facebook facebook
 
 
 
   
 
Total War: Shogun 2 ще е безплатна следващата седмица
25.04.2020

За да ни насърчат да си седим вкъщи, Creative Assembly обявиха, че ще пуснат своята стратегия Total War: Shogun 2 напълно безплатно следващата седмица. Между 27 април и 1 май, всеки ще може да свали играта от Steam, а тя ще остане в библиотеката с игри и след този период.

По същото време ще има разпродажба на различни заглавия и DLC-та от серията. От компанията обаче казват, че Total War: Three Kingdoms, Rome: Total War и Total War: Warhammer няма да са част от разпродажбата.

Creative Assembly подчертават, че всички техни служители работят от вкъщи и призовават всички останали да си останат по домовете, ако това е възможно.

 

напиши коментар
 


21 мнения
профил »
Iriney Dragnev каза на 26.04.2020, 19:08 ч. :

Много благодаря за информацията - ще си я грабна!
напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
Total War: Shogun 2

новини:
SEGA обяви, че Total War Shogun 2 – Gold Edition – пакет, включващ продължението на Shogun и неговите DLC пакети - ще излезе на 8 март.
Самостоятелният експанжън на страхотната историческа стратегия Total War: Shogun ни пренася в средата на 19 век, когато Япония е изправена пред гражданска война
SEGA обяви разработката на Total War: Shogun 2 - Fall of the Samurai - самостоятелен експанжън на популярната стратегия на Creative Assembly.

Ревю:
Новото издание на класическата стратегическа поредица Total War включва всичките й най-добри черти, гарнирани със страхотна визия и атмосфера.

Превю:
Ако пълководецът у вас вече се е събудил, значи е време да поведем поредната война - този път за обединението на феодална Япония. Битката започва през март!

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122
Blizzard също прави разпродажба на игри 122