facebook facebook
 
 
ВИДЕО » всички
 
   
 
The Lord of the Rings: War in the North 'The Black Numenorean'


inFamous 2 'Cinematic Trailer'
Bionic Commando Rearmed 2 'Launch T...
The UnderGarden 'Accolades'
The Lord of the Rings: War in the N...
Anarchy Reigns 'Zero'


напиши коментар

487 мнения
профил »
BlindGuardian каза 01.02.2011, 17:35 ч. :

Тая игра ся какво ще представлява нещо като Third Age li или ROTK(от оригиналниа LOTR)

390 мнения
профил »
juni0r каза 01.02.2011, 19:39 ч. :

RPG ще е. И ще е велико. Челите творчеството на Толкин (поне аз де) ще се изкефят доста. 100% ще има и отклонения от написаното от него, ама толкова, игри по Властелина рядко излизат, трябва да се радваме. А пък и тази изглежда сносна, поне по трейлърите (не че conquest не изглеждаше и тя). То и филмите се отклоняват суупер много от книгите, ама никой нищо не казва, така че :) Между другото, ако има някои, които все още не са пробвали - играйте The battle for middle-earth 2 и експанжъна й, в 2ката става въпрос са войната в Севера и превземането на Дол Гулдур и т.н., а в експанжъна - за това, което се говори в този трейлър, за Ангмар, само че доста преди събитията във Властелина. Чакаме с нетърпение :)

487 мнения
профил »
BlindGuardian каза 01.02.2011, 20:44 ч. :

juni0r, чел съм книгата и съм играл bfme2 + expansion много да добри дори на скоро я играх пак :) харесва ми всичко свързано с Властелина на прастените. Филма ми е любим макар, че наистина не спазват това в книгата но няма нищо все пак е велик :)

101 мнения
профил »
ted каза 02.02.2011, 13:35 ч. :

Айде сега не спазват :D
че кой филм си гледал ти ?
в първия липсваше само главата с Том Бомбандил и преминаването през Мраколес (не ми изглежда отклоняване по скоро прескачане)
Дори в интервю режисьора каза, че го е направил с цел да покаже повече от любовта между Арагорн и Арвен. Всичко друго си беше почти по книгата с козметични промени.
В другите филми нещата които бяха променени бяха пак козметични битката в шлемово усое и убеждаването на ентите (в книгата те решават на собственото си събрание а в филма хобитите ги убеждават може и да греша доста години минаха от тогава )
Та в общи линии филмите са си доста по книгите с изключение на сцените който ще са по комерсиални ако си пипнат =))

390 мнения
профил »
juni0r каза 02.02.2011, 14:57 ч. :

@ted
за да не издребняваме, просто да кажем, че си в грешка :D

158 мнения
профил »
NeoRage-X каза 03.02.2011, 07:07 ч. :

@junior я разкажи пичага, щото наистина не се сещам фрапантни разлики от теи които е описал колегата. Да наистина главата с Том липсваше въпреки, че щеше да е интересно.

390 мнения
профил »
juni0r каза 14.02.2011, 19:16 ч. :

Ами, примерно - битката за Шлемово усое. Първо никакви елфи не идват на помощ. Еомер си остава да се бие заедно с Теоден и компания. А Гандалф търси Еркенбранд, който е наследник на Шлем Твърдоръки и незнайно защо е напуснал усоето. И в края на битката Гандалф пристика с Еркенбранд и спешените му (забележете, спешени, дори не яздят коне както е във филма) войници и така спасяват Теоден. Пропуснати са сума ти интересни персонажи - хобита Шишко Болгер (чието име ако сте достатъчно внимателни ще чуете, че Билбо споменава на приема си, докато посреща гостите), Радагаст кафявия - един от истарите (магьосниците, също като Гандалф и Саруман), Глорфиндел (тоя ми е любимец, и от книги, и от игри)...Като цяло във филма присъстват по-малко от 1/3 от персонажите в книгата, и самата история е променена по такъв начин, че тези герои, които по един или друг начин в книгата играят важна рола, във филма дори не присъстват. Също така сцената в която Грима убива Саруман е подобна на тази във филма, но се случва в графството, прочетете по-внимателно и сами ще откриете един тон разлики. Но това не значи, че и книгата, и филмите са велики, though :)

158 мнения
профил »
NeoRage-X каза 02.02.2011, 08:17 ч. :

+ 1 момчци и аз съм Толинист.
Относно играта това няма да по историята а ще се развива по времето на "децата на Хуриин" голям диапазон от време преди битката за средната земя. Но това е само което съм чел от някакъв пич по форуми и не е 100% реално инфо. Искрено се надявам това да е хубаво защото конкуеста беше доста кратка и не особенно интересна.

390 мнения
профил »
juni0r каза 02.02.2011, 12:07 ч. :

Глупости, ще се развива в севера, по време на войната за пръстена...

281 мнения
профил »
needar каза 02.02.2011, 15:32 ч. :

Ооо велики Лич Кинг, малко са те копнали както и мобовете май ? хД

158 мнения
профил »
NeoRage-X каза 03.02.2011, 07:05 ч. :

Да и на мен ми направи впечатление то хората си го казват но някой трябвало и да слуша :D Дано, дано успеят да я направят интересна.
напиши коментар
 
НАЙ-ГЛЕДАНО ПРЕЗ СЕДМИЦАТА