facebook facebook
 
 
ИГРИ » PC
 
   
 
The Sims 2: Glamour Life Stuff
Ревю | 02.10.2006 | автор: desi|re


оценка:
Производител:
Maxis
Издател:
EA
Жанр:
Симулатор
Платформа:
PC
сайт на играта »

Electronic Atrs са дали много на геймърската култура – култови поредици като FIFA, Need for Speed и разбира се топсериала The Sims. В контекста на всевъзможните адони, експанжъни и продължения на симултора за човешко поведение гигантът е допринесъл и за появата на нов биологичен вид – дойната крава със сто вимета. Защото част от изброените продукти по-скоро преследват чисто пазарни цели и разчитат на инертността на феновете, които от сантименти да ги закупят.

Типичен представител е появилият се наскоро stuff pack. Идеята му е да разнообрази жизненото пространство на куклите и те щастливо да пляскат с ръце. По Коледа и в техните домове да греят елхички, а в разгара на лятото да се пременят с моряшки фланелки. Така ЕА успяха да лансират първите два, но времето на поява на Glamour Life обаче е по-скоро неуместно. Когато всички със затаен дъх чакат продължението за домашни любимци,

вместо персийска котка, получават нов персийски килим

с обещанието, че така виртуалните кукли ще могат да вкусят от лукса на висшето общество.

Докато се чудех какви подходящи думи да намеря, които да олицетворят искреното ми възмущение, че ни залъгват отново с 60 предмета, ми хрумна да погледна на нещата от друг ъгъл. Да дам воля на фантазията си и превъплъщавайки се в ролята на продавач на стоки от WS Teleshop, да поразвеселя всички измамени.

И така... представянето започва с Affluent Armoire - солиден гардероб, който върви в комплект с High Class Dresser - елегантен скрин. И двата предмета са декорирани с лъскави позлатени лайсни, които идеално пасват на новата луксозна спалня с поетичното наименование Luxurious Night's Sleep. Така шикозната стая за отмора е почти завършена, особено като се добави и нощно шкафче, издържано в същия стил. Поставете върху него лампиона R.O.I Lighting и всички предпоставки за яко woohoo ще са налице.

Както е известно, куклите умират да посрещат гости и вече имат всички предпоставки да накарат съседите да позеленеят от завист. Banquet of Six е не нещо друго, а елегантна маса за хранене, издържана в духа на новото време. Вместо от махагон, тя е изработена от стъкло и метал и създава истинска изискана атмосфера. Особено ако се окомплектова със столове в съшия стил. Поставете над тях Ribbons Aplenty Lamp и дневната ще се окъпе със светлината, отразяваща благосъстоянието на любимците ви.

За да са в синхрон с добрия вкус - на дамите препоръчвам Nefertiti's Number, а за господата - Deluxe Tux. Не е упомената марката на въпросните вечерни облекла, но ви уверявам, че са достатъчно квалитетни и биха задоволили и най-капризните. А когато гостите вдигнат поглед от блюдата или деколтето на домакинята, нека да спрат своя поглед върху паното Untitled - представител на модернистичното изкуство. Злите езици биха припознали имитация на Анди Уорхол, но дори и да е така, ви уверявам, че произведението на изкуството допълва по един блестящ начин обстановката. И за да усетите сладкия вкус на парите, поставете шадравана Fountain of Opulence на двора и футуристичната скулптура The Ideal Sim - на входа. Нека е видно, че не се скъпите за някакви си симолеони.

Гребете с пълни шепи от лукса на измисления свят. Появилото се неудовлетворение утешете с надеждата, че ЕА все пак ще ни предложи нещо, което наистина става за игра. 

 
системни изисквания
P 1GHz, 256 MB RAM
напиши коментар
 
ОЩЕ ЗА ПОРЕДИЦАТА
The Sims 3 43
The Sims Medieval 14
The Sims 3: World Adventures 9
The Sims 2: Open for Business
The Sims: Livin' Large
The Sims 2: Bon Voyage
The Sims: House Party
The Sims 2: Apartment Life
The Sims: Vacation
The Sims 2: FreeTime
ОЩЕ ИГРИ ОТ ЖАНРА
Shift 2: Unleashed 124
Goat Simulator 50
Colin McRae: DiRT 2 44
The Sims 3 43
Tom Clancy's H.A.W.X 32
X3: Terran Conflict 19
Operation Flashpoint: Dragon Rising 18
Guitar Hero: World Tour 17
F1 2013 15
The Sims 4 15