facebook facebook
 
 
ИГРИ » PS4
 
   
 
The Suffering (PS2)
Ревю | 09.04.2004 | автор: Ивелин Иванов


оценка:
Производител:
Surreal
Издател:
Midway
Жанр:
Сървайвъл хорър
Платформа:
PS4

Признавам, че още от самото начало бях нарочил тази игра за издънка. Затова пък сега ми е двойно по-приятно да обявя, че нещата стоят съвсем иначе. Не че The Suffering е игра без издънки. Качеството на графиката например варира в сериозни граници – от невероятни изпълнения, до откровени издънки. Озвучаването (и особено диалозите) са също са доста дървени. Анимациите и моделите на моменти също не са на бог знае какво ниво. Но! Обзалагам се, че ще забравите за всичко това след не повече от час игра. В случай че сте забравили, в The Suffering вие играете ролята на Торк, затворник, осъден на смърт заради зверското убийство на собственото си семейство. Не, няма да ви кажа дали наистина го е направил. Не искам да ви развалям удоволствието. Интересното е, че играта наистина предлага не само няколко алтернативни финала (в зависимост от вашите действия в ключови моменти), но дори и алтернативно начало за тези, които успеят да я превъртят веднъж.
Действието представлява поредица от промъкване през мрачните коридори на затвора, където на всеки ъгъл дебнат гротескни чудовища и 100%-ов, доста кървав екшън. В The Suffering има две основни гледни точки – от трето и от първо лице, и играещият може да премине от едната в другата в произволен момент. Това е една от много малкото игри, попадали ми напоследък, в които и двете гледни точки работят еднакво добре. 

напиши коментар
 
ОЩЕ ЗА ИГРАТА
The Suffering (PS2)

Ревю:
Най-характерното нещо за играта е убийствената атмосфера на ужас и усещането, че сте по-страшен от повечето простосмъртни около вас.

ОЩЕ ИГРИ ОТ ЖАНРА
Silent Hill: Homecoming (PS3 и X360) 2
Siren: Blood Curse 2
Fatal Frame III: The Tormented 1
Silent Hill: Origins 1
Condemned 2: Bloodshot 1
Silent Hill 2 1
Silent Hill 4: The Room
Resident Evil: Code Veronica