Torchlight III излиза от Early Access на 13 октомври

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

След кратък престой в Early Access, Torchlight III най-накрая е готова за своята официална премиера на 13 октомври.

Третата част на aRPG поредицата премина през не малко трудности по време на своята разработка. Всичко започва със затварянето на студиото Runic Games преди 3 години, което стоеше зад разработката на предишните две части. Малко по-късно работата по проекта беше прехвърлена на друго студио – Echtra Games, които първоначално имаха други идея за играта и една от тях беше да направят RPG със споделен свят, а името което проекта носеше беше Torchlight Frontiers.

За щастие на феновете-пюристи, в началото на тази година от Echtra обявиха големи промени, свързани с завръщане към корените на поредицата и побързаха да ребрандират предстоящата си игра на Torchlight III.

В пълния си вариант играта ще включва 4-ри класа, всеки един със свои собствени уникални реликви, осигуряващи различни предимства, 20 комбота, както и традиционният за поредицата домашен любимец, който послушно ще отнася до пазара за продан ненужния лоот и ще ви помага в напечените битки.

Припомняме още веднъж, че Torchlight III ще излезе на 13 октомври в Steam, откъдето ще може да си я закупите за 30 евро, разбира се, ако вече не сте се сдобили с нея.