facebook facebook
 
 
 
   
 
Star Citizen безплатна до 3-ти ноември
29.10.2019

Cloud Imperium Games обявиха нов период - 29-ти октомври до 3-ти ноември, в който всички желаещи ще могат да се докоснат до Star Citizen напълно безплатно. Безплатният седмичен достъп е по случай излизането на алфа 3.7.0.

Ъпдейт 3.7.0 внася големи промени в играта, включително възможността да сте миньори в различни пещерни системи. Звучи повече като работа, отколкото като забавление – сканирате планета, локализирате ресурсите, приземявате се и ги изкопавате, след което ги отнасяте някъде, където да ги продадете. Вече са налични и кораби под наем, които можете да наемате с in-game валута. По този начин ще можете да се докоснете до тях за известен период от време, преди да направите окончателен избор за своя кораб, с истинска валута.

Други новости са персоналния инвентар на играчите и мисиите, които могат да се споделят с други членове на гилдии, което до този момент не бе възможно. Преди да се впуснете в споделянето обаче имайте предвид, че наградите също ще трябва да се разпределят между участниците, така че планирайте внимателно.

Ако в рамките на този безплатен период играта ви допадне, ще можете да заплатите такса, по-евтина от нормалните периоди. Имайте предвид обаче, че играта все още не е завършена а кога и дали ще бъде завършена – все още никой не може да каже. Работата по нея обаче продължава и дали продукта си струва – можете да разберете, като се възползвате от безплатните периоди, като настоящия. 


напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
Star Citizen

новини:
Играта на ветерана Крис Робъртс е най-успешната кампания за публично финансиране на всички времена
Според Crytek, разработчиците не са упоменали правилно всички запазени марки и защити на ползвания от тях CryEngine.
С алфа версия 3.0 на Star Citizen, играта ще добави микротранзакции, обяви Cloud Imperium.

Превю:
Интересен проект на Крис Робъртс, който еволюира вече 2 години.Представен е от нашия читател Румен Киновски - a.k.a demon1990

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122
Blizzard също прави разпродажба на игри 122