Маце Борко написа:
Сега се смеем, ма после като слушаме по новините за него, хич няма да е толкова смешно...


Дето се казва - който се смее последен, най-добре се смее. ;)

___________________________________
Ashkenazi написа:
Маце Борко написа:
Понеже Волтажа се оказа ПРАВ, а аз го обвиних във филмарство...

Неееее??? Сериозно??? Аз да съм... ПРАВ ??? :D


Профил

Заглавие: Re: Признаване на поражение; Отвореност към преговори
Публикувано на: 27 Окт 2017 14:17


Волтаж, защо четеш гадните, капиталистически, соросоидни медии като Капитал ? :lol:


Профил

Аватар
Регистриран на:
22 Май 2003 15:54
Мнения: 18991
Заглавие: Re: Признаване на поражение; Отвореност към преговори
Публикувано на: 27 Окт 2017 14:32


Искам да натъртя, че ОП-то не е блъф, бтв.

ТОВА НЕ Е БЛЪФ.

___________________________________
Ashkenazi написа:
Маце Борко написа:
Понеже Волтажа се оказа ПРАВ, а аз го обвиних във филмарство...

Неееее??? Сериозно??? Аз да съм... ПРАВ ??? :D


Профил

Аватар
Регистриран на:
01 Окт 2005 20:03
Мнения: 5492
Местоположение: Sofia/Bulgaria/EU
В момента играе: League of Legends
Заглавие: Re: Признаване на поражение; Отвореност към преговори
Публикувано на: 27 Окт 2017 15:16


нелегален написа:

Точно пък ти да се правиш на невеж... :roll:Ъ-ъ-ъ...в смисъл?

___________________________________
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!


Профил ICQ

Аватар
Online Онлайн
Регистриран на:
21 Мар 2002 19:51
Мнения: 10130
Местоположение: София
Заглавие: Re: Признаване на поражение; Отвореност към преговори
Публикувано на: 27 Окт 2017 15:49


Лятото мина, а тоя сега взе, че прегря тотално :shock:
Дали да не говорим с някой, та наистина да го вкарат в някакъв списък за наблюдение, защото волтажа си е потенциален терорист.

___________________________________
Гипчо ( ◕ Y ◕ )


Профил

Аватар
Регистриран на:
22 Май 2003 15:54
Мнения: 18991
Заглавие: Re: Признаване на поражение; Отвореност към преговори
Публикувано на: 27 Окт 2017 20:50


Колко типични българчета сте ми в тази тема само... :roll:
Само потвърждавате становищата ми.

Няма значение. Който е трябвало да разбере е разбрал. ;)

___________________________________
Ashkenazi написа:
Маце Борко написа:
Понеже Волтажа се оказа ПРАВ, а аз го обвиних във филмарство...

Неееее??? Сериозно??? Аз да съм... ПРАВ ??? :D


Профил

Аватар
Регистриран на:
28 Сеп 2011 19:16
Мнения: 900
В момента играе: С пъпа на баба ти
Заглавие: Re: Признаване на поражение; Отвореност към преговори
Публикувано на: 27 Окт 2017 23:36


Волтажче,

Врат,

Посмали, преател :cry:


Профил

Аватар
Регистриран на:
28 Окт 2017 00:26
Мнения: 23
Местоположение: Washington, D.C. 20505
Заглавие: Re: Признаване на поражение; Отвореност към преговори
Публикувано на: 28 Окт 2017 00:38


Здравейте, г-н Нелегален (с цел улеснение на комуникацията и запазване на вашата конфиденциалност, ще се обръщаме към Вас с избрания Ви псевдоним).

Централното Разузнавателно Управлени на САЩ (за кратко ЦРУ), приветства решението Ви. Ние винаги сме насърчавали мирното разрешаване на конфликтите и смятаме, че настоящата Ви позиция е основа за конструктивен диалог.

В последните години ЦРУ отдава особено голямо значение на кибер-сигурността и радикализацията в интернет. Ето защо, както Вие сам вероятно сте се досетил, бяхте включен в програмата за наблюдение на особено опасни индивиди, чиято дейност в интернет заплашва пряко интересите на САЩ и Новият световен ред.

Вероятно за Вас ще бъде от значение да знаете, че във Ваше лице срещнахме един наистина сериозен противник, който със своя професионализъм, отдаденост и находчивост успя да създаде сериозни пречки за напредъка ни особено в региона на Югоизточна Европа. Агентите на терен за които споменахте са едва малка част от огромните ресурси, които агенцията трябваше да впрегне с цел контролиране на щетите от Вашата дейност. По случаят Ви работеха не по-малко от 260 агенти, щатни и не-щатни сътрудници и информатори на ЦРУ. Нужни бяха приблизително 11 000 човеко-часа труд и разходи в размер на 12,5 млн. щатски долара. Разбирате, че агенцията нямаше да похарчи всички тези ценни ресурси, ако не оценяваше високо степента на риск вследствие на Вашата дейност в този (и донякъде в другия) форум.


Ето защо ние приветстваме Вашата отвореност към преговори и сме склонни сериозно да обсъдим направените от Вас предложения, които намираме за разумни. Ето и нашият първоначален работен коментар по тях:

1) ЦРУ няма да желае от Вас да се ангажирате в никаква форма на агитаторска или пропагандна дейност, която противоречи на разбиранията Ви. Единственото което агенцията ще иска от Вас е да се откажете от подривната си дейност в този (и в другия) форум, тъй като това сериозно накърнява интересите на САЩ и Новия Световен Ред.

2) ЦРУ намира искането Ви за ексфилтрация на безопасна локация за разумно и лесно постижимо. Държим да уточним, че тъй като сте поставен в черен списък на особено опасни индивиди, установяването Ви на територията на САЩ ще бъде сложно от административна гледна точка (може да се случи само със специално позволение от Държавния Департамент). Но установяването Ви на почти всяка друга точка от света би се случило без особени усложнения.

3) ЦРУ разбира желанието на човек с вашата свръх интелигентност и изключителни умствени възможности да възпроизведе гените си. Ние Ви насърчаваме в това отношение и имаме големи възможности да Ви съдействаме. Отказът Ви от ангажимент към биологичните Ви наследници улеснява процеса още повече. Агенцията би искала да уточните от колко “отговорни майки” ще имате нужда и в какъв интервал от време. Също така дали имате изискване “отговорните майки” да бъдат от същия етнос от който сте Вие? (в зависимост от избора Ви по т.2 може да има известни ограничения).

4) ЦРУ намира желанието Ви за публична ексфилтрация с въздухоплавателно средство от типа хеликоптер за неприемливо. Както добре знаете, действията на нашата агенция са в голямата си част скрити от публичното внимание. Гарантираме, че ексфилтрацията Ви ще се случи по безопасен и комфортен за Вас начин, но трябва да се извърши в условия на секретност. Това не подлежи на преговори.

Надяваме се скоро да получим отговор от Вас и да имаме по-нататъшно продуктивно сътрудничество!

С Уважение:

ЦРУ
Департамент по източно-европейските въпроси.

Информация за контакт:


By postal mail:
Central Intelligence Agency
Washington, D.C. 20505

By phone:
(703) 482-0623
Open during normal business hours.

By fax:
(571) 204-3800
(please include a phone number where we may call you)

___________________________________
We are the Nation's first line of defense. We accomplish what others cannot accomplish and go where others cannot go.


Профил WWW

Аватар
Регистриран на:
08 Фев 2008 21:42
Мнения: 8238
Заглавие: Re: Признаване на поражение; Отвореност към преговори
Публикувано на: 28 Окт 2017 07:07


Не мога да повярвам, че във форума е останал човек с толкова мерак като горния :lol:

___________________________________
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."

- Алминатора


"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето


Профил

Заглавие: Re: Признаване на поражение; Отвореност към преговори
Публикувано на: 28 Окт 2017 11:49


Пара слагам, че това е или самия Волтаж, или Сам, или Андрей :lol:


Профил

Аватар
Online Онлайн
Регистриран на:
21 Мар 2002 19:51
Мнения: 10130
Местоположение: София
Заглавие: Re: Признаване на поражение; Отвореност към преговори
Публикувано на: 28 Окт 2017 14:03


Това горе го е писал приятеля-обожател на волтажа.

___________________________________
Гипчо ( ◕ Y ◕ )


Профил

Аватар
Регистриран на:
05 Юли 2006 13:52
Мнения: 8105
Заглавие: Re: Признаване на поражение; Отвореност към преговори
Публикувано на: 28 Окт 2017 16:42


нелегален написа:
Колко типични българчета сте ми в тази тема само... :roll:
Само потвърждавате становищата ми.

Няма значение. Който е трябвало да разбере е разбрал. ;)


пък ти, смотаняко, си по-зле и от циганите дори

хем осъзнаваш колко не си пасваш с нищо, нито сред обществото(от разказите ти - все някой се заяжда с тебе, все някой те преследва), нито в тва мини-общество, дето е форума, почини си малко, плс


Профил

Аватар
Регистриран на:
01 Окт 2005 20:03
Мнения: 5492
Местоположение: Sofia/Bulgaria/EU
В момента играе: League of Legends
Заглавие: Re: Признаване на поражение; Отвореност към преговори
Публикувано на: 28 Окт 2017 17:00


Така като гледам Волтажа май е приел офертата :( Ще ми липсва :cry:

___________________________________
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!


Профил ICQ

Аватар
Регистриран на:
22 Май 2003 15:54
Мнения: 18991
Заглавие: Re: Признаване на поражение; Отвореност към преговори
Публикувано на: 28 Окт 2017 17:45


Домогвам се до Serious Sam, в качеството му на форумен администратор, да ми предостави информация за IP-то, от което произлиза поста на потребителя CIA.
Просто елементарни мерки за сигурност, сигурен съм че ще ме разберете. :oops:


@CIA:
На този етап не мога изобщо да съм сигурен че общувам с реален Ваш представител.
За да мога да получа сигурност по този въпрос, Ви моля да ме снабдите с лична информация за мен по лично съобщение в този форум, или по друг мой личен комуникационен канал, с който разполагате.
Със сигурност "досието" ми при вас съдържа достатъчно количество информация, която само тесен кръг от хора биха знаели. Накратко - кажете ми нещо, което считам за тясно известно.
Просто елементарни мерки за сигурност, сигурен съм че ще ме разберете.


---

Маце Борко написа:
Не мога да повярвам, че във форума е останал човек с толкова мерак като горния :lol:

The Arrow написа:
Пара слагам, че това е или самия Волтаж, или Сам, или Андрей :lol:


Ако е трол, вероятността за която е наистина голяма, знам точно кой е. :D

___________________________________
Ashkenazi написа:
Маце Борко написа:
Понеже Волтажа се оказа ПРАВ, а аз го обвиних във филмарство...

Неееее??? Сериозно??? Аз да съм... ПРАВ ??? :D


Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:
 
Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com