facebook facebook
 
 
 
   
 
VIVACOM Arena е безплатен през септември
30.08.2016 | автор:


Вносител:

сайт на продукта »

Филмовият канал VIVACOM Arena От 01.09 до 30.09.2016 г. VIVACOM отключва сигнала на 24-часовия филмов канал VIVACOM Arena за всички свои клиенти на телевизионна услуга като специален подарък по случай седмия рожден ден на компанията. Каналът ще бъде достъпен безплатно за всички основни ТВ пакети за сателитната (DTH) и интерактивна (IPTV) телевизия на VIVACOM.

Атрактивната програма на VIVACOM Arena ще предложи на зрителите през септември премиерата на новия 3-ти сезон на сериала Haven („Хейвън“), като стартът е насрочен за 27 септември от 21:00 ч., a епизодите ще са всеки вторник, сряда и четвъртък. В допълнение към сериала, каналът ще излъчва и филмови уикенд маратони, включващи много анимации за деца и премиерни европейски и холивудски кино заглавия. По повод началото на новата учебна година ще има и специална семейна програма като от част от филмите, които VIVACOM Arena ще предложи, са хитовата анимация „Жълтурко“, неостаряващият „Хотел за кучета“, класиката „Граф Монте Кристо“ и други. Акцент в програмата на канала през септември ще бъде излъчването на над 35 филмови премиери, сред които „Диамант 13“, „Казино Роял“, „Мухоловка“, двете части на „Ларго Уинч“, българският „Корпус за бързо реагиране“, “Тежка кавалерия“ с Жан-Клод Ван Дам и много други.

VIVACOM Arena е собствен 24-часов филмов канал на VIVACOM, който се излъчва ексклузивно за абонатите на телевизионната услуга VIVACOM TV. Програмирането на канала включва излъчване на световни кино класики, най-новите европейски филми, най-добрите екшън и комедийни филми от Холивуд, много анимация и сериали без прекъсване за реклама.

Каналът се излъчва във всички тв платформи на VIVACOM за сателитна, интерактивна и мобилна телевизия, респективно на позиции 27, 33 и 16.
 

напиши коментар
 
ПРОДУКТ НА СЕДМИЦАТА  

AOC представи новия монитор AG273QX

ОЩЕ фото и видео
Фоторамка: Diva DF8V 19
Мултимедиен плейър: Diva FX79 15
Безппатен филмов пакет с VIVACOM IPTV 15
Плейър: Hyundai HMB L-110 12
Дигитален мултимедиен плеър - WD TV 11
Philips с признание за най-добър телевизор 11
Дигитален плейър: WD TV Live 10
Фоторамка: Hama 7 inch Digital frame 10
Адаптер: Targus USB 2.0 Multi-Monitor Adapter 10
Видео камера: A4 Tech PK-910H 9