facebook facebook
 
 
ИГРИ » PC
 
   
 
Tanoth
| 27.12.2011 | автор: Петър Йорданов


оценка:
Производител:
Gameforge
Издател:
Gameforge
Жанр:
Приключение, Екшън
Платформа:
PC
сайт на играта »

Една простичка двуизмерна масова онлайн ролева с акцент върху PvP битките, която ще ви пренесе във фентъзи света Арис. Той обаче е потънал в тъмнина. Дори неговият крал Таргон е изчезнал. Четвърт век неговия по-млад брат Халган управлява с железен юмрук. След катастрофа на малък остров на изток, която остана почти незабелязана, друга обаче се крои на север...

Веднъж щом направите своята безплатна регистрация, ще влезете в приключението на мига. Tanoth няма да ви занимава с дълго и досадно създаване на герой, достатъчно е да изберете неговия портрет и сте готови да последвате съдбата си.

Като всяка себеуважаваща се ролева игра, и тук ще трупате опит, ще подобрявате показателите на героя си и ще го екипирате с най-разнообразни предмети - част от тях ще откривате по време на странстванята си, други ще закупувате директно от търговеца.

Разбира се, герой без славни подвизи е нищо. Може да трупате слава като се дуелирате успешно с други приключенци. За да припечелите достатъчно опит и злато пък, ще трябва да се отправите на приключения, яздещи всичко - от магарета до летящи дракони.

Рано или късно ще трябва да се спуснете и в подземията на Арис, където ви очакват горящи мечове и отровни ками, принадлежали някога на най-добрите герои на Tanoth. Те обаче са пазени от опасни чудовища, така че внимавайте.

След цял ден, изпълнен с приключения, работата в Tanoth е добър начин да облекчите стреса. Пък и да припечелите по някоя и друга жълтица, без да се опасявате, че можете да загубите живота си от някой люспест змей.

В един момент ще имате възможност дори да основете своя гилдия с помощта на своите приятели и заедно да построите крепост, да я защитавате и да се изправите срещу други гилдии от играчи и да оставите своя отпечатък в Залата на славата.

Една от положителните страни на Tanoth е, че не изстисква твърде много от свободното ви време. 15-20 минути на ден са достатъчни, за да поддържате героя си във форма и да го развивате ефективно. Все пак сте ограничени до изпълняването на 5 приключения на ден, така че и да искате, не можете да правите кой знае колко много неща.

В заключение - Tanoth е една приятна и неангажираща игра, която всеки един любител на фентъзито и бразуър забавленията не трябва да пропуска. Да, акцентът в нея пада предимно върху изображенията и текста, но за сметка на това пък се усвоява бързо и лесно.  

Фатална грешка от MySQL ManagerФайл: /noc/www/domains/pcmania.bg/public_html/managers/mysql.php, ред: 25
Заявка:
Номер на грешката: (1030)
РҐРѕСЃС‚: localhost
База: pcmania_site
Грешка: Got error 28 from storage engine