facebook facebook
 
 
 
   
 
Ubisoft: Не сме забравили Splinter Cell
13.06.2017

Почти на всяко Е3 чуваме анонс на нова Tom Clancy и тази година мнозина се надяваха, че това ще бъде ново Splinter Cell заглавие.

Това не се случи, но Ubisoft обещава, че приключенията на Сам Фишър не са забравени.

"В момента сме доста ангажирани с Tom Clancy игри. The Division продължава да се играе, Ghost Recon е много популярна, не сме забравили и Splinter Cell", коментира шефът на компанията Ив Гилемо.

На този етап обаче, нямаме нищо конкретно, така че ще трябва да се въоръжим с търпение.
 

напиши коментар
 


134 мнения
профил »
jamc1 каза на 14.06.2017, 08:49 ч. :

Принца забравиха обаче.

341 мнения
профил »
VaL1aKa каза на 14.06.2017, 18:40 ч. :

Имам не лоши макар и доста далечни спомени от последният принц. Мисля че там повечето хора се оплакваха че графиката беше по-анимирана но все пак мисля че беше добре.

162 мнения
профил »
Baldur каза на 14.06.2017, 23:27 ч. :

Продължението на онзи Splinter Cell, нали? Blacklist. Дето го превъртях за около четири часа. Пълен стелт само в една от мисиите на MGSV ми отнема по 40 минути, пък всичкото се пад над 200 мисии. Та, за какво да си хвърлям парите? То просто си е обидно направо. Не знам, погребаха Сам Фишър и това е. Превърнаха го в икона на PS2 поколението. Като започнем от това, че смениха Майкъл Айрънсайд като гласа и това, че окастриха играта като Deux Ex: MD, дето се оказа "хубав" боклук без завършек. Което изобщо не е добре. Краш Бандикууд идва отново скоро, ама след онази игра на кого изобщо му пука за Фишър? От носталгия по "Добъл Ейджънт", "Конвикшън" или пък "Чаос Теори" ли ще се чака това? То Снейк (Big Boss) ги отвя тези игри всичките преди година и половина с първите си десет основни мисии. Пиша ги тези работи, а аз дори не съм фен на Metal Gear. Просто това "видях".
напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction

новини:
Айрънсайд озвучаваше всички Splinter Cell игри от 2002 г. насам с изключение на пусната през 2013 г. Blacklist.
Новото заглавие ще представи Сам Фишър във върхова форма и ще се появи през януари 2013 г. ексклузивно за конзоли. Засега обаче това е само слух.
Компанията за аудио оборудване Blue Sky своеволно публикува снимка на работна станция, на която се вижда първи неофициален кадър от новата игра със Сам Фишър.

Ревю:
След дълго отсъствие Сам Фишър се завръща, по-брутален и непреклонен от всякога. Но дали тази промяна в характера и геймплея е стъпка в правилната посока?

Превю:
След забавяне, което опъна нервите и на най-верните фенове на поредицата, Ubisoft показаха впечатляващи подробности около геймплея и една по-мрачна история.

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122
Blizzard също прави разпродажба на игри 122