facebook facebook
 
 
ИГРИ » PC
 
   
 
Tanoth
Ревю | 27.12.2011 | автор: Петър Йорданов


оценка:
Производител:
Gameforge
Издател:
Gameforge
Жанр:
Приключение, Екшън
Платформа:
PC
сайт на играта »

Една простичка двуизмерна масова онлайн ролева с акцент върху PvP битките, която ще ви пренесе във фентъзи света Арис. Той обаче е потънал в тъмнина. Дори неговият крал Таргон е изчезнал. Четвърт век неговия по-млад брат Халган управлява с железен юмрук. След катастрофа на малък остров на изток, която остана почти незабелязана, друга обаче се крои на север...

Веднъж щом направите своята безплатна регистрация, ще влезете в приключението на мига. Tanoth няма да ви занимава с дълго и досадно създаване на герой, достатъчно е да изберете неговия портрет и сте готови да последвате съдбата си.

Като всяка себеуважаваща се ролева игра, и тук ще трупате опит, ще подобрявате показателите на героя си и ще го екипирате с най-разнообразни предмети - част от тях ще откривате по време на странстванята си, други ще закупувате директно от търговеца.

Разбира се, герой без славни подвизи е нищо. Може да трупате слава като се дуелирате успешно с други приключенци. За да припечелите достатъчно опит и злато пък, ще трябва да се отправите на приключения, яздещи всичко - от магарета до летящи дракони.

Рано или късно ще трябва да се спуснете и в подземията на Арис, където ви очакват горящи мечове и отровни ками, принадлежали някога на най-добрите герои на Tanoth. Те обаче са пазени от опасни чудовища, така че внимавайте.

След цял ден, изпълнен с приключения, работата в Tanoth е добър начин да облекчите стреса. Пък и да припечелите по някоя и друга жълтица, без да се опасявате, че можете да загубите живота си от някой люспест змей.

В един момент ще имате възможност дори да основете своя гилдия с помощта на своите приятели и заедно да построите крепост, да я защитавате и да се изправите срещу други гилдии от играчи и да оставите своя отпечатък в Залата на славата.

Една от положителните страни на Tanoth е, че не изстисква твърде много от свободното ви време. 15-20 минути на ден са достатъчни, за да поддържате героя си във форма и да го развивате ефективно. Все пак сте ограничени до изпълняването на 5 приключения на ден, така че и да искате, не можете да правите кой знае колко много неща.

В заключение - Tanoth е една приятна и неангажираща игра, която всеки един любител на фентъзито и бразуър забавленията не трябва да пропуска. Да, акцентът в нея пада предимно върху изображенията и текста, но за сметка на това пък се усвоява бързо и лесно.  

напиши коментар
 

32 мнения
профил »
inflames каза на 29.12.2011, 00:51 ?. :

Igraq q ot 3-4 meseca zaslujava si igrichkata... :)))

451 мнения
профил »
Logus каза на 30.12.2011, 09:43 ?. :

Не е зле, включих се вчера. Добър арт и наистина не особено ангажираща като време.

1 мнения
профил »
vanhuistelrooy каза на 04.01.2012, 13:01 ?. :

ако сте се регистрали в сървър 2 и сте без гилдия - пишете ми лично съобщение да ви поканя при мен... героя ми е dominating

2 мнения
профил »
igra4a каза на 04.03.2012, 13:31 ?. :

значи ако и за другите игри са писани такива съчинения по картинка трябва да се закриете
1 не е pvp акцент а е pve
2 да се закупи предмет от търговеца е супер глупост.само се продават за взимане на злато с което се вдигат характеристиките
3 15- 20 мин но на по-високо ниво изисква и по 40 мин на приключение така че трябва да имате достъп до ПС 24/7
4 не споменавате най-важното че е на "гейм фордж" и може да се вкарат реални пари за ускорено развитие на героя.

11 мнения
профил »
jechko каза на 16.02.2013, 09:10 ?. :

1. И двете е;
2. Не е глупост защото излизат и такива предмети с добри характеристики и си заслужава да се купят вместо да се дават пари за вдигане на статовете.
3. Аз съм доста напред защото я играя от началото и приключенията не са ми по 40мин. Зависи с какво животно си все пак. Има прикове и по 2 мин.
4. Няма значение на кой е играта. Във всички се вкарват пари за да може да се издържа фирмата от това.
5. Не подлъгвай хората с грешната си преценка за играта.
напиши коментар
 
ОЩЕ ИГРИ ОТ ЖАНРА
Dead Space 3 80
Assassin's Creed III 80
Alan Wake 73
Assassin's Creed IV: Black Flag 71
Portal 2 65
Grand Theft Auto V 61
Dishonored 58
Thief 56
Alien: Isolation - ВИДЕО РЕВЮ 50
Call of Juarez: Bound in Blood 48