facebook facebook
 
 
 
   
 
The Crew: Calling All Units Out е налична
30.11.2016

Посредствената история, липсата на съдържание и безобразното управление на колите направиха The Crew игра, която не струва нищо. Ubisoft обаче продължава с намерението си да изстиска каквито пари може от играта и сега пусна втория експанжън за нея.

Той се нарича The Crew: Calling All Units Out и предлага нова история, в центъра на която е полицайка на име Клара Вашингтон. Ще бъдат налични 12 нови мисии, свързани с полицейски преследвания. Ще може да играете и като престъпници, а таванът на нивата ще бъде вдигнат до 60.

Експанжънът ще се продава само дигитално. 

напиши коментар
 


93 мнения
профил »
Okab3 каза на 01.12.2016, 12:47 ч. :

Явно в екипа ви има нов човек, защото забелязвам, че голяма част от статиите са написани по изключително грозен начин.

"Посредствената история, липсата на съдържание и безобразното управление на колите направиха The Crew игра, която не струва нищо."

Само някой идиот или келеш би си позволил да напише подобна глупост. Като журналист, било то и аматъор, е необходимо да отразяваш нещата по обективен и безпристрастен начин. Никой не се интересуват от това, какво мнение имаш за играта.
Подкрепям сайта от дълги години, и доста често продължавам да се изненадвам колко бързо и адекватно отразявате всички новини от индустрията. Напълно съм запознат с факта, че сайтът общо взето съществува на добра воля, но с такива зле скалъпени статии качеството му значително пада.
Пиша ви това, защото искам сайтът, който всички толкова много обичаме, да запази качеството, което поддържа през цялото време от създаването си до момента.

345 мнения
профил »
Теодоси Иванов каза на 01.12.2016, 20:19 ч. :

Автора играл ли е играта, или е играл 2 часа в бетата? Притежавам играта, заедно със Season Pass-a и бих казал че е добра игра. Не нещо специално или пък чак кой знае колко интересно, но е добре. Яд ме е че новия експанжън не е част от Season Pass-a.
напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
The Crew

новини:
Това е следващата игра в промоционалната кампания на Ubisoft, която ще се предлага безплатно по повод 30-годишнината на французите.
Пакетът се нарича Calling All Units и е на полицейска тематика. Той ще вдигне нивото до 60-то и ще предложи нови сингъл мисии.
Онлайн рейсърът The Crew излезе през декември 2014 г. и в момента има пет милиона играчи, обяви Ubisoft.

Ревю:
Един амбициозен онлайн рейсър със силни моменти, особено в компания, но помрачаван от някои доста сериозни отрицателни черти.

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122
Blizzard също прави разпродажба на игри 122