facebook facebook
 
 
 
   
 
XCOM: Chimera Squad ще бъде достъпна на 24 април
16.04.2020

XCOM: Chimera Squad ще бъде следващата част от любимата на няколко поколения геймъри XCOM поредица. Разработчик отново е студиото Firaxis Games, а играта ще бъде предлагана само за дигитален download през Steam. Официалната дата за излизане е 24 април, когато ще струва 18 лева. Тази цена ще се запази до 1 май, а след това ще трябва да заплатите 36лева, ако искате да притежавате заглавието.

XCOM: Chimera Squad няма да е пълнокръвно продължение или експанжън на XCOM 2, но все пак ще се развива 5 години след събитията в нея. Хората и извънземните работят дружно, за да възстановят нанесените щети, но малка част от земляните не харесват съюза помежду им. Работата на Отряда ,, Химера“  е точно в това,  да изследва заплахите от този вид. Всеки член на екипа има ясно изразена личност и способности.

В това се състои основната разлика от предишните игри от серията. От издателя 2К споделят, че така се стремят да поставят акцент върху участниците в екипа и формулирането на допълнителните роли на всеки един от тях. Друга новост в геймплея е Breach Mode-ът, чрез който ще имате възможността да планирате атаките и да правите промени в редът им, както и да ги преплитате с тези на вашите врагове. 


напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
XCOM: Chimera Squad

Ревю:
Хората са спечелили битката за Земята и заедно с новите си приятели, се опитват да поправят щетите които заедно са си нанесли.

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Blizzard също прави разпродажба на игри 122
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122