facebook facebook
 
 
ИГРИ » PC
 
   
 
Star Wars: Force Unleashed Ultimate Sith Ed.
Ревю | 09.11.2009 | автор: Владимир Тодоров


оценка:
Производител:
LucasArts
Издател:
LucasArts
Жанр:
Екшън от трето лице
Платформа:
PC
сайт на играта »

плюсове

Силата никога не е изглеждала толкова разрушителна и ефектна

Професионално поднесена история

Два уникални завършека

Няколко бонус мисии за убиване на времето

минуси

На моменти – истински кич от специални ефекти

Към края екшънът става леко еднообразен

Получаваме я с 1 година закъснение

Понякога наистина мразя конзолните игри, наред с техните издатели и производители. Не стига, че получаваме някои заглавия с години закъснение, но и трябва да слушаме тъпи извинения за подобни маркетингови решения. Сигурно си спомняте, че през май миналата година продуцентът Камерън Сюи от LucasArts заяви най-сериозно пред VideoGamer.com, че само конфигурация, струваща 4 хил. долара, ще може да подкара Star Wars: The Force Unleashed адекватно. Едва ли не това била основната причина най-продаваната игра по „Междузвездни войни” да не излезе за PC по онова време. Просто компютърът на средния потребител нямало да е достатъчно бърз и това щяло да развали цялостното усещане. Глупости. Пълни глупости.

Естествено – година и половина по-късно Star Wars: The Force Unleashed е на пазара и за PC. Може би Сюи е проверил банковите ни сметки и се е успокоил, че ще можем да подкараме игричката на компанията му. Или просто след първоначалния пик в продажбите LucasArts са решили, че е време да изкарат още някой и друг долар, пускайки Силата и за PC. Икономическа криза е все пак…

Без значение каква е причината – най-накрая и ние ще можем да си отговорим на въпроса

дали това е най-добрата игра, правена по „Междузвездни войни”?

Не, разбира се. Дали е най-зрелищният Star Wars екшън обаче – определено. Сигурно по-любопитните от вас отдавна знаят за какво става дума в него, както и че действието се развива между „Отмъщението на ситите” и „Нова надежда”. Т.е. между трети и четвърти епизод. Първоначално ще имате удоволствието да поемете управлението на самия Дарт Вейдър, кацнал на Кашийк, за да открие и убие укриващ се джедай. Още в това ниво ще станете свидетели на възможностите на енджина и амбициите на авторите. Първото ви впечатление няма да е погрешно – наистина всичко е претрупано със специални ефекти. Гигантски кораб прелита над вас, придружен от десетки Tie-Fighter-и, в подножието се сражават силите на империята с местните уукита. Експлозиите са буквално навсякъде. А един замах на Вейдър е достатъчен за да разреже на две по-хилавите дървета или за да изпрати на няколко метра във въздуха всеки, дръзнал да се изправи на пътя му...

В крайна сметка след известно досадно тътрене (Вейдър определено не бърза и няма намерението дори да се затича) ще достигнете вашата крайна цел. Джедаят. Естествено – след кратка битка той рухва безжизнено на земята. Вейдър обаче открива нещо неочаквано – Силата в синът на жертвата е изключително мощна. Някогашният Анакин Скайуокър се смилява над детето, прибира го и започва да го обучава. При това тайно от Императора. Пораствайки, то става известно като Старкилър. Това е и вашият герой, който Вейдър ще натовари с нелеката задача да избие оцелелите из галактиката джедаи и същевременно - да му помогне осъществи своя пъклен план – да убие Императора.

Адекватен порт ли е?

От гледна точка на геймплея – да. С помощта на шепа клавиши и отделни комбинации между тях ще можете да вършите истински безумия. На практика всичко, което сте виждали по филмите, че и отгоре. Ще разхвърляте хората, ще ги млатите със светкавици, ще ги разсичате с меча си... Въобще – The Force Unleashed си е чистокръвен екшън от трето лице, а вие сте нещо средно между джедай и Супермен.

Наистина – в желанието си да направят играта по-динамична и зрелищна авторите са се оляли малко. Например в едно ниво героят сваля цял звезден разрушител с помощта на Силата и двете си голи ръце, което е - меко казано - абсурдно. Разрушителността обаче е добре дошла - почти всичко около вас се чупи. Ако сте в космоса и разбиете някое стъкло, противниците ви ще бъдат буквално изсмукани навън, което принципно е яко, но бързо омръзва. А това всъщност важи и за целия екшън елемент в играта. Първоначално лъскавото грабва окото, но след няколко часа губи ефекта си и еднообразието започва да изпъква на преден план.

Убивай със стил

Колкото по-разнообразни начини намирате, за да отстраните противниците си, толкова повече точки ще спечелите и съответно – толкова по-бързо ще вдигнете ниво. Тогава ще може да подобрите уменията и характеристиките на вашия герой, разпределени в три основни категории – комбота, таланти и Сила. В първите ще научавате нови комбинации от удари, във втората ще подобрявате издържливостта си, защитата си и други подобни, а третата говори сама за себе си. Тук са всички умения, присъщи за джедаите, които могат да бъдат ъпгрейдвани по три пъти като с всяко следващо ниво стават по-разрушителни и по-унищожителни.

Също така във всеки един момент ще може да промените „костюма” на героя си, дори неговия облик. Например да играете с визия на Оби-Уан Кеноби, Люк Скайуокър, Куай-Гон Джин, Мейс Уинду, различни дроиди и т.н. Или пък да облечете Старкилър с някоя готина роба. Това обаче са козметични промени – не очаквайте облеклата да подобряват каквито и да било характеристики, камо ли да ви дават нови умения.

Из нивата са скрити и различни тайни

някои от които ще ви позволяват да оцветявате меча си в специфични цветове – зелено, лилаво, жълто... Други дори ще го оборудват със специални характеристики - например да има шанс да нанесе електричен заряд. За съжаление в нито един момент няма да може да хванете два меча в ръка или пък такъв с две „остриета”, подобно на този на Дарт Мол от Епизод I.

Уви, всички тези ъпгрейди се извършват през основното меню. А навигацията из него е ужасна – особено при липсата на мишка. Разбирам, че това е конзолен порт, но цялата структура е направена изключително идиотски. Нещо повече - всеки, който се разрови в опциите и се опита да настрои играта във визуално отношение, ще остане крайно разочарован. Единственото нещо, което може да пипате, е нейната резолюция. Очевидно някой си е оставил пръстите. Ами ако нямаме компютър за 4 хилки?

За щастие – при целия си кич от специални ефекти, играта върви гладко и почти безпроблемно. Разбира се – един Alt + Tab е достатъчен, за да предизвикате забиване, но това не е кой знае каква болка за умиране.

Заслужаваше ли си чакането?

Фактите са си факти – онези от нас, които нямат конзоли, трябваше да чакат 1 година, за да могат да играят на The Force Unleashed, което е меко казано обидно. Но струваше ли си? За мен – да, макар че всъщност това е един зрелищен, но посредствен екшън. Все пак по-добре късно, отколкото никога (ех, Fable 2…). Но тъпи оправдания от типа на това на Сюи или пък изказвания, че причината все повече разработчици да се насочват единствено към конзолите се крие в пиратството, изглеждат просто нелепи. Една бърза справка в Сайтът-който-няма-да-бъде-назоваван, показва, че пиратската версия на Call of Duty: Modern Warfare 2 за Xbox 360 например се появява още на 1 ноември. Тази за PC – чак на 10. Същото наблюдаваме и при Dragon Age: Origins, който беше изпиратстван за конзоли 2-3 дена по-рано, отколкото за PC, както разбира се и при десетки други заглавия.

С други думи - нека не се самозалъгваме – пиратството е навсякъде, а при конзолите – в пъти по-активно в последно време. Нужно ли е обаче PC юзърите да страдат от това, че пазарът принципно е по-ориентиран към онзи тип хора, които не могат да боравят с техника адекватно и единственото нещо, което могат да направят, е да пуснат диска в конзолата и да натиснат Start? 


Ultimate Sith Edition

Може би се чудите какво се крие зад това на пръв поглед тъпо подзаглавие. Чисто и просто – две допълнителни мисии, които ще може да изиграете отделно от основната кампания. Една от тях ще ни въвлече в алтернативно развитие на събитията в Star Wars вселената. Старкилър е унищожил Дарт Вейдър и е заел неговото място до Императора. Сега той трябва да отиде на Татуин, където ще се срещне с Джаба Хътянина, ще се изправи срещу Боба Фет, а накрая – дори и срещу самия Оби-Уан, за да го елиминира.

Другата пък ще ви отдвете на Хот, за да се насладите за разнообразие и на зимен терен. Ще откриете и трета, чието действие се развива на Корусант, но тя всъщност не е нова и бе пусната за даунлоуд за конзоладжиите още в края на миналата година. В нея Старкилър ще се опита да научи повече за своя отдавна загинал баща.

 
системни изисквания
Компютър за 4 хил. долара? Не съвсем – 2.4 GHz Dual Core процесор (Intel Core 2 Duo или AMD Athlon X2), Radeon HD 2900 или Geforce 8800, 2 GB RAM, 25 GB свободно място на твърдия диск, Win XP SP3 / Vista SP2 / 7
напиши коментар
 

238 мнения
профил »
radi_bomb каза на 10.11.2009, 16:23 ?. :

Не ме интересува.Не съм конзоладжия, но имам ПСП и имам съответната версия.Пък и характеристиките на лаптопа ми са малко под нужните.

223 мнения
профил »
Маце Борко каза на 10.11.2009, 16:23 ?. :
Редактиран на 10.11.2009, 16:24 ?.

Третият "плюс" (за двата завършека) е леко спойлващ май?

П.П.
radi_bomb, мерси за информацията. Всички сме силно заинтригувани от това дали ще играеш тази игра.

238 мнения
профил »
radi_bomb каза на 10.11.2009, 16:26 ?. :

Доста.Това все пак е един от най-превратните моменти в играта.Тогава е истинския ти избор между светлината и тъмнината.Или по-скоро между това дали ще намушкаш тежко ранен киборг паднал на земята или най-великият ситски лорд, завзел галактиката с говорене.

408 мнения
профил »
boilera каза на 10.11.2009, 16:27 ?. :
Редактиран на 10.11.2009, 16:27 ?.

Третият плюс трябва да се махне/редактира заради очеизвадния спойлер. Просто да се напише, че има два уникални завършека и толкова.

268 мнения
профил »
Минотавъра каза на 10.11.2009, 17:13 ?. :
Редактиран на 10.11.2009, 17:14 ?.

Играта е кошмар - и откъм геймплей и откъм сюжет. Дори екшънът е калпаво направен (а съставлява 90% от играта). Мечът изглежда и удря като бухалка, в някаква пародия на екшън. Разхождаш се лежерно, помпаш две копчета на клавиатурата и гледаш сеир. Дори в Jedi Academy имаше по-хубав бой.

Иде ми да спомена нещо и за системните изисквания, но тях си ги знаем.

Както се изрази един човек, играта е едно демо, един showcase на енджин. Нищо друго.

http://www.pcmania.bg/phpbb3/viewtopic.php?f=11&t =60064 - официална тема за играта.

1140 мнения
профил »
Slesher каза на 10.11.2009, 17:24 ?. :

Не се случва за пръв път да се появи абсолютно посредствена игра с хубава графика и убийствени системни изисквания.Само дето тая е даже по-слаба от посредствена.Скучна и еднообразна.Ще кажа,че това е само мое мнение,защото иначе ще се появи някой и ще каже "Ти си боклук,играта е супер"

687 мнения
профил »
the_presator каза на 10.11.2009, 17:25 ?. :

И ще се появят още 100 като мен които ще кажат, че играта не струва :D
Наистина е много зле и дори екшъна омръзва, а играта няма какво друго да предложи...

336 мнения
профил »
NitrousX каза на 10.11.2009, 17:54 ?. :

Ужасяващо бъгава и скучна игра!
Гадовете не веднъж изпадат в разни коматозни състояния и гледат празно в пространството,или просто претичват покрай теб и заемат позиция за бои "причаквайки те" на 100 метра назад с гръб!
Най-ужасяващия момент обаче е моментът в който трябва да свалите един star destroyer от небето.Не знам как бих се справил с joypad но по едно време въртях мишока като руля на Титаник преди сблъсака и общо взаето цялото начинание беше ЗВЕРСКИ ИЗНЕРВЯЩО!
Което ни довежда и до следващата критика.The Force в играта е просто смехория. Докато в Jedi Academy например,имахте готини способности като Jedi Mind Trick,Force Rage,Force Protection и тн. то в новата игра всичко се свежда до светкавици,force push и вдигане на тежки обекти.С други думи МНОГО ЕДНОТИПНО Е! Дори не открих възможност да удушите някой в Darth Vader style,вместо това може просто да подмятате противниците наляво - надясно!
Най-тъжното обаче е начина по който са реализирани псевдо-битките в играта...може да се опитвате да изпълнявате множеството сложни комбота и общо взаето да си късате нервите когато разберете че играта се минава просто като си вдигнете докрай force lightning и капацитета на мах force и задържите "Q". Всички междинни босове и мобове си отиват...Стигнах дотам че сам да си създавам трудности като се опитвам да играя играта по начина по който и предвидено и след 4тата смърт изкрещях "SCREW YOU GUYS..."Q"!!!!!!!".

A между другото как така Йода който е един от най-великити джедай учители, със зор извади 1 X-wing от някаква блатна яма,а изведнъж някакъв неназоват нуп сваля Star Destroyer от небето!!!

156 мнения
профил »
hyper каза на 10.11.2009, 18:07 ?. :
Редактиран на 10.11.2009, 18:07 ?.

Защото идеята е (и се знае още от преди година), че този пич владее Силата в пъти повече от Йода, но тъй като Вейдър приключва с него още преди снимките на епизод 4 да започнат ( :D ), почти никой никога не разбира за него.

268 мнения
профил »
Минотавъра каза на 10.11.2009, 18:54 ?. :

Hyper, не се излагай. Старкилър е силен, но не колкото Йода.

Половината игра вече е retcon-ната в Star Wars канона. Дори свалянето на Звездния разрушител е обявено за недействително.

http://starwars.wikia.com/wiki/Galen_Mare k

693 мнения
профил »
perro каза на 10.11.2009, 18:18 ?. :

Слаба игра с високи системни изисквания - нищо нечувано и невиждано на гейм небосклона...

1641 мнения
профил »
=SpeC= каза на 10.11.2009, 18:20 ?. :
Редактиран на 10.11.2009, 18:21 ?.

Тази игра, въпреки че съм фен на Star Wars, не бих я изиграл само защото е КОНЗОЛЕН ПОРТ закъснял с ЕДНА ГОДИНА ! ! ! ! ! !
P.S. Както каза Г-н Тодоров "Еххх Fabel 2.................."

390 мнения
профил »
juni0r каза на 10.11.2009, 18:51 ?. :

Играта ми хареса. Красива графика, разчупен геймплей, донякъде свобода на действието. Jedi Academy с яка графика - детската ми мечта. Получих я. След като я превъртях, дори още от завършването на 1вата мисия играта ми стана любима на STAR WARS тематика. Супер готина е, евала на лукасартс. Единствените минуси са липсата на мултиплейър и неоптимизацията. Всичко друго е пипнато до съвършенство. Не всичко. АБСОЛЮТНО всичко...

268 мнения
профил »
Минотавъра каза на 10.11.2009, 18:56 ?. :

Ако The Force Unleashed ти харесва, вземи да изиграеш Dark Forces II: MotS и Jedi Outcast - след това жалко подобие на игра те сигурно ще ти се сторят като дар от небесата.

390 мнения
профил »
juni0r каза на 10.11.2009, 20:05 ?. :

Извинявай ако съм те обидил с нещо. Все пак това е лично мнение. И съм играл и 2те игри които си казал още преди 4-5 години. И все пак ТФУ си остава най-добрата за мен..

268 мнения
профил »
Минотавъра каза на 10.11.2009, 20:17 ?. :

Не бе, споко :)

Щом си фен, вземи да изиграеш двете части на Knights of the Old Republic. Това е Играта!

390 мнения
профил »
juni0r каза на 11.11.2009, 12:21 ?. :

Не си падам по RPG-ta :( Иначе знам, че е яка

45 мнения
профил »
Daath каза на 10.11.2009, 20:08 ?. :

Играта всъщност ми хареса.

4 мнения
профил »
deikov каза на 10.11.2009, 20:34 ?. :

Играта е добра, приятна пуцалка без да се замисляш много много!!

238 мнения
профил »
radi_bomb каза на 11.11.2009, 08:19 ?. :

Вселената на МВ е една от най-богатите в научно фантастичния жанр.Всички игри досега са се нуждаели от мозък освен ръце върху джойпад/клавиятура.Всъщност освен ако не си играл с героя на някой друг, който е превъртал играта и е имба, би трябвало и ти да знаеш.Преди време, мой приятел ме помоли да му дам да го пробва на ПСП-то ми.Той го взе и почна да трьшка копчето за атака и победи, тъй като преигравах със стар герой едно от първите нива.

268 мнения
профил »
Минотавъра каза на 10.11.2009, 20:36 ?. :

Именно фактът, че няма грам мисъл, ме дразни.

687 мнения
профил »
the_presator каза на 10.11.2009, 21:31 ?. :

В днешно време 80% от игрите са такива :D

777 мнения
профил »
veluvian каза на 10.11.2009, 23:49 ?. :

Като направих сравнение, новия Call of Duty MW 2 има пъти по добра графика от TFU, а изискванията са много по - достъпни за хората.
Мисля, че такава подигравка не е имало от много време към феновете.
Направих сравнението, защото не съм фен на Call of Duty и подобните жанрове, но ще я изиграя именно нея от инат и от желание да си плакна очите в хубава картина без да тормозя компа, а ще плюя на тази игра, въпреки че обичам Star Wars.
Който иска история, няма нужда дори и да помни филмите, нека опита Knights of the Old Republic. Скромно мнение.:)
Глупаци! Учете се от Ubisoft! От Bioware!

80 мнения
профил »
Lord of the dreams каза на 11.11.2009, 10:07 ?. :

Вчера видях, че оценката на играта в тая статия е 4.5 от 6, пък днес гледам, че е 4 от 6 o.O

318 мнения
профил »
Владо Тодоров каза на 11.11.2009, 10:59 ?. :

Прав си, направих тази корекция днес сутринта, след като преосмислих някои неща по темата. Целта е да има по-ясно различаване между глупави, средни, добри и много добри игри. Извинявам се, ако има някакво неудобство. :)

80 мнения
профил »
Lord of the dreams каза на 11.11.2009, 12:43 ?. :

Няма проблем, просто си помислих, че вчера съм недоскивал от много игра. :D

693 мнения
профил »
perro каза на 11.11.2009, 13:34 ?. :

А от вчера има 413 мегабайтов пач (!!) 1.1, посветен почти изцяло на перформънса на играта!

This patch will update the PC version of Star Wars: The Force Unleashed to
version 1.1, and includes general performance improvements and additional
controller support. This update includes general performance improvements and additional controller support:
- Added a detail setting to improve performance on lower end (dual
core) machines
- General performance optimizations
- Addressed audio stuttering issues
- Optimized in-game cloth handling
- Optimized in-game tree leaf handling
- Addressed options disappearing briefly after pressing [Esc] at the Main Menu
- Addressed flashing placeholder text
- Added additional controller support: Xbox 360 Controller for Windows, Xbox 360 Wired Controller, Logitech Rumblepad 2, Logitech Cordless Rumblepad 2, Logitech Dual Action Controller, Saitek Cyborg Rumble, Saitek P32 Rumble "

"Мдамммм нужда да се пачва има играта, явно..." както би казал Mastet Yoda

598 мнения
профил »
XENOpz каза на 11.11.2009, 13:48 ?. :

Ооо... пач... ще го пробвам, но първоначалните ми впечатления са ужасни. Не става въпрос за геймплей, нито за липсата на много физични обекти.
За мен това не е даже порт. За мен това е емулирана игра. Няма видео настройки. Менюто е кретеноидно, има необосновани спадове в кадрите в секунда. ПРОКЛЕТИЯТ ШЛЕМ НА ВЕЙДЪР ИМА АА16 И НЕЧОВЕШКИ БЛЪР, докато всичко останало май няма и АА2.
Подразни ме и фактът, че физичните парчета от обекти изчезват за по-малко от секунда, след като играта се рекламираше като най-добрата игра с физика.

ПС: Очаквах много повече, Лукас... много повече... ;(

761 мнения
профил »
Sabaka каза на 11.11.2009, 19:27 ?. :

Когато идях играта за пръв път от ,,саита-които-не-бива-да-се-назовава"си казах че съм ударил късмета.Игра със ,,Силата"за PC.Още с пускането си казах...готина графика...силата на Веидър ме впечетли и знаех че това е една от наи-готините игри въобще...2 мисия-по средата(ако някои помни часта която треа да извадиш едно желязо и да скочи върху друго)играта прави Alt+F4.Реинстал.Бъга остава.Нова версия.Същия проблем.3-та версия.и познаите какво...същото!Накрая я подкарах само за да стигна до уникалната и еднотипност която ме накара да я оставя за някоя събота и неделя...пък и тъпата част...с един замах Веидър отреза на Люк пи...ръката с един удар,а Старкилър(тъпо име)му трабват сумати удари за да смажеш супер воиниците

240 мнения
профил »
cobra11ben каза на 11.11.2009, 23:16 ?. :

Посредствена и тъпа игра. Нищо особено. През 2008 когато излезе за конзоли си спечели награда ,, Разочарование на годината ''.
Аз я превъртях и минах бонус нивата само заради историята, която се оказа доста професионално направена за сметка на плоския и еднообразен геймплей...

11 мнения
профил »
iNfRaSoNiC каза на 12.11.2009, 12:18 ?. :
Редактиран на 12.11.2009, 12:19 ?.

На мен играта ми харесва! Още не съм я врътнал,но си има добрите черти на поредицата :) Скачаш насам натам,имаш меч и всичко нужно за една игра на Star Wars ... да си е Star Wars! Еднотипноста е проблем на 95% от игрите... надали някой би изгубил нещо ако я изиграе! За мен оценката и е 5/6 ,като единицита я свалям поради рязкото спадане на кадри и най вече,защото няма опции на видеото!


268 мнения
профил »
Минотавъра каза на 12.11.2009, 19:01 ?. :

В The Force Unleashed няма нито една от добрите черти на поредицата.

За отровените от Новата трилогия фенове вероятно това е трудно за разбиране, но Star Wars е предизвикателна философия и интересен сюжет, не екшън със светещи тояги и евтин любовен буламач. Скачаш насам-натам и колиш - това ли ти е представата за Междузвездни войни?

69 мнения
профил »
tomblover™ каза на 12.11.2009, 19:04 ?. :

играта за мен е тъпа не ми отваря менюто
ако някой може да помогне да пише на Skype beckham2307723

34 мнения
профил »
Napster каза на 12.11.2009, 21:40 ?. :

Авторът на няколко места изтъкна че пиратството на конзоли е в по-голямо, защото игрите излизали по-рано по тракерите и това означава че е трябвало да пуснат играта и за PC по същото време... Оо

Пиратството за PC е в много пъти по-голямо. Пък и само Xbox360 е хакваема (next-gen), говори се все едно е и при PS3. Просто си хленчи че е трябвало да чака...

Пък и няма смисък да обяснявам какви са предимствата на конзолите, това е PC Mania все пак.

390 мнения
профил »
juni0r каза на 12.11.2009, 22:19 ?. :

Убеждавам се че едно 90% от изигралите играта си нямат и понятие от вселената на star wars..

268 мнения
профил »
Минотавъра каза на 12.11.2009, 22:24 ?. :
Редактиран на 12.11.2009, 22:25 ?.

Че си нямат понятие, е ясно на всеки.

Вчера питам един (дето се зове фен) кой е Дарт Бейн... и нищо! Нула! Zero response!

Траун? Мара Джейд? Няма, братче, бъкел не знае... Ама се пише за фен.

Аман от тия позьорчета...

390 мнения
профил »
juni0r каза на 13.11.2009, 00:12 ?. :

Мани, те филмите не са гледали даже, а ми обясняват колко яка е била историята..

268 мнения
профил »
Минотавъра каза на 13.11.2009, 00:22 ?. :

Ей, доигра ми се The Old Republic, като заговорихме. Ама нЕма.

Айде обратно към KotOR и книгите.

693 мнения
профил »
perro каза на 13.11.2009, 07:17 ?. :

Мдам обратно към KOTOR...

4 мнения
профил »
puma33 каза на 13.11.2009, 08:23 ?. :

Играта има фубава графика но лично на мен геймплея не ми харесва особено.

253 мнения
профил »
GiantR каза на 13.11.2009, 11:44 ?. :

http://www.atom.com/funny_videos/sw_gangsta_rap_c hronicles/ Може и да е старо но чак сега го видях, и може и да няма мног свързан с играта, н има свързано със Star Wars .

1 мнения
профил »
mi6ometala каза на 13.11.2009, 18:12 ?. :

Аз не мисля ,че играта е чак толкова зле. Графиката е ОТЛИЧНА ,но има някои бъгове. Като цяло играта ми хареса ,но не бих я сравнил със KoTOR или Outcast но все пак е добро допълнение към колекцията

42 мнения
профил »
Nomad519 каза на 13.11.2009, 19:45 ?. :

Аз си взех Xbox360 специално за тази игра, а то се оказва че бате Лукас го удари икономическата криза.Това са igrata и всички DLC-та, за които СЕ ПЛАЩА на X360 версията.А извинението за закъснението?"Мии, така де, такова, то PC-то не може да го подкара...мии, не, не знам как PS2-то го смели...".

5 мнения
профил »
decoy каза на 22.11.2009, 17:51 ?. :

не сам фен на стар лорс но играта е страхотна

29 мнения
профил »
Helo каза на 29.11.2009, 11:55 ?. :

Има ми някакви белези на РПГ? (знам че е екшън ама си питам)

761 мнения
профил »
Sabaka каза на 02.12.2009, 13:55 ?. :
Редактиран на 11.01.2010, 13:35 ?.

играта е добра точно до...средата на 2-рата мисия,после става шит

370 мнения
профил »
des каза на 15.12.2009, 19:36 ?. :

Аз се считам за голям фен на Междузвездни войни, но тази игра изобщо не ме грабна. Хареса ми работата със силата, но авторите съвсем са зарязали меча...А в края SPOILER!!! на играта дори няма значение на чия страна си....баси

11 мнения
профил »
MiLeN_kiLLerNO:1 каза на 21.02.2010, 04:33 ?. :
Редактиран на 21.02.2010, 04:33 ?.

Тая игра за нищо не става! Значи, как може Старкилер(главния герой) да сваля от небето звезден разрушител (тва и Йода не го може)а накрая на играта имератора да го убие?

4 мнения
профил »
kry1 каза на 13.03.2010, 19:18 ?. :

не сам фен на star wars но това е една от най добрите игри

191 мнения
профил »
MartoG каза на 11.04.2010, 11:57 ?. :

вярно е, че е малко трудно СтарКилър да свали кораб само със силата ама хайде .. иначе визуално е страхотна, геймплеят малко куца ама става за игра .. на мен лично Star Wars: The Force Unleashed (оригиналната версия) по ми харесва .. малко по-сложна т.е. по-интересна и има по-оригинална история .. но като цяло и тази игра ми хареса и я превъртях с кеф :):)

2059 мнения
профил »
Zipy каза на 18.06.2010, 07:36 ?. :

Има ли разлика между оригинала и тази ....
не е ли тази оригинала + 2,3 мисий


BTW:
Мен играта много ме изкефи , различни нива разнообразни гадинки ,готини битки с босовте--- с xbox controller - невероятни контроли , мноо яка физика и много добра история .... .незнам защо толко много хора не я харесват, какво очакват(това е hack and slash- конзолен порт)

5 мнения
профил »
Battlefront 2 каза на 26.04.2010, 10:02 ?. :

тази игра е хубава и има хубави графики

5 мнения
профил »
Battlefront 2 каза на 26.04.2010, 10:04 ?. :

е браво

5 мнения
профил »
Battlefront 2 каза на 27.04.2010, 08:36 ?. :

да играта е яка напримег Дагт Вейдър той е доста силен

5 мнения
профил »
Battlefront 2 каза на 28.04.2010, 08:39 ?. :

аз мисля че тази игра емного яка но малко скучна щото мисиите са много лесни например с оня воин дето си на планетата Хот там е много лесно.Превартях я много лесно.

5 мнения
профил »
Battlefront 2 каза на 30.04.2010, 04:44 ?. :

минах си я наистина с кеф но пък и графиките не са лоши много приличат на графиките на Battlefront 2

348 мнения
профил »
dprime каза на 04.04.2011, 12:01 ?. :

Графиките : )

50 мнения
профил »
Didoo каза на 01.11.2010, 09:37 ?. :

Аха... а ти имаш мозъчно растройство...

1 мнения
профил »
ivo_su каза на 07.12.2012, 20:58 ?. :

Абе момчета, моля ви кажете как го сваляте тоя кораб, че от дни ме мъчи няма резултат. Като си го наглася и мн бързо идват тея гадове с изтребителите. Кое е по-добре да помпя здраво в/у "S" или да го задържам, щото го накланям до някаде и това е. Помогнете със съвети моля ви !!!
напиши коментар
 
ОЩЕ ЗА ИГРАТА
Star Wars: Force Unleashed Ultimate Sith Ed.

новини:
Тук може да видите какво ви е необходимо, за да подкарате РС версията на Star Wars: The Force Unleashed, когато се появи не пазара следващия месец.
LucasArts съобщиха, че през тази есен ще пуснат на пазара Star Wars The Force Unleashed: Ultimate Sith Edition - специално издание за PC и Mac...
ОЩЕ ЗА ПОРЕДИЦАТА
Star Wars: The Force Unleashed II 125
ОЩЕ ИГРИ ОТ ЖАНРА
Watch_Dogs - видео ревю 149
Star Wars: The Force Unleashed II 125
Tomb Raider 103
The First Templar 91
Assassin's Creed: Revelations 90
Darksiders 2 87
Assassin's Creed 2 81
Grand Theft Auto V - Втори поглед 80
Prince of Persia: The Forgotten Sands 80
Assassin's Creed III 80