facebook facebook
 
 
 
   
 
WarCraft 3: Reforged излиза на 28 януари 2020 г.
17.12.2019

Blizzard обявиха, че WarCraft 3: Reforged ще излезе на 28 януари 2020 г. Според екипа, играта е претърпяла леко отлагане, тъй като първоначално е била насрочена за 2019 г. От Blizzard са преценили, че това време обаче ще им е необходимо за да полират допълнително играта, която към този момент не може да се оплаче от липса на дразнещи проблеми.

WarCraft 3: Reforged представлява римейк на WarCraft 3, който обхваща както оригиналната WarCraft 3: Reign of Chaos така и нейния експанжън The Frozen Throne. Освен преправените от нулата модели на всичко в играта, тя ще предложи ребалансирана онлайн игра, както и множество нови за играта подобрени опции за мачмейкинг и социална комуникация. Освен всичко това, кампанията на играта ще предложи и над четири часа изцяло преработени кътсцени и презаписани voiceover-и.

World Editor-a на играта също ще бъде подобрен, като той ще предложи изцяло нови възможности на мапмейкърите, които искат да създават цели нови вселени, в които другите играчи да се забавляват. Съществуващите custom карти се очаква да бъдат напълно играеми в Reforged. 


напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
WarCraft III: Reign of Chaos

новини:
Blizzard може да зарадва геймърите с неочаквано предложение - мобилна игра на тематика по класиката Warcraft.
...за седмицата 28.3-3.4 е paco7412, регистрирал се в "Хановете". А играта, която печели, е WarCraft III: Reign of Chaos. Честито!
Blizzard пуснаха за даунлоуд поредния нов пач за WarCraft III, който обновява тяхната поостаряла стратегия в реално време и експанжъна й до версия 1.25b.

Ревю:
"И небето ще стане червено. Ще започне да вали огнен дъжд. И той ще обрече на смърт всички живи същества..."

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Blizzard също прави разпродажба на игри 122
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122