facebook facebook
 
 
 
   
 
Ubisoft са спрели работа по фентъзи RPG за крал Артур
29.07.2020

Бившият главен креативен директор на Ubisoft Серж Аскоет изглежда лично е спрял разработката на средновековно RPG, разработвано от бившия креативен директор на Dragon Age Майк Лейдлоу. Според репортажи, играта е трябвало да бъде фентъзи RPG, слабо базирано на историята за крал Артур и рицарите на кръглата маса.

Проектът с кодово име Avalon е бил прекратен в края на миналата година след спорове относно фентъзи сетинга. Аскоет изглежда не е бил особен фен на жанра и е отказал няколко други предложения, преди в крайна сметка да склони за Avalon. Поставил е обаче доста амбициозна цел на екипа - играта е трябвало да бъде „по-добра от Толкин".

В крайна сметка споровете между различните директори са довели до напускането на Лейдлоу през януари тази година. Самият Аскоет напусна Ubisoft по-рано този месец след обвинения в непристойно поведение на работното място. 


напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
Ubisoft

новини:
Въпреки, че последната игра от поредицата излезе през вече далечната 2013 г., любовта на феновете към Splinter Cell остава силна
Имената на три от тях вече са ясни.
Тя ще обхване PvP мултиплатформените заглавия, а първите заглавия които се предполага, че ще я получат са Rainbow Six: Siege и For Honor.

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122
Blizzard също прави разпродажба на игри 122