facebook facebook
 
 
 
   
 
Wrath: Aeon of Ruin е нов ретро FPS, изграден върху костите на Quake
08.03.2019

You Will Not Survive е лайтмотива на играта Wrath: Aeon of Ruin, която e класичеси FPS, вдъхновен от 90-те и създаден с енджина на Quake и е отроче на легендарните 3D Realms и колектив от най-впечатляващите ретро FPS модери в индустрията!

Влиянието на Quake и Hexen се усещат през цялото време - в геймплея, пикселизираната визия и дори тежка металско-индъстриал музика, която този път, за жалост, не е дело на Трент Резнър.

Историята на играта се върти около фигура, наречена Outlander. Той по задача от Shepherd of Wayward Souls, въоръжен с арсенал от брутални оръжия трябва да премине през един умиращ свят, да изтреби орди от всякакви отрепки, демони и по-обикновени врагове, за да достигне до различни Guardians (разбирай босове), от които да събере артефакти и да продължи по пътя си към тоталната победата над злото и заветният надпис THE END!

В екипа на играта греят имена като Jeremiah "KillPixel" Fox, Roman "Skacky" Barrilliot, Marcus "muk" Hayes и Gavin "FifthElephant" Edgington. Ако не сте запознати с тях, чекнете ги в гугъл, но повярвайте - те са едни от живите легенди в модването и инди разработването на FPS игри!

Самата играта ще излезе това лято за РС, а в началото на 2020-та се очаква нейната версия за Nintendo Switch, PC, PS4 и Xbox One.
 


напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
QUAKE

новини:
Той ви позволява да изиграете кампанията на Quake, но с враговете и оръжията от DooM (2016).
Nvidia Lightspeed Studios има желанието да въведат най-големите и обичани заглавия от последните десетилетия в RTX ерата
Резултати от анкетата на тема "Коя е вашата любима Quake игра".

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Blizzard също прави разпродажба на игри 122
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122