facebook facebook
 
 
 
   
 
Star Wars Jedi: Fallen Order с трейлър и дата на излизане
14.04.2019

Дълго време не се знаеше почти нищо за играта, с изключение на авторите и предполагаема датата на излизане. През изминалия уикенд, заедно с пускането на трейлъра за последния Star Wars филм беше качен отделен трейлър, който хвърли доста светлина върху това какво ще представлява Fallen Order. Като за начало в трейлъра беше потвърдена датата на излизане на играта - тя остава 15-ти ноември, както беше и предварително обявена. Освен това се разбра, че играта ще е достъпна единствено и само през Origin.

Иначе в самия трейлър са показани парчета от историята, вече известни още отпреди от официалния уебсайт на играта. Действието в играта се развива непосредствено след събитията от Star Wars: Episode III – Revenge of the Sith и се фокусира върху оцелелия падуан Кал Кестис, докато той развива способностите си и усъвършенства техниката си за бой с мечове. В играта Кал ще изследва древните мистерии на отдавна изгубена цивилизация - всичко това, докато се опитва да остане една крачка пред империята и нейните смъртоносни инквизитори.

Изненадващо е, че все още няма геймплей съдържание, но е много вероятно EA да запазят това за собственото си събитие, което традиционно организират около E3. Въпреки това, в блог пост на Стиг Асмусен (бивш кадър на SCE Santa Monica) се намеква, че играта ще е от трето лице, единствено сингълплейър и без скрити микро транзакции!

Станете наши фенове във FacebookTwitter
 


напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
Star Wars

новини:
Задава ли се анонс на нова Star Wars игра? Ще разберем след два дни.
Той ще бъде част от предстоящия сериал за Оби Уан Кеноби.
С излизането на деветата и последна част от сагата за Skywalker, на дневен ред излиза въпроса за бъдещето на поредицата.

Ревю:
Fallen Order представлява един своеобразен мишмаш от различни идеи взаимствани от различни игри, спазват почти изцяло традициите на поредицата.

Кино:


НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Blizzard също прави разпродажба на игри 122
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122