facebook facebook
 
 
 
   
 
Valve раздават допълнителни награди заради противоречивото Grand Prix съревнование
08.07.2019

Steam Grand Prix състезанието, което съпътстваше летните продажби в популярната платформа Steam, приключи, и победителят е отбор „Корги“. От Valve благодариха на всички, взели участие и обещаха следващият път да се представят по-добре. И има защо.

В самите летни разпродажби нямаше нищо неочаквано или изненадващо, но съпътстващата ги игра беше съвсем „друга бира“. Още със своя старт тя успя да обърка всички – и потребители, и разработчици. Част от наградите бяха заглавия от списъците с желания на участниците, но това не бе обяснено по най-добрия начин и бе разбрано, че те ще получат случайно заглавие от списъка. Това доведе до притеснения от страна на инди разработчиците, че ще хората ще извършат чистка в списъка си, за да увеличат шанса, да получат играта която искат. Наложи се от Valve да актуализират правилата на играта. Проблемите обаче не спряха до тук.

Още в началото Team Corgi дръпна с огромна преднина пред другите играчи и от Valve се опитаха да манипулират резултата, така че да било „по-забавно за игра“, но въпреки намесата отбор Корги все пак спечели и никой не разбра защо или как.

Благодарим на всички, които участваха в Grand Prix. Осъзнаваме, че състезателната „писта“ имаше някои неочаквани „завои“, които се опитахме да „изправим“ и затова ще „планираме“ „кривите“ по-добре следващия път, когато ви поканим на състезание. като допълнителни подаръци за тези които участваха, ние избрахме на случаен принцип 5000 играчи, които са допринесли за кой да е отбор в състезанието и те ще получат игра от своя списък с желания. Хората, които са избрани ще получат своите подаръци в рамките на 48 часа от края на състезанието.” – става ясно от съобщение на Valve.

Трябва да отбележим това, че Pit Stop-ът (мястото където можете да използвате жетоните, спечелени от състезанието) остава активен до 20:00 ч. днес, когато приключват разпродажбите. За тези от вас, които проявяваха интерес към състезанието ето и крайното класиране:

  1. Team “Corgi”
  2. Team “Tortoise”
  3. Team “Hare”
  4. Team “Cocatiel”
  5. Team “Pig”

  


напиши коментар
 
НАЙ-ЧЕТЕНО ПРЕЗ СЕДМИЦАТА
The Division за PC няма да е прост порт 1476
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 1474
Blizzard също прави разпродажба на игри 1451
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 1451
Завръщането на една легенда! 1445
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 1436
Петото "яйце", награди и регламент 1435
Слух за изискванията на АС: Unity 1383
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 1370
НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122
Blizzard също прави разпродажба на игри 122