facebook facebook
 
 
 
   
 
Tzar: The Burden of the Crown е вече в Steam
05.06.2019

Първата българска комерсиална игра - Tzar: The Burden of the Crown - е вече достъпна в Steam срещу 4,99 евро. Играта представлява реалновремева стратегия от старата школа, в която играчът трябва да събира ресурси, изгражда база и набира армия, с която да надвие своите противници.

Играта съчетава средновековен сетинг и фентъзи елементи. Не е грешка да се счита, че Tzar е първата стратегия изобщо, която включва ролеви елементи - единиците могат да подобряват своите статистики, да боравят с предмети и да качват нива.

За съжаление играта имаше и доста недостатъци, както в техническо отношение (спад на FPS-а, крашове и т.н.), така и по отношение на интерфейса и управлението. Най-големият недостатък на Steam изданието е, че не предлага адекватна онлайн игра, вместо това авторите директно чрез Steam страницата на играта ви препоръчват да използвате допълнителен софтуер, като Game Ranger. Запазени са опциите за LAN игра и връзка през IP.

Пълно ревю на Tzar можете да прочетете тук


напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
Tzar: The Burden of the Crown

Ревю:
Както обикновено кампанията се състои от отделни мисии, но самите те са много динамични и трудно могат да ви станат досадни!

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Blizzard също прави разпродажба на игри 122
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122