Автор |
Съобщение |
NoName
|
 |
В момента играе: Белот ...
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте телефон Публикувано на: 21 Авг 2016 21:35
Моята НОКИЯ която е на пет години вече , почна да здава багажа и колкото и да не ми се иска в най-скоро време трябва да си купувам нов телефун. Искам да кажа че изобщо не разбирам от тези неща и общо взето ме боли ... телефона го ползвам за разговори. Искам да ми кажете телефон за около 300 лева , ако може да е готин на вид , ще е супер ... 
___________________________________ Only god can judge me , is that right ? Only god can judge me now . Only god baby , nobody else , nobody else .
|
|
|
|
 |
Buttersa
|
 |
В момента играе: не казвам
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте телефон Публикувано на: 23 Авг 2016 20:43
Сега рекламират Alcatel Pop Up за около 280 в технополис, става машинката - HD дисплей, 2ГБ Ram/16 GB Rom, свестен процесор и т.н. Друг евтин вариант е и Lenovo P1m с огромна 4000 mAh батерия.
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Препоръчайте телефон Публикувано на: 31 Авг 2016 21:49
Der Meister написа: Проблем с LG G2. Wi-fi-ът не бачка. Стои на фаза "turning wi-fi on..." и нищо не става, нито ми дава да го включвам и изключвам, нито мога да видя наличните мрежи. Проблемът се появи абсолютно изведнъж. Както си браузвам, изведнъж просто нета спря. Пробвах разбира се рестарт, но не се оправи. В нета гледах, че се предлагат някакви доста кардинални решения като factory reset или смяна на някакви чипове. Има ли шанс да е нещо по-просто? Factory reset-a не помогна. Някакви други предложения?
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте телефон Публикувано на: 01 Сеп 2016 09:53
Щом след factory reset не се е оправило, носи го на сервиз. 
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
|
|
|
|
 |
Валентин
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте телефон Публикувано на: 02 Сеп 2016 10:18
Е пробва ли да рефлашнеш? ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
___________________________________ QVOD·EST·INFERIVS·EST·SICVT·QVOD·EST·SVPERIVS·ET·QVOD·EST·SVPERIVS·EST·SICVT·QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
- Алминатора -
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте телефон Публикувано на: 02 Сеп 2016 14:57
ЛГ Г2 е боклук нз дори що се занимаваш жалка история
___________________________________ САМО АЗ СЪМ ОТ КЪРДЖАЛИ ПУТКИ
Все аркадаши сме...!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Препоръчайте телефон Публикувано на: 04 Сеп 2016 18:55
Морко, това и ще направя. Ако искат над 100 лв. обаче направо купувам нов телефон.
Князе, какво точно ще рече да го рефлашна?
Алми, по принцип съм доволен от телефона, за 2 години и половина почти никакви сериозни проблеми не ми е правил, не знам защо не си му фен. Но вече си остаря доста де.
|
|
|
|
 |
Валентин
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте телефон Публикувано на: 05 Сеп 2016 09:18
Да преинсталираш операционната система. Много е лесно, обективно погледнато всичко на всичко което ти трябва е Один и стоковия ROM, който със сигурност е достъпен. Свързваш с компа, лоудваш, флашваш и това е. ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
___________________________________ QVOD·EST·INFERIVS·EST·SICVT·QVOD·EST·SVPERIVS·ET·QVOD·EST·SVPERIVS·EST·SICVT·QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
Валентин
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте телефон Публикувано на: 06 Сеп 2016 23:25
50 часа батерия при 6 часа екран се оказаха доста повече отколкото очаквах при 1080р на 5 инча, и това дори е без оптимизации, кернели, зеленификации, нищо. Само гол miui8. Крайно задоволително. 
|
|
|
|
 |
-Stormrаge-
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте телефон Публикувано на: 09 Сеп 2016 11:47
И при мен MIUI 8 дигна доста живота на батерията...
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Препоръчайте телефон Публикувано на: 09 Сеп 2016 11:50
До края на годината мисля да съм разкарал М9 и съм се спрял на Galaxy 7(не Note  ). Но батерията на Xiaomi ме заинтригува, на какви пари върви в България и откъде може да се вземе?
|
|
|
|
 |
Валентин
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте телефон Публикувано на: 09 Сеп 2016 12:45
120 долара, ако го спрат най-много да доплатиш още трийсетина. Пристига за около 2 седмици от Китай. Флашваш miui8 и си готов. ППВ интерес на истината Mi 4-ката на жена ми издържа 3 дни и 12 часа, като дори трябва да се има предвид, че беше с пуснато 4G цяла петък вечер/събота сутрин.  ..
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: Dota 2 beta
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте телефон Публикувано на: 10 Сеп 2016 09:55
Хора, и аз си взех Редми 3  Първи пробег на батерията - малко по-късно днес ще станат 48 часа, като за момента имам 6:30 на екран и около 25% оставащи мега лудница само дето май не ще да ми ъпдейтне по редовния начин на miui 8 и ще трябва да си играя да го ръчкам ръчно
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Валентин
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте телефон Публикувано на: 10 Сеп 2016 10:35
denik написа: Хора, и аз си взех Редми 3  Първи пробег на батерията - малко по-късно днес ще станат 48 часа, като за момента имам 6:30 на екран и около 25% оставащи мега лудница само дето май не ще да ми ъпдейтне по редовния начин на miui 8 и ще трябва да си играя да го ръчкам ръчно Ако все още е с операционната система, с която са ти го шипнали, нищо чудно че не ще - тя е толкова нашита с недобронамерен софтуер, че просто сървърите на Xiaomi не я разпознават като стокова версия изобщо. С MiFlash правиш един Fastboot и в рамките на минути си готов, по-елементарно е от с всеки друг телефон, с който съм си имал вземане-даване.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Препоръчайте телефон Публикувано на: 10 Сеп 2016 11:38
Като ви чета, май ще си взема самсунга, ще му набича функциите за пестене на ток на макс и ще ги спирам когато ми притрябва някоя екстра и така, не ми се експериментира с някви китайци. 
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте телефон Публикувано на: 10 Сеп 2016 11:45
Това е като да си вземеш Bugatti, за да го караш градско от Люлин до центъра 
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте телефон Публикувано на: 10 Сеп 2016 11:49
Маце Борко написа: Това е като да си вземеш Bugatti, за да го караш градско от Люлин до центъра  Аз бих използвал думата "експериментирам" именно със Samsung. Предният ми експеримент с тях беше потресаващо неуспешен.
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Препоръчайте телефон Публикувано на: 10 Сеп 2016 11:50
Маце Борко написа: Това е като да си вземеш Bugatti, за да го караш градско от Люлин до центъра  Или пък да си взема Авентадор дето ще го карам само в петък и събота вечер до баровете и ще го оставям там и ще се прибирам с такси щото ще съм пиян на гъз  Аз пък моя Ноут 2 си го харесвах, но от две години някъде не съм го ползвал след експеримента с Лумията, дето така и не ги разработиха и после с iphone-a три месеца 
|
|
|
|
 |
Валентин
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте телефон Публикувано на: 10 Сеп 2016 13:21
Както споменах по-рано, настъпи Епохата на Китай. Вече не просто всичко се произвежда там, както през изминалите две десетилетия, ами дори и самите им брандове главоломно превземат индустрията и закопават конкуренцията с крайно ниски цени. Каквото и да си говорим, в момента Huawei, Xiaomi, OnePlus и OPPO предлагат най-добрият хардуер на най-преференциални цени. ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте телефон Публикувано на: 10 Сеп 2016 13:58
аз останах изумен колко добра поддръжка има Xiaomi (вкл. и MIUI) на английски - голям форум, голямо къмюнити, отделно адски мн статии в други сайтове
реално мислех, че е сравнително апокрифен модел (поне за Европа и Америка), но явно мощно завзема позиции
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|