facebook facebook
 
 
 
   
 
XCOM: Enemy Unknown на 12 октомври
21.05.2012

Рибуутът на поредицата XCOM, който носи името XCOM: Enemy Unknown, ще излезе на пазара на 12 октомври, обяви издателят 2K Games.

Датата важи за европейската премиера на играта и се отнася за трите й версии - РС, PS3 и XBOX360.

Зад Океана XCOM: Enemy Unknown ще се появи на 9 октомври.

Ако пък нямате търпение да видите играта и искате да направите приордър, това ще ви донесе като бонус Elite Soldier Pack, който включва ретро бойци, моделирани по класически XCOM игри.

Специално за РС геймърите ще и Special Edition на играта, в който влизат книжка с илюстрации, голям постер на щабквартирата на ХСОМ, саундтрака към играта, няколко виртуални предмета, уолпейпър за компютъра и още няколко дребни неща. 


напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
XCOM: Enemy Unknown

новини:
Ако планирате да ловувате извънземни в XCOM 2, сега е моментът да проверите дали машината ви отговаря на минималните и системните изисквания.
Допълнително съдържание, спин-оф или истинско продължение на XCOM: Enemy Unknown? Не се знае, но продуктът очевидно има версии за двете водещи конзоли и РС.
Steam News обяви, че OS X изданието на XCOM: Enemy Unknown, е вече на разположение за даунлоуд. Ако притежавате Windows версията, значи вече имате и OS X.

Ревю:
Тази великолепна походова стратегия вече е достъпна за Android устройства и трансформацията в мобилен вид отново е направена без грешка.

Превю:
Ще го претупат ли или ще ни предложат един наистина добър режи, в който да тестваме стратегическите си умения срещу истински играчи?

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Blizzard също прави разпродажба на игри 122
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122