facebook facebook
 
 
 
   
 
Unreal 4 лиценз за студиото Yager
17.03.2013

Немското студио Yager, известно с екшъна си от трето лице Spec Ops: The Line, е взело лиценз за новия Unreal 4 енджин.

С това Yager става първото независимо европейско студио, осигурило си достъпа до next-gen софтуера на Epic.

Yager ще използва новия енджин за следващия си проект, който засега се описва само като "голямо next-gen заглавие", което ще бъде анонсирано "през следващите няколко месеца".

"Unreal 3 ни помогна много, за да създадем Spec Ops: The Line, а сега ще използваме следващата версия, която е направо невероятна и позволява още по-голям контрол върху начина, по който правим игрите си", казва управляващият директор на студиото Тимо Улман. 

напиши коментар
 


292 мнения
профил »
Dumbaldor каза на 18.03.2013, 17:32 ч. :

Аз съм твърдо ЗА преизпълването на даден Engine в няколко игри. Вместо всяка компания да си прави собствен Engine и да влага 99% от усилията си в тази насока е много по-добре да се съсредоточи върху други неща, като история, атмосфера, gameplay и т.н.

335 мнения
профил »
GreeN каза на 18.03.2013, 17:57 ч. :

Еми досещаш се , че конкуренцията е насвякаде. Предприятията искат да имат повече и повече, друго почти не ги интересува

4164 мнения
профил »
VK_ каза на 18.03.2013, 23:25 ч. :
Редактиран на 18.03.2013, 23:29 ч.

@GreeN - Ще говоря с метафори, понеже ще ми спести десетки редове писане на аргументация, а и ще ме направи да изглеждам голяма работа... та да започвам вече а? =)

Децата обичат шарени играчки, а възрастните обичат да четат книги. Сещаш се, онези скучно изглеждащи не пръв поглед неща, в които няма много цвят, но пък има история и персонажи, които преминават през някакво развитие, случват им се някакви неща и те регират по интересен начин. Ако конкуренцията се цели в пазара на играчки - нека се цели. Дреме ми, аз и без друго не съм от тоя пазар. В последно време обаче, се чувствам ужасно пренебрегнат, понеже само книжки за оцветяване ми предлагат, където ми налагат да гадая какво се случва и кое в кой цвят да си представям. Не съм за децкият пазар, искам си качествената история и добре описаните персонажи.

Дано да си ме разбрал правилно.

П.П. ще ме прощаваш за многото грешки в кометара ми (дълъг ден), айде лека нощ.

716 мнения
профил »
Drecher каза на 18.03.2013, 18:40 ч. :

Успех, момчета. Ако останалите Ви игри са наполвина добри, колкото Spec Ops, ми ставате любимци.
напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
Spec Ops: The Line

новини:
Spec Ops: The Line бе една от приятните изненади на 2012 г. заради опита си да представи ужасите на войната, но не очаквайте продължение.
Продажбите па пясъчния екшън от трето лице не са такива, каквито немското студио е очаквало и вероятно това е причината за промяната в плановете му.
Допълнителното съдържание се очаква след повече от месец и ще предложи на играчите няколко нови мисии, които те ще могат да изиграят в тандем със свои приятел.

Ревю:
Gears of War в Близкия Изток или уникален нов екшън с мрачна история? По малко и от двете, но крайният резултат просто не е толкова задоволителен.

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Blizzard също прави разпродажба на игри 122
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122