Автор |
Съобщение |
Императора
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 01 Авг 2019 19:08
от артилерия нищо не разбирам, нито дори потенциална държава на произход!  ЦРУ дали ще са способни?
|
|
 |
CIA
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 01 Авг 2019 22:18
Императора написа: от артилерия нищо не разбирам, нито дори потенциална държава на произход!  ЦРУ дали ще са способни? Имайки предвид двете цилиндърчета над оръдието и триъгълника на предницата почти сигурно е, че става дума за руската мобилна артилерийска установка - 2S19 "Msta-S"
___________________________________ We are the Nation's first line of defense. We accomplish what others cannot accomplish and go where others cannot go.
|
|
|
|
 |
Императора
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 01 Авг 2019 23:16
това ще да е, само че Тоста пак се е изложил. Трябваше да се подмазни с нещо американско, за да спрат да го засичат тъмни очила. 
|
|
 |
Императора
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 03 Авг 2019 15:35
Мой пост от август 2017та: http://www.pcmania.bg/phpbb3/viewtopic.php?f=1&t=68375&p=1297026#p1297026Императора написа: Момци, чуйте сега една типично българска история.
Миналата зима, в баш най-големите студове, в една леденостудена нощ, се случи така че видях лисица в района на София, в който живея. Да, точно така - видях ЛИСИЦА в района на София, в който живея.
Когато споделих тази случка с няколко познати, обикновено отговорът беше един от тези:
1) "Стига глупости бе, Сашко, какви ги дрънкаш пък и ти..." 2) Гробовно мълчание, с което да ми се намекне че съм луд 3) "Невъзможно. Това чак в Драгалевци, Симеоново или Бояна може да стане, но и там не ми се вярва..." 4) "Хм, щом си казАл..." 5) "АХАХАХАХАХАХАХ"
Опасен хищник броди нощем из столичен кварталМъртва лисица вся паника в СофияЛисици окупират цял кюстендилски кварталТова е положението --- едни виждат, могат, знаят, а останалите са просто едни статисти, които твърдоглаво си знаят и държат на своето, неискайки да слушат. Аз винаги ще съм пред вас. Join or die. Който не ме е слушал, не се е съгласявал с мен, и не си е плащал навремето, е директно отговорен за всяка една беда, която се е стоварвала и продължава да се стоварва върху хората.
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 05 Авг 2019 17:06
#voltajniqbe6e
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
|
|
|
|
 |
Gen.Toast
|
 |
В момента играе: PTSD simulator
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 06 Авг 2019 15:40
бравос, ЦРУ, вие никога не разочаровате а сега ако изкопаете и скицата на 320 милиметровата " самоходната батаря", ще съм благодарен
___________________________________ Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация) PISO MOJADO, DIRTBAG!
|
|
|
|
 |
Императора
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 06 Авг 2019 16:53
кво кво КВОООО ??? Имали сме артилерия СОБСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО ??? демек не внесена от Съюза или друга страна в лагера??? или е била само разработка, която никога не е била произвеждана?
|
|
 |
Gen.Toast
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 06 Авг 2019 18:28
Според мен това е недоразумение от страна на ЦРУ. През 1954та в България тежкото машинно производство се е състояло в двуцифрено количество автобуси по чешки лиценз. Към края на 70те нашата скромна държава е придобила лиценз за производството на амфибиен артилерийски влекач МТ-ЛБ, оттам и 122мм самоходна амфибийна артилерия 2С1 Гвоздика. Модифицирайки второто с малък купол с 23мм оръдие и ПТУР, казанлъшкият артилерийски арсенал създават БМП-23 - първата бронирана машина проектирана и произвеждана в България.
320мм калибър за цели до 1500 метра няма смисъл от военна гледна точка, това е калибър сравним с този на Щурмтигър от втората световна, но той е могъл да стреля по цели до 6 километра.
___________________________________ Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация) PISO MOJADO, DIRTBAG!
|
|
|
|
 |
Императора
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 06 Авг 2019 20:01
^ да, най-вероятно става дума за недоразумение. Gen.Toast написа: Модифицирайки второто с малък купол с 23мм оръдие и ПТУР... втф не знаех че ПТУР-то може да бъде нещо друго освен персонално портативно. O_o
|
|
 |
Gen.Toast
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 06 Авг 2019 20:55
ПТУР означава Противо Танкова Управляема Ракета, към това обозначение спадат всички наземни управляеми противотанкови ракети като Свир, Спайк, Фагот, Корнет, ТОУ, Милан и прочие.
|
|
|
|
 |
Императора
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 06 Авг 2019 21:23
Gen.Toast написа: ПТУР означава Противо Танкова Управляема Ракета Да, човек, знам какво значи. Просто не знаех че такова нещо може да съществува във вариант различен от персонално-преносим.
|
|
 |
Gen.Toast
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 06 Авг 2019 22:33
Наскоро сънувах как джиткам игрите от дисковете на ПЦ мания, заби ми се в главата едната от песните. Не мога да повярвам че открих това отново
|
|
|
|
 |
Императора
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 06 Авг 2019 22:34
и коя е песента?
|
|
 |
Императора
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 07 Авг 2019 02:45
абе, пичове, само при мен ли става така че напоследък всеки хляб, който купувам, мухлясва буквално за ден след отварянето? ако не ден, аре да са два. разбирам че е жега, но жега е било всяко лято, а никога преди не съм виждал толкова бързо скапване на хляб.  а го взимам такъв, който е докаран току що в магазина и с дата на годност още 10 дни.
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 07 Авг 2019 07:57
Дръж го в хладилника.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 07 Авг 2019 13:42
Тук има много елегантни врати за панелни жилища и вече си купих една такава врата, сега обмислям да подменя и на още едно място, там също да стане новичко и красивичко. Съвсем различно е като се сменят вратите, всичко изглежда много по-добре на такъв фон.
|
|
|
|
 |
Императора
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 07 Авг 2019 14:50
^ къв е тоя акаунт? Маце Борко написа: Дръж го в хладилника. Това не отговаря на въпроса ми. Аз не питах "Как да си запазя хляба здрав за по-дълго?". Питах "Само при мен ли напоследък всички хлябове се скапват за нула време?"
|
|
 |
Gen.Toast
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 07 Авг 2019 19:32
Излизам сега на пазар и гледам колата без номера! Някой кенеф ми е свил регистрационните номера и тези на съседа. Егати боклуците.
|
|
|
|
 |
Императора
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 07 Авг 2019 23:20
Казах ти вече -- сглоби F-16 и го постни тук. Може и някой друг US-made самолет.
|
|
 |
Императора
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 10 Авг 2019 08:10
Toast, къде се бавиш? Надявам се че не си се подвел да ходиш да се жалваш до разни органи?  просто сглоби някое F-че и го покажи тук, и номерата ти ще бъдат върнати. 
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|