facebook facebook
 
 
 
   
 
The Witcher 3 взе върха в Steam
24.05.2015

Новата ролева игра Тhe Witcher 3 най-сетне сложи край на доминацията на GTA V в седмичната класация на Steam.

Засега екшънът на Rockstar не е слязъл по-долу от втора позиция, но по-важното е, че епичното RPG на CD Projekt RED окупира върха на класацията.

Ето как изглежда тя в пълния си вид:

    1. The Witcher 3: Wild Hunt
    2. Grand Theft Auto V
    3. The Witcher 3: Wild Hunt Game + Expansion Pass
    4. Counter-Strike: Global Offensive
    5. Dying Light
    6. Galactic Civilizations® III
    7. Elite: Dangerous
    8. Cities: Skylines
    9. The Witcher Trilogy Pack
    10. Project CARS 

напиши коментар
 


406 мнения
профил »
Freedom or Death каза на 25.05.2015, 08:08 ч. :
Редактиран на 25.05.2015, 08:19 ч.

http://media.giphy.com/media/Nf2PbfpGWSeKQ/giphy. gif
.
.
.
https://steamdb.info/app/292030/graphs/
https://steamdb.info/app/271590/graphs/
.
.
.
http://replygif.net/i/130.gif

248 мнения
профил »
Lord igra4 каза на 25.05.2015, 08:13 ч. :
Редактиран на 25.05.2015, 08:21 ч.

" но по-важното е, че епичното RPG на CD Projekt RED окупира върха на класацията."

И защо да е по-важно?

Или щото играта на играч и токсик да не е на първо място. :D

1544 мнения
профил »
Charcharo каза на 25.05.2015, 12:32 ч. :

Това не е ваша игра.

Не мисля, че сте достатъчно компетентни, че да можете да помогнете на професионално студио като Rockstar да направят игра...

1335 мнения
профил »
sollider каза на 25.05.2015, 08:25 ч. :
Редактиран на 25.05.2015, 08:27 ч.

По принцип не се определям като фен на жанра, макар и сред любимите ми игри да присъстват и RPG заглавия... и точно заради тях рекох да пробвам Witcher-a. Честно казано доста минуси ще ми набиете, но не мога да схвана какво й се харесва на тая игра - 80 % диалози, 15 % упътване между куестовете и 5 % действие, като под действие разбирайте да яхнеш оня дръглив кон и да обикаляш от едно село до друго за поредния диалог. Направо си счупих спейса от помпене в опит да пропусна досадните разговори.

Геймплеят ми е адски муден и бавен, единствените врагове, с които се срещам са някакви диви животни из полетата и това е. Бойната система изглежда готина, ама нямах нерви да играя малко повече, че да я изтествам в по-напечена битка. Графиката е на средно ниво, осветлението, водата и сенките са много готини, но растителността е адски изкуствена, но въпреки това светът (или поне това, което успях да видя от него) е адски приятен.

Та това е моето скромно мнение с всичките плюсове и минуси, които ми се набиха на очи. Едва ли е с някаква тежест, понеже общо взето не се определям като любител на RPG-тата, но пак повтарям - играл съм такива и имам що-годе представа за тях. А сега е ред на минусите, даже за майтапа аз ще си ударя първия. :D

248 мнения
профил »
Lord igra4 каза на 25.05.2015, 08:30 ч. :

Жалко, че си си я купил и си дал пари напразно.
Аз вчера навъртях 5 часа, играта си е уникална, факт. Също като теб не съм от най-големите фенове на RPG, даже предните 2 Witcher-a не съм ги играл.Почти всичко, което написа не е вярно или си го усетил по грешен начин.
Аз даже поне засега ми идват малко диалозите, по скоро частта в която имам да избирам с каква реплика да отвърна.
Въпреки че е уникална игра, за мен по-голямо и по-високо от божествената GTA V няма.

189 мнения
профил »
Blade Runner каза на 25.05.2015, 08:48 ч. :

Lol прескачаш диалозите,личи си,че си нямаш никаква представа за lore-а на Вещера.Диалозите са страхотоно написани и има страшно много препратки към книгите и предишните игри.А за срещите с по-сериозните врагове ще трябва да играеш повечко.Това му е якото на играта,добиваш информация за звяра,след това материалите,които ще ти помогнат в битката и след това следва и самата битка.Още не мога да повярвам,колко епична беше Level 3 бос битката с Griffin-a направо не е истина...GOTY 2015!!!

197 мнения
профил »
Kompira каза на 25.05.2015, 09:02 ч. :
Редактиран на 25.05.2015, 09:05 ч.

Аз я играя на най-високата трудност и всяка битка е предизвикателство. С повече от двама противници умираш по няколко пъти, докато ги убиеш. Всеки си има слабо място и ти трябват различни тактики. Поиграй малко и ще видиш, че не всичко е диалози. В началото е нормално да са много, но после вече намаляват, а и може да се прескачат. Не съм стигнал до града, обаче казаха, че има 5000 врати, които могат да се отварят. Ако на това казваш, че няма изследване, може би, наистина, играта не е за тебе.

1335 мнения
профил »
sollider каза на 25.05.2015, 13:19 ч. :
Редактиран на 25.05.2015, 13:19 ч.

Тоя, дето е казал, че няма нищо за изследване е под мен, реално аз казах точно обратното, макар и не толкова директно - светът е огромен и със сигурност има много за изследване и правене, просто аз не мога да стигна дотам заради редица досадни за мен геймплей похвати. Както и да е, приятна игра на всички, които я харесват.

742 мнения
профил »
jenssn каза на 25.05.2015, 14:05 ч. :

Чудно ми е по таз твойта логика кфо трябва да коментираш за скайрим.

ПЪРВО РПГ наистина ROLE PLAYING GAME диалозите са адски интересни исторяита мега увелкателна ... има безброй визуални бъгове ФАКТ но поправим. Бойната система и скилл система са невероятни ... осбено когато си на коня и сечеш наред ... за сравнения СКАРЙИМ .. ПОМПАЙ КУМЕ ЕЕЕ ПОМПАЙ ТАЗ МИШКА докато и вземеш тока на бутоните...

СВЕТА Е НЕВЕРОЯТЕН ГОРА КАТО ГОРА гъста с мочурища с твари сяквакви тръгни най долу на юг с коня да те видим кво ще ти се случи едно стадо вълци ще ти ебат майката вещерска. ДИАЛОЗИТЕ СА СИ ТВОЙ ИЗБОР SKIP Като не разбираш езика или ако не си за историята .. РАЗНООБРАЗИЕто е невероятно в side quest нищо общо С повтаряемоста от скайрим отиди убиий ела вземи, отиди вземи донеси ей ти нагарад и така до безкрай.

Диалозите къде имаш време 30 сек да избереш оказват драстично влияние по нататък в играта. Например веднъжб попадна на изоставени имение убих твраите там намерих един заключен сандък ключ не намерих. По късно набарах един куест с една жена и КВО КАЗА ГЕРАТЛ "Ами аз бях там всичко е прочистено" и жената ми даде ключа. ТОВА В СКАЙРИМ ако стане БЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪГ и куеста вече не може да приключи.

КОМЕНТАРА ТИ Е ПРОЗТ наполовината на токсика бро ! пО ПРИНЦИП РАЗСЪЖдаваш по трезво

СОРи за капса клавиатурата ме тролИ ЛИ

1335 мнения
профил »
sollider каза на 25.05.2015, 14:19 ч. :

Язък, че си си посветил целия коментар на тоя пуст Скайрим, а аз дори не съм го играл (даже и за 5 минути, дето се вика)... :D

Коментирах Witcher-a, защото пробвах него, не е като да съм го оплюл хейтърски без да изтъкна и положителните качества, които ме впечатлиха. Но съжалявам, чисто геймплейно го намирам за пълна скука, играх го към 2 часа някъде, за толкова ми стигнаха силите.

742 мнения
профил »
jenssn каза на 25.05.2015, 15:46 ч. :

2 часа ... то все едно си отоврил основното меню на някоя КОД Игра ве мои ... играта става интересна и по забързана след 5тия поне .. докато свикнеш с това онова докато се ориентираш с механиките менютата историята картата ... чудно ми е тей ли бързо свършваш с жените ???

1335 мнения
профил »
sollider каза на 25.05.2015, 16:30 ч. :

Ехееее, след петия час... какво ме направи ти, обикновено в първите 30-40 минути ако не ме впечатли дадена игра я зарязвам. В конкретния случай й направих извънредно голям компромис с тия 2 часа, но 5 не бих могъл посмъртно да издържа. Най-много да изгледам някое walkthrough от youtube на по-късен етап, та да видим дали наистина става по-раздвижена, но вече няма никаква сила, която да ме накара да я инсталирам повторно, това беше.

А иначе - жените са като игрите, пич - с правилните жени мога и цял ден да се занимавам без да свърша, но с безличните може дори изобщо да не се стигне и до почване. :D


1212 мнения
профил »
Nreth каза на 25.05.2015, 18:28 ч. :

А,soldier ставаме двама,cheers. :D Само ще добавя,че коня улеснява комбата повече от необходимото.

742 мнения
профил »
jenssn каза на 25.05.2015, 20:21 ч. :
Редактиран на 25.05.2015, 20:29 ч.

Еми трудно е с таквиа игри бро .. не са като за ретарди да ти свяктат неща в бяло или да имаш с шрифт 48px кво аджаба да направиш. Играта те потапя изцяло в света. Примерно да ми е пълен HARDCORE experience-a си изключих минимапа и всички маркери освен тия за куестовете. Вече като вдигнах левел и си джитках без да ме ебе .. да намериш някое скрито съкровище или пещера или изоставено място е много rewarding чуство ..(Сори не знам как да си го преведа на Български)

И това си е привично за игрите от този тип. Четене гледане мислене водене на диалози и тн. За мен Скайрим първите 4 часа бяха изключтелно мудни и скучни и ТРУДНИ ако бях спрял като теб нямаше да имам толкова мнг часове в кеф и правене на сякви простоатии от сорта да събера в white run всеки един предмет и да го метна на голямата трапезария и когато има най много хора ЕДИН ВИК за тоз удар и голям смях ...кеф батка.. ако трябва да почваме некфи OVERPOWERD bad ass кво е удоволствието .. ако искаш има си ТРЕЙНЪРИ И ЧИИЙ кодове

Това е игра от много време насам с предизивкателна трудност и стабилно AI Поведение ... с изключенията когаго понякога npc-та забиват .. ЦД ред обявиха че се работи върхи пачове за тия неща. Не като да почнеш да отидеш веднага при някоя крепост ида убереш всичкото квото има за обиране .. НЕЕЕЕ ще срещнеш я някой дух, глутница вълци, бандити, ренегати, мечка .. дето нема да е битка с помпане на мишката и да цоцаш нон стоп поушъни за здраве ... ми брат.. не е SKYRIM ... не е ДИАБЛО .. а все пак не си по този жанр игри.. аз като цяло съм доста избирателен от към RPG-та и рядко се появяват такива дето да си струват за мен.

И макар че пак грубата взлиам .. уважавам мнението ти ! :)

127 мнения
профил »
lyubohar каза на 26.05.2015, 05:27 ч. :

sollider , Nreth - ставаме трима значи. :)
Само ще добавя към казаното, че всичко в играта е прекалено красиво и светло. И нямам предвид, че е красива графиката - тя си е уникална, факт. Но аз обичам тъмна, мрачна, постапокалиптична атмосфера, в тая игра направо ослепях от слънце и руси коси...

1616 мнения
профил »
nightwarrior каза на 26.05.2015, 12:28 ч. :

lyubohar, на каква платформа? Щото на РС има решение на проблема ти с графиката :)

264 мнения
профил »
A Predator каза на 26.05.2015, 18:17 ч. :
Редактиран на 26.05.2015, 19:15 ч.

sollider, Nreth, lyubohar - ставаме четирима! :)
Много са хората които не разбират кое е добро.

1544 мнения
профил »
Charcharo каза на 26.05.2015, 19:06 ч. :

И ти не си от тях.


1 мнения
профил »
galka каза на 26.05.2015, 19:37 ч. :

Определено за теб не е от значение историята на играта.

1335 мнения
профил »
sollider каза на 27.05.2015, 08:14 ч. :

Ами не е, не разбирам защо това е толкова голям проблем за вас? Ако искам добра история - ще си пусна филм или ще чета книга. Игрите ги играя на първо място заради геймплея - без него всяка една игра е кръгла нула, независимо колко други аспекти компенсират.

Радвам се да видя, че не съм единствения с това мнение.

360 мнения
профил »
pepito_18.1 каза на 25.05.2015, 08:47 ч. :

Въпреки че не е лоша играта можеше да бъде МНОГО по добре. Играта си е замислена добре но явно впоследствие са решили да я опростят конзолно. Няма никаква възможност да се изследва и експериментира, всичко е указано с удобни знаци по картата, всеки куест е удобно отбелязан, къде се взима, къде се прави.... Реално всякакъв вид експлорване на картата е безмислено извън куест маркерите и местата отбелязани с ? просто няма нищо освен абсурдно клатещи се от вятъра дървета и храсти.

248 мнения
профил »
Lord igra4 каза на 25.05.2015, 09:00 ч. :

Не ти ли писна, да пишеш едни и същи простотии, вече не си забавен даже и за PC съратниците си.

406 мнения
профил »
Freedom or Death каза на 25.05.2015, 09:07 ч. :

Пак конзолите виновни...а GTA V като излезе за конзоли, защо е перфектна, и РС версията също?!
Защото Rockstar са велики!

–РЕКЛАМА–
http://tv7.bg/Добро-утро-България-/Модни- изстъпления-на-баловете_l.102_i.10191804. html#.VWLly2cw82x
Великият Лорд попиля абитуриентите. :D

248 мнения
профил »
Lord igra4 каза на 25.05.2015, 09:20 ч. :

Отново не им цепи басма колегата Лорд Минчев :)

189 мнения
профил »
Blade Runner каза на 25.05.2015, 09:27 ч. :

Хахахахах колегата вика :D не мога...неее xD

360 мнения
профил »
pepito_18.1 каза на 25.05.2015, 11:10 ч. :

Съгласен съм че ГТА е перфектна...

...перфектна купчина вмирисани говна.

742 мнения
профил »
jenssn каза на 25.05.2015, 14:09 ч. :

Много играчи в техния форуъм искат HARD CORE изледване и да не се вижда картата изцяло дано ни изпулнят желанието и всичките маркери по картата можеш да ги махнеш и да я ползваш колкото за ориентир

360 мнения
профил »
pepito_18.1 каза на 25.05.2015, 14:16 ч. :

чудесна идея, дано го направят това

742 мнения
профил »
jenssn каза на 25.05.2015, 15:47 ч. :

"Няма никаква възможност да се изследва и експериментира,"

Пепито пак не са я ебали в рекламата за кренвришите ... братооо прозт си като бустанска чалга певица !

2 мнения
профил »
asdf1923 каза на 25.05.2015, 09:54 ч. :
Редактиран на 25.05.2015, 09:58 ч.

https://www.youtube.com/watch?v=QIeEZeKN8JE

https://www.youtube.com/watch?v=GCUtsyG-B58

Едно от малкото ревюта, което обръща внимание на проблемите в играта сред морето от 10-тки, които валят.

Поредното overhype-нато до небесата AAA заглавие...

1076 мнения
профил »
Deroni76 каза на 25.05.2015, 10:34 ч. :

Не знам дали си сериозен като се опитваш да ни го пробуташ този, но ако говориш сериозно...
'Worth A Buy' са дъното на тоалетната чиния що се отнася до ревюта. Басирам се, че нито една игра, която е била ""ревюирана"" не е била играна повече от час и половина, и то с досада, колкото все пак да е нещо.
Повече бих се доверил на Pewdiepie отколкото на тази имитация на ревю.

189 мнения
профил »
Blade Runner каза на 25.05.2015, 10:47 ч. :

Остави тва,аз друго освен псувни не чух,пък и като гледам как си размахва меча на геймплея,направо паднах.Това на Еasy ли е играно?Тоя е пълния бот xD

1616 мнения
профил »
nightwarrior каза на 25.05.2015, 10:53 ч. :

Като заописва бойната система(с някъв коментар дето е чел), просто спрях, пълни глупости. Това, че не знае как да играе, не значи, че системата не става, нямало swordplay... и не виждал смисъл от знаците(вика им магии)... Тоя ако не е играл калпаво на най-ниската, направо не знам. След като за толкова очевидни неща говори глупости, какво ли простее нататък в ревюто.

Играта не е перфектна, има си проблемите(като всяка игра), но този очевидно отитва от пръстите си да изсмука всевъзможни глупости.

1544 мнения
профил »
Charcharo каза на 25.05.2015, 12:31 ч. :

Witcher 3 не е AAA игра.

248 мнения
профил »
Lord igra4 каза на 25.05.2015, 12:36 ч. :

BBB игра е :D

189 мнения
профил »
Blade Runner каза на 25.05.2015, 12:40 ч. :

Само 15 милиона за разработка,така че технически може и да си прав :P

1544 мнения
профил »
Charcharo каза на 25.05.2015, 13:24 ч. :

Именно :P


742 мнения
профил »
jenssn каза на 25.05.2015, 14:10 ч. :

Единствения който ще даде обективно ревю' на тази и гра е Angry JOE ще и покаже всички плюсове и минуси в цялата и светлина .. дано я играе за ПЦ

742 мнения
профил »
jenssn каза на 25.05.2015, 14:12 ч. :

а ТОЗ БОТ една игра не може да играе НИКОГА >.. пълен дественик нямало SWORD PLAY играта е с най добрата бойна механика в РПГ сферата .. е иам си малко бъгавите шитни като Гералт си прибира когато си иска меча и влиза в battle stance когат му скимне но са поправими и форуъма на цд ред гъмжи от тия досадни приумици които рано или късно ще се решат...

2 мнения
профил »
asdf1923 каза на 25.05.2015, 11:03 ч. :

Във второто видео обяснява по-детайлно какво не му харесва.

The truth is they know am straight and to the point and am not intimidated by big publishers or developers, they know am not a sell out, they listen because if a game has flaws I will find them and point them out. I have lost count of the amount of people saying they agree with me but bought the game anyway and are happy with it because the stuff I pointed out was for them, not a game breaker. I don't tell people what to buy, I tell them that IMO it's either worth it or not, they make the purchase decision based on what they see.
I have spent this weekend reading and watching many TW3 reviews and hardly anyone has mentioned the horrible controls, they are all just yes men and women. If a game is hyped to fuck they just thumb it up and move on, it's sad.

1616 мнения
профил »
nightwarrior каза на 25.05.2015, 11:52 ч. :

Забележките за контролите са му безсмислени. Идиота не прави разлика между ходене, подтичване(може би джогинг да му кажа) и спринт. Пак казвам, играта си има проблеми, но посочените от него неща, не са сред тях. Почвам да си мисля, че наистина не е играл достатъчно играта(както каза Deroni76 по-горе), за да изтъква малоумни неща, които дори ги няма като проблем.

707 мнения
профил »
sturba каза на 25.05.2015, 11:11 ч. :

Контролите ги оправиха почти с пач 1.03 така че с малко още настройки и му отпада минуса.
Истината е някъде по средата, но определено си заслужава да се купи.

777 мнения
профил »
veluvian каза на 25.05.2015, 12:00 ч. :

Една от най - хубавите игри, които съм играл през последните 10 години. Всеки приема субективно дали това е най - доброто за жанра, което е играл, но фактът, че западните гейм медии дори щом загатват, че това "може би" е едно от най - добрите RPGта за всички времена - е показателен. И зад купищата положителни ревюта не стои огромната сянка на Activition или ЕА, нито на Sony, Microsoft и сие. Във великите игри има нещо, което те грабва и дори те кара да си мислиш за тях. И какво като мамка му водата не е най - реалистичната, която сме виждали или контролите? Какво като в старите KOTOR-и героите странно си поклащаха задниците и се движиха не дотам автентично? - те си остават шедьоври.

Не мога да се сетя да е вложен толкова труд в една игра и за това да не изскачат доказателства всеки път за поредния нов и различен детайл. Дори повечето от най - обикновените и прости куестове, залепени по обявите в селцата за избиване на поредното чудовище изглеждат все различни и никога досадни. Историята с Кървавия барон е направо брутална, да още съм доста назад, но като гледам май повечето хора още не смеят да влязат в Новиград.

Dragon Age Inquisition, от който бях сравнително доволен в началото, още си стои непревъртян.

345 мнения
профил »
Теодоси Иванов каза на 25.05.2015, 13:58 ч. :
Редактиран на 25.05.2015, 20:33 ч.

В Novigrad е пълно с бандиди и джуджета и ако си нисък левел просто не се ходи там. Бях 8-9level и бам... джудже 24-ти. е мъчих се колко мога ама върнах малко назад, натрупах опит, крафтнах някой друг меч и броня и си го минах quest-a. Или пък един от по-ранните questo-ве където трябва да убиеш един върколак. Започнах го като бях 3-ти левел и го приключих като станах чак 12-ти :D. Играта е страхотна. Lore-a е божествен и съм толкова имсърснат колкото бях и в Skyrim, да не кажа повече. Плюс това вече в Nexus се мъдрят някой модове, като SweetFX, конзола и т.н

189 мнения
профил »
Blade Runner каза на 25.05.2015, 14:03 ч. :

Да ти имам джуджето аз...24 левел :P.Аз пък убих войник 15 level,докато бях 1,отне ми около 150 удара с меча :D

1616 мнения
профил »
nightwarrior каза на 25.05.2015, 14:10 ч. :
Редактиран на 25.05.2015, 14:10 ч.

E напрактика нищо не те спира да си в Новиград. Смисъл, да, има неприятни бандити и съм се млатил камара време(аз 4ти левел те 9-10), но ако си внимателен, няма страшно. Това ме и радва, ако внимаваш и знаеш какво правиш, играта не те спира да се впускаш в неразумни битки. Срам ме е да си кажа вчера колко време се бих с един Голем 22ро ниво, докато аз бях 8мо :D

Нексуса загрява, доста от модовете още са така да се каже чийт модове, но тепърва ще видим интересни неща :)

742 мнения
профил »
jenssn каза на 25.05.2015, 14:18 ч. :
Редактиран на 25.05.2015, 20:37 ч.

ОТидох в новиград на 11 левел тъкмо почнах куеста за dreamer-a и оня другия вещер къде тряя ходя на островите ама там ще ходя като стана поне 22 лвл

Играта е МЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕГА и рано или ксно всичките и малко бъгчета и леки елементи при бойаната система които донякаъде чупят game play-a ще се оправят .... а хейтърите дето играят от маймунда с АМД бюджетни карти ще си тролят и хейтят ... След като видях и усетих бойната система на вещерчото се корам колко дървена е в Скайрим .. .Скрарима едва ли повече ще го докосна след тази невероятна грабваща гора ... и невероятните анимирани персонажи и твари и вълци и всичко .. с Hairworks играта е феноменална ... особено като се бия с мечки батхи ми кефа !

ЕДИТ не че скайрим е лоша игра .. за времето си е МЕГА летвата се вдигна ... да видим дали ще има отговор от Бетхезда за нова игра.

742 мнения
профил »
jenssn каза на 25.05.2015, 14:20 ч. :

Между другото ТОВА Е НАЙ КРАСИВАТА ВОДА В ИГРА .. няма и ЕДИН РЪБ къде водата среща земята .. както в СКАЙРИМ и когато има силен вятър ИМа И ВЪЛНИ

В КОЯ ИГРА ИМА ДИНАМИЧНА ВОДА ВЕЕЕЕЕЕ НИКОЯ НИКОЯЯЯЯ смотани шибани хейтъри ебете се с това гта 5 ве дечурлигаааа таз гта5 скроо нема да я пипна ... макар че я имам оргиналдъ вече .....И САМО не ми говорете за шибания КРаспсасин с елементарното си скучно моренце с тия смешни вълнички и бурите дето идват и си отиват за 3 секунди ..във вещера като идва буря идва както си идва в реалния живот и спира да вали лека полека а не изведнъж и АРЕ НЕМА БУРЯ НЕМА ВЪЛНИ ..

248 мнения
профил »
Lord igra4 каза на 25.05.2015, 14:32 ч. :

Не споменавай божествeната GTAV. А с крапсасин и скиримката е смешно да сравняваш Уитчъра.
Много добра игра е и ще заеме достойното второ място за GOTY

1616 мнения
профил »
nightwarrior каза на 25.05.2015, 14:35 ч. :
Редактиран на 25.05.2015, 14:35 ч.

Второ място? Най-много тука. На нормалните места игри от 2013-та няма как да спечелят GOTY за 2015-тa.

189 мнения
профил »
Blade Runner каза на 25.05.2015, 14:36 ч. :

Keep calm and play The Witcher Wild Hunt :)

1616 мнения
профил »
nightwarrior каза на 25.05.2015, 14:39 ч. :

Не мога в момента, затова вися тук, довечерa :D

1544 мнения
профил »
Charcharo каза на 25.05.2015, 14:41 ч. :

Радвам, се че те радва Дивият Лов, Играчкин.

Но отново... GTA V може и "Remaster" или "Re-release" на годината да вземе.

Но не GOTY...

942 мнения
профил »
vesko18 каза на 25.05.2015, 18:41 ч. :

BEST. WATER. EVER. 10/10 would drink.

http://gfycat.com/YellowishAcrobaticGroun dhog

189 мнения
профил »
Blade Runner каза на 25.05.2015, 19:11 ч. :

Ааааа не солена вода не пия :D

1544 мнения
профил »
Charcharo каза на 25.05.2015, 21:30 ч. :

@Vesko

Поразгледай малко :)

248 мнения
профил »
Lord igra4 каза на 26.05.2015, 08:55 ч. :

nightwarrior второ място в никакъв случай не е лошо постижение. Ако я нямаше GTA V, Уитчър щеше да е GOTY ;)

1544 мнения
профил »
Charcharo каза на 26.05.2015, 10:01 ч. :

GTA V излезе 2013та. Не може да е GOTY на 2015та.

1616 мнения
профил »
nightwarrior каза на 26.05.2015, 12:02 ч. :

Пак си ме разбрал грешно. За мен честно казано няма значение дали Вещера ще спечели GOTY(макар, че ти гарантирам, че поне на места това ще стане), лично за мен той Е играта на годината(това ме интересува мен). Смешно ми е да смяташ че игра от 2013 може да спечели игра на годината за 2015. Няма заначение добра ли е или не, играта е от 2013. Миналата година си и даваха масово навсякъде Ремастер/Римейк на годината и напълно заслужено, но игра на годината... смешна амбиция на теб и още няколко човека. Толкова смешна амбиция, че когато ви казахме да дадете поне една голяма гейм медия, която и дава игра на годината за 2014, онова лицемерно недоносче ротенчо му се наложи да фалшифицира информация. Хайде да не се повтаря миналогодишната порнография.

742 мнения
профил »
jenssn каза на 25.05.2015, 14:50 ч. :

Be i az sym si fven na gta poredicata ama bratooo ne lapam pishki na rockstar is internet ... osuznai se malko smotan troll

406 мнения
профил »
Freedom or Death каза на 25.05.2015, 15:26 ч. :
Редактиран на 25.05.2015, 15:33 ч.

Къде видя лапане на пишки бе, олигофрен?!
Изчезвай веднага, с олигофрени не ми се говори!

1544 мнения
профил »
Charcharo каза на 25.05.2015, 15:35 ч. :
Редактиран на 25.05.2015, 15:36 ч.

Недей бе страхлив Toxi мой...

Просто се излагаш. Посмешище. Толкова двуличие в един човек...

*А и как се припозна в думите на jenssn...

746 мнения
профил »
Blackbird каза на 25.05.2015, 15:43 ч. :

Мани го тоя анализатор - оператор ''водна струя'' а.к.а. мияч на улици, по професия картоф. Модният магнат на име токсик тепърва ще се установява като цар на селяните, особено като вече знаем как главните му мотиви за облекло са вдъхновени от чалга културата. Това е да живееш като онлайн персона :D

1616 мнения
профил »
nightwarrior каза на 25.05.2015, 15:47 ч. :

Aма калъф за телефон тип диня... тва е класа - признай го!!! :D:D:D:D

742 мнения
профил »
jenssn каза на 25.05.2015, 15:50 ч. :

Генрал РетарЛЕЕ се закопа сам саМИЧАК хахахахха :) е нема таква интернет руспия на рокстар ... поне дано ти плащат за тоз тролен хайп !!!

742 мнения
профил »
jenssn каза на 25.05.2015, 15:50 ч. :

Мога да приема че семе олигофрени стига да спреш да пускаш коментарите си тук ...

имаме ли сделка ?? ?

406 мнения
профил »
Freedom or Death каза на 25.05.2015, 16:03 ч. :
Редактиран на 25.05.2015, 16:22 ч.

Модна икона съм, ФАКТ!
Снощи кавалерствах на една много елегантна дама абитуриентка от елитно семейство (а баща и дори ми даде да карам CLS-a, уродска работа), и гледам че фейсбука се е напълнил с наши снимки, защото бяхме номер 1, ФАКТ! :P
Не знам дали и по телевизии и по корици на списания не са ни сложили. :D
Да не говорим че бях с дрехи и аксесоари за над 10k, подарък от бащата на въпросната госпожица(аз по принцип съм си на ниво, и нямам нужда чак от такива екстри, но когато става въпрос за елитът, е така.), защото искаха аз (аз!) да и бъда кавалерът.
10k само за една вечер да изляза с момиче, чак ми стана неудобно, но родителите и бяха много мили и всичко мина перфектно.
Яд ли ви е?!

746 мнения
профил »
Blackbird каза на 25.05.2015, 16:04 ч. :

Хахаха...динята и цялостната остра презентация на Извисеният Господин си я обяснявам с ''peacock'' ефекта. Идеята е, че детето гледа да интегрира възможно най-крещящата гама от цветове с умисъла да бъде забелязван от противоположния пол, без значение колко естетически-гротекстна и като цяло отблъскваща е цялата визия на въпросния индивид.

Проблема е, че в комбинация с безформеното му и отпуснато тяло, стила му води до не 1, а 2 автогола, право в девствеността му. Едно е да си на същото дереже физически, но като комбинираш тая цялостна апатия и неуважение към себе си с подобен стил на обличане е тъжно.....и смешно. Надеждите да си различен и ''готин'' просто, щото си дал 30 кинта за шарена, но иначе гадна тениска от Теранова, която ще се стесни след първото пране е рецепта достойна за присмех.

А именно на това самозаблуждаване, че си нещо с цел да се самозаблуждаваш, че всичко е наред в социален аспект е нещото, на което ставаме свидетели през последните 2-3 години в PCM :D

1616 мнения
профил »
nightwarrior каза на 25.05.2015, 16:22 ч. :

Важното е поне ти да си вярваш, Токси. Все пак ти мина периода на ливърпулски журналист, трябва да измислиш нещо ново, но вярвам, че можеш и по-сполучливо.

11 мнения
профил »
konzolisucks каза на 25.05.2015, 16:29 ч. :

А аз се чудих кое било гейчето дето се хвалеше тук:
https://www.youtube.com/watch?v=1aM1zIMkn sk

А той наш токсик. :D

742 мнения
профил »
jenssn каза на 25.05.2015, 16:32 ч. :

Генрал ретарлЕЕ не знам дали си саркастичен или сериозен .. но и 2та случая си оставаш пълен НЕЩАСТНИК !

746 мнения
профил »
Blackbird каза на 25.05.2015, 17:28 ч. :

''...защото искаха аз (аз!) да и бъда кавалерът...''

Много ясно. Госпожицата и нейните родители са наясно с цялостната ти липса на мъжественост и е логично да изберат човек пред който и улично куче ще има по-голям шанс да намаже с госпоицата.

P.S. редактирай си мнениието още 5 пъти, че да добавиш още малко въображение към трагичната ти фантазия. Убеден съм, че главицата ти ще роди още материал.

1296 мнения
профил »
hyper' каза на 25.05.2015, 17:34 ч. :

Тоз Токсик баси съчинителя на истории, ама 12-годишните така си мерят "успеха", с измислени предния ден истории, които са крайно имагинерни и прозрачно неистинни.

1212 мнения
профил »
Nreth каза на 25.05.2015, 18:25 ч. :

Наистина ли вярвате,че оная снимка е на Токсик?

742 мнения
профил »
jenssn каза на 25.05.2015, 15:56 ч. :

Areee patch 1.04 вече на пазара :) всяка седмица май ще пускат пачове ... до месец играта сигурно ще е полирана до неузнаваемост .. само да но махнат шибаното автоматчино прибиране на меча и шибаната автоматична центрираща камера ! И всичко ще си дойде на мястото !

218 мнения
профил »
TheAlpha534 каза на 25.05.2015, 17:32 ч. :

Lol, nice try.


You ain't beating the flame war here, son.

707 мнения
профил »
sturba каза на 25.05.2015, 17:32 ч. :
Редактиран на 25.05.2015, 17:35 ч.

Трябва да поиграя малко от мейн куестовете дето дават повече хп, че вече 20 часа игра съм едвам 6-ти левел.
На blood and broken bones играя изглежда е най-добрия баланс между не много лесно, но не и непрощаващо трудно. Обаче това да дава още по-малко хп на високите трудности не е много добро решение. Не може да бия 10 левела отгоре врагове и да ми дава мизерно хп.
Бойната система както каза някой е много добре направена. Това е че контролите са направени, за да е по-удобно с геймпад и аз лично не се свеня да си ползвам х360 пада. При добра подготовка може наистина да се бият по-високи левели противници, защото всеки си има цака. Проблема е само ако са по-високи и са тумба щото трудно можеш да ги накараш да ти дойдат 1 по 1.
Сега осъзнах, че и сиг едно 3 часа от тези 20 съм прекарал в Gwent мини играта с карти, която при малко по-голямо тесте особено и с различни фракции ако съберереш (аз нямам достатъчно, но имам по няколко и като им гледам ефектите ще могат да се правят добри стратегии) става доста интересна. Определено е милион пъти по-добре от мини игрите в старите версии с пиенето и заровете.

1616 мнения
профил »
nightwarrior каза на 25.05.2015, 18:16 ч. :

E aз точно по тая причина се захванах малко с мейна, че ми писна от епични битки :D
Впрочем gwent-a дори да го извадят като отделна игра, пак бих го играл. Увлича ме.

742 мнения
профил »
jenssn каза на 25.05.2015, 18:28 ч. :

Още не съм пробвал gwent за мен управлението с мишка ми е перфектно MAD catz RAT 5 си напавсвам перфектно конторлите и различни DPI-та при различни ситуации. Аз с конторлер съм гола вода освен някоя друга футболна игра и някой race с гейм пад абсурд особено на тази игра !

Надявам се скоро да махната това тъпото прибиране изкарване на меча от само себе си ... !!! Супер чупи битката особено когато сека от коня и правя завои да се засиля.

169 мнения
профил »
Corvo каза на 25.05.2015, 18:45 ч. :

Наистина изиграй малко повече от мейна. Много бързо се нагрухваш с XP. И аз така дълго време висях на един и същ левел, после похванах малко от мейн линията и вдигнах 6-7 левела за 2-3 часа игра.

742 мнения
профил »
jenssn каза на 25.05.2015, 20:40 ч. :

Ми засега изпълних единия от основните като минах по стъпките на сиири през Velen куеста с барона и тиа 3 ladies е брутален. Сега съм на оназ мацка дето санува и трябва да намеря някъф повет.

НО и от страничните куестове се трупа доста Exp което не е малко аз главно доста странични изпълних преди да захвана основната линия но лека полека и нея си цъкам аз още не мога дасе накефя на самите реки и обширната водна площ особено когато има буря се мятам на лодката и оцелявам я от някфи харпии я от някфи драунверс ...

189 мнения
профил »
Blade Runner каза на 25.05.2015, 17:40 ч. :
Редактиран на 25.05.2015, 17:41 ч.

Хахахахха,такива бисери няма.Фрии Ентартейнмънт само тук в ПЕЦЕ МАНИЯ.В главните роли:
-Токсик Bilzerian
-The Sex Toy
-Конзоли Смучи
-I never asked for this!!!
-Нощния Войн
-Господин Чар-Чар-Оууу
-Черната Патка
-Евгени Минчев
-Блейди Форд

Съвет прочетете това с гласа на Honest Trailers! xD

345 мнения
профил »
Теодоси Иванов каза на 25.05.2015, 20:29 ч. :

http://i.imgur.com/27wLNnt.jpg
http://i.imgur.com/2eiAE5O.jpg

Малко е Blurry щото съм пуснал на по-ниска резолюция, но сега сложих Fantasy SweetFX + Patch 1.04 и просто чак не ми се спира играта.

742 мнения
профил »
jenssn каза на 26.05.2015, 13:59 ч. :

Точно днес преди работа го играх тоз куест и сега съм точно на същия objective !

248 мнения
профил »
Lord igra4 каза на 26.05.2015, 08:53 ч. :

Чета, чета ви простотиите, докато си пия кафенцето на работното място и си чудя да се смея ли или да плача.
Токсик отново ви направи смешни, вместо да си играете игрите, вие висите с часове в това сайтче, да му обяснявате колко е тъп. Вижте се отстрани и си посмейте на жалките си образи.

1544 мнения
профил »
Charcharo каза на 26.05.2015, 10:03 ч. :

Нали осъзнаваш, че на повечето хора им отнема около 1-2 минути да прочетат и напишат няколко коментара?

1616 мнения
профил »
nightwarrior каза на 26.05.2015, 11:27 ч. :

Да бе, човек, има една магическа клавиатурна комбинация alt+tab се казва, ама какво да те правя, че на PS4-ката я няма.

248 мнения
профил »
Lord igra4 каза на 26.05.2015, 11:56 ч. :

На PS4-ката има много добър браузър, с нищо не различаващ се с тоя на ПеЦе, който разбира се не ми трябва, но е хубаво да го има като екстра.
Второ не се оправдавай, че висиш тука, няма какво да правиш висиш разбирам те, защото аз тук влизам единствено като съм на работа. През деня и след работа нямам време и желание, а и не седя пред компа/конзолата ;)

1616 мнения
профил »
nightwarrior каза на 26.05.2015, 12:27 ч. :

Да се оправдавам? Къде го видя това? Oбяснявам ти как стоят нещата, очевидно имаш нужда. Интересно ми стана, този по нищо неразличаващ се браузър има ли вързана мишка или поне кавиатура, с която да си напиша за нула време коментара? Май не, а? Но иначе са едно към едно.

Кога, как и защо влизаш няма нужда да знам, не се интересувам от личния ти живот :)

248 мнения
профил »
Lord igra4 каза на 26.05.2015, 12:43 ч. :

Още PS1 мисля има мишка, а за PS2 съм сигурен. С една усб клавиатура може да се пише бързо и на PS4 браузера.
Браузъра е едно към едно с PC браузър по-удобство, при PS3 не беше особено добър. Но кой ти ползва конзола за сърфиране в нета. Просто поредната екстра към божествената PS4-ка :)
Ако ПеЦе-то ми се развали, без проблем мога да ползвам и конзолата за браузър, докато ти, ще трябва да се звериш в телефонче, например.

1616 мнения
профил »
nightwarrior каза на 26.05.2015, 12:49 ч. :
Редактиран на 26.05.2015, 12:49 ч.

Aз за история на Плейстейшъните ли те попитах, или конкретно за PS4-ката? И не, на виртуална клавиатура не се пише като с нормална такава, ама то си заблуден за доста неща, та затова ли ще разсъждаваш нормално.

Ако РС-то ми се развали, си имам лаптоп, не ме грижай мен.

248 мнения
профил »
Lord igra4 каза на 26.05.2015, 12:59 ч. :

Не ти си мега прост. Каква виртуална клавиатура? Къде видя да пиша за виртуална клавиатура. Казах ти, че стават и USB клавиатури

1544 мнения
профил »
Charcharo каза на 26.05.2015, 13:06 ч. :

@igra4
Facepalm

Ти не знаеш, че сме 2015та...
На други хора ще говориш...


1616 мнения
профил »
nightwarrior каза на 26.05.2015, 13:12 ч. :

Oк, прав си, не прочетох внимателно коментара ти. Но пак забелязвам проблем в изказа ти, очевидно не знаеш какво означава думата "прост", нищо де, човек се учи докато е жив... просто при теб нещата вървят по-бавно.

264 мнения
профил »
A Predator каза на 26.05.2015, 18:21 ч. :
Редактиран на 26.05.2015, 18:22 ч.

-

345 мнения
профил »
Теодоси Иванов каза на 26.05.2015, 13:40 ч. :

Надявам се скоро да има мод, който да премахне границите по картата.

248 мнения
профил »
Lord igra4 каза на 26.05.2015, 13:43 ч. :

Witcher 3 не е чист опен уърлд. Все едно в Сталкер да няма зони и зареждане между тях.

1544 мнения
профил »
Charcharo каза на 26.05.2015, 13:46 ч. :

Значи по твоята логика, STALKER не е Open World, Skyrim не е Open World, Witcher не е open world...

Кое е?
Minecraft? Daggerfall?

248 мнения
профил »
Lord igra4 каза на 26.05.2015, 14:37 ч. :

GTA е open world, например. За скирим не ми дреме, Сталкер и Уичър не са съвсем open world, а със зони, това не значи че са лоши, няма нужда да квичиш ;)

1544 мнения
профил »
Charcharo каза на 26.05.2015, 15:00 ч. :
Редактиран на 26.05.2015, 15:03 ч.

Това, което казваш е безсмислено от технологична гледна точка.

И в GTA V имаш зареждане. Поиграй малко онлайн.

И тя и Witcher 3 използват Streaming Tech.
Всичко се зарежда докато се движиш.

STALKER е по-стара. Там цялото ниво е заредено едновременно. Но пък ИИто се случва без значение къде си.

Определението ти за отворен свят не е добро.

1616 мнения
профил »
nightwarrior каза на 26.05.2015, 15:15 ч. :

GTAV е на зони също. Я се върни в началната зона(там със снеговете, не знам как се казва) без лоудинг. Я влез в сградата от тази мисия http://www.ign.com/wikis/gta-5/Monkey_Bus iness преди или след мисията. Ето ти два примера, а дори не съм играл играта.

За другите GTA игри не съм търсил инфо, възможно е те да са open world в смисъла, който ти влагаш, но не съм убеден.

264 мнения
профил »
A Predator каза на 26.05.2015, 18:23 ч. :
Редактиран на 26.05.2015, 18:23 ч.

https://www.youtube.com/watch?v=0q1eLStgc Fs
играй я.

1616 мнения
профил »
nightwarrior каза на 26.05.2015, 18:42 ч. :

Ама нали модовете разваляли игрите... Знам за мода иначе и не казвам, че играта е лоша, а че по стандартите на играчкин тя не е open wolrd :)

1544 мнения
профил »
Charcharo каза на 26.05.2015, 18:58 ч. :

Roth... нали мразеше модовете...

Eто това двуличие...

264 мнения
профил »
A Predator каза на 26.05.2015, 19:11 ч. :
Редактиран на 26.05.2015, 19:11 ч.

Какъв е аргумента ви за проявата на двуличие от моя страна?

1544 мнения
профил »
Charcharo каза на 26.05.2015, 19:15 ч. :

Даваш. Мод.
Ти.

Нали модовете разваляха игрите...

И сега пак ще избягаш. И в Skype си такъв...

264 мнения
профил »
A Predator каза на 26.05.2015, 19:27 ч. :

Не искаш да губиш и този спор, nightwarrior.

1544 мнения
профил »
Charcharo каза на 26.05.2015, 19:52 ч. :

Нима вече ни бъркаш?

53 мнения
профил »
pretender каза на 26.05.2015, 20:26 ч. :

Кво няма да ви сбърка, бахти простия бот е тоя. Влез си лепни още 50 плюса, та дано заспиш щастлив бахти безживотника.

345 мнения
профил »
Теодоси Иванов каза на 26.05.2015, 20:30 ч. :

Ъм под граници по картата имах предвид краищата, при които като стигнеш ти изписва някакво съобщение, отваря ти мапа и като го затвориш, автоматично те обръща в обратната посока.

264 мнения
профил »
A Predator каза на 26.05.2015, 22:38 ч. :
Редактиран на 26.05.2015, 22:44 ч.

Защо да съм сбъркал?
pretender =/= Toxic
- Не ти се получи.

707 мнения
профил »
sturba каза на 26.05.2015, 14:20 ч. :

@Теодоси Иванов
Пробвай този пресет. Според мен е по-добър от тоя дето си показал. Може и на теб да ти хареса повече.

http://www85.zippyshare.com/v/9XF50QDe/file.html

За най-добър ефект спри Motion Blur, Blur, Bloom, Sharpening, AA от играта, защото всики тези се компенсират от пресета.

345 мнения
профил »
Теодоси Иванов каза на 26.05.2015, 20:29 ч. :

Аз сега ги менкам като излезе нов и ги пробвам, в момента съм с Pre-E3V5. Доста по-добър е от Fantasy-то, но е малко по-тежък.

742 мнения
профил »
jenssn каза на 26.05.2015, 20:14 ч. :

Некфи идиоти пак се джафкат за глупости ... а иначе СД ред идиотс счупиха играта с новия си пач .. добре че ен го инсталирах а изчаках ... таз игра се оказа като гта4 да ви кажа доста има да се кърпи и зашива ... добре че не бързах с основната история и куестове .. сумати неща се чупят след някой друг куест по основната исотиря. . форума им има към 200 теми дето се оплакват хората от счупености по играта.. басси майтапа .. за ся май пак минавам на гта 5 че неш не се играе толкова счупена игра. В случая Рокстар печелят като програмисти ... доакто цд ред мноо неща се оказва че тряя да оправят ! А иначе убава игрица да гоеееее само не моа ви разбера кво толкова се плюете !

248 мнения
профил »
Lord igra4 каза на 27.05.2015, 08:05 ч. :

Е няма как да ги сравняваш с божествата. Вярвам че ще си оправят дребните бъгове.

345 мнения
профил »
Теодоси Иванов каза на 27.05.2015, 14:14 ч. :

Проблема е в задклавиатурното у-во. с 1.04 съм и нямам никакви проблеми, а дори не покривам минималните(поне от към видеокарта)

53 мнения
профил »
pretender каза на 27.05.2015, 14:43 ч. :

15 милиона долара бюджет за Вещера 3, 265 милиона за GTAV и 2 години правене на порт с проблеми на лънча. Да Рокстар печелят като програмисти :D:D:D:D
напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
The Witcher 3: Wild Hunt

новини:
За успеха на студиото е спомогнал и сериалът The Witcher.
"Анджей Сапковски изобщо не е прав и мисля, че е просто едно арогантно копеле".
Дизайнерт на The Witcher и играта с карти Gwent Деймиън Моние вече има нова месторабота и това е полското студио Techland.

Ревю:
Епично фентъзи приключение с минимални проблеми, което изпраща Гералт в историята по един чудесен начин.

Превю:
Безспорно най-мащабната игра от поредицата на полското студио CD Projekt RED, The Witcher 3 заплашва да ви плени за дълго с комплексния си сюжет и геймплей.

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Blizzard също прави разпродажба на игри 122
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122