facebook facebook
 
 
 
   
 
Splinter Cell еволюира, възможни са промени
20.01.2014

Формулата за Splinter Cell все още е в процес на еволюция и е възможно следващата игра от стелт серията да предложи по-различен подход към установения жанр.

Това твърди шефът на аниматорите в Ubisoft Toronto Кристиан Заджук, според когото откакто се появи за пръв път през 2002 г., поредицата се развива непрекъснато и Ubisoft продължава да търси перфектната формула за нея.

"За разлика от колегите, които работят по Assassin's Creed и вече имат готова формула, ние нямаме този лукс", обяснява аниматорът. "Ако погледнете Splinter Cell игрите през годините ще видите, че няма две, които да си приличат. Всички те еволюират и се адаптират, което според мен ги прави наистина страхотни".

По думите на Заджук Ubisoft вече "е близо" до перфектната формула за Splinter Cell.

"В крайна сметка за нас не е задължително Splinter Cell да се превърне в игра като Call of Duty, която да продава по 15-16 милиона. Може би за най е по-важно Splinter Cell просто да стане най-доброто, на което е способна поредицата".

През миналата година управляващата директорка на Ubisoft Toronto Джейд Реймънд потвърди, че след приключването на работата си по Blacklist, студиото е ангажирано с няколко нови проекта, сред които е и next-gen Splinter Cell игра. 

Фатална грешка от MySQL ManagerФайл: /noc/www/domains/pcmania.bg/public_html/managers/mysql.php, ред: 25
Заявка:
Номер на грешката: (1030)
РҐРѕСЃС‚: localhost
База: pcmania_site
Грешка: Got error 28 from storage engine