facebook facebook
 
 
 
   
 
The Talos Principle излиза и за Nintendо Switch
11.12.2019

По-случай 5-годишния юбилей на The Talos Principle Croteam пуснаха версия на играта и за Nintendo Switch. По този начин пъзелът от първо лице се превръща в най-портваната игра на компанията, тъй като е налична за всяка една актуална платформа, в това число и VR. Изданието за Swithc носи името „The Talos Principle: Deluxe Edition“ и е налично както за регулярната версия на Nintendo Switch, така и за нейната Lite вариация. То включва както основната игра, така и експанжъна “Road to Gehenna”.

Преди 5 години, играта бе изненадващо обявена по време на Е3 2014, като всички фенове на компанията очакваха, че големият анонс ще бъде Serious Sam 4. Е, последната все още я чакаме и няма изгледи да я получим скоро, но за сметка на това пък The Talos Principle се оказа повече от солидна игра, предлагаща геймплей който съчетава пъзели с философски размишления и решения [и никакви връзки с The Elder Scrolls вселената, което все още ме изумява - бел. ред.]


напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
The Talos Principle

новини:
Оригиналът бе пъзел от първи лице, който се появи в края на 2014 г. за РС, а по-късно бе портнат за PS4.
Експанжънът обхваща общо четири епизода, които трябва да предложат на играчите някои от най-предизвикателните пъзели до този момент.
За всички, на които пъзелите в The Talos Principle им се сториха малко и лесни - идва солидно DLC, което ще поправи това.

Ревю:
Един експанжън за хардкор феновете на The Talos Principle.

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122
Blizzard също прави разпродажба на игри 122