facebook facebook
 
 
 
   
 
Torchlight 3 с нов in-game трейлър
25.06.2020

Perfect World Entertainment пуснаха нов in-game трейлър за третата част на своето hack 'n' slash RPG - Torchligh 3. В него виждаме Echonok, която е третата и финална зона в играта. За тези от вас, които не са наясно - hack 'n' slash ролевите игри са изцяло екшън-ориентирани, като играчът трябва да преодолява постоянно орди от чудовища.

Torchlight 3 се очаква да има както офлайн, така и онлайн режими. Вместо да се фокусира върху хоризонталната прогресия, играта се връща към линейната структура, която ни е позната от Torchlignt I & II. Авторите обещават още в играта да срещнем и всички онези механики, които отличиха поредицата от останалите ARPG (Action RPG) заглавия. Torchlight 3 вече е достъпна в Steam Early Access. 

напиши коментар
 


156 мнения
профил »
Toadragon каза на 26.06.2020, 19:36 ч. :

Толкова чакане и накрая Steam Early Access и там няма положителни оценки . Шансовете да излезе нещо интересно намаляха драстично . Когато са във това положение игрите може и да отнеме и години докато я направят .Early Access трябва да го забранят това си е чиста подигравка това е най мързеливата правене на игра със шансове петдесет на петдесет и по малко да не излезе въобще.Производителите станаха пълни чикижий .
напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
Torchlight 3

новини:
Крепостите ще бъдат свързани със съответен акаунт, така че ако решите да си създадете нов герой, няма да изгубите всичко, които сте изградили.
Целта на играта е да се завърне към корените на поредицата.

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Blizzard също прави разпродажба на игри 122
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122