facebook facebook
 
 
 
   
 
Sony показа новата гама EXTRA BASS аудио
05.01.2017 | автор:


Вносител:

сайт на продукта »

EXTRA BASS семейството на Sony ускорява пулса с вибриращ бас и пресъздава внушението на клубния звук с четири нови преносими безжични колонки, в четири различни размера и разнообразни цветови варианти. Всяка от тях разполага с уникалната EXTRA BASS технология, която възпроизвежда мощен звук с внушителен бас и светлинни ефекти за парти атмосфера.

Тези колонки ще създадат парти атмосфера навсякъде. С до 24-часов живот на батерията, нищо няма да може да ви спре да се забавлявате. Прибавете към това и новите парти функции - от ярки светлини, мигащи в синхрон с ритъма, DJ ефекти, които ще дадат собствен облик на партито ви и отлична водоустойчивост за незабравими нощи. А за да направите още по-мащабно забавлението, бихте могли да  свържете безжично до 10 колонки с функцията Wireless Party Chain и да пускате музика от всякъде. Можете също и безжично да свържете две колонки от един и същ модел за по-широк стерео звук.

Ако искате забавление само за себе си, новите безжични EXTRA BASS слушалки ще ви осигурят същия наситен басов звук, при това без притеснение и оплитане на кабели.

Бляскави парти светлини

Използвайки популярния ефект за парти осветление в по-малък размер безжичен високоговорител, инженерите на Sony са проектирали микс от различен тип светлини, които работят в такт с любимото ви парче, за да изживеете отново вълнението от изпълнение на живо у дома. SRS-XB40 разполага с клубни светлинни ефекти. Линейната светлина пресъздава многоцветни схеми, вариращи от чисто бяло до разнообразие от цветове. SRS-XB30 е с многоцветна линейна светлина, а XB20 разполага с линейна светлина в един цвят, който подхожда на този на колонката.

Придайте собствен облик на перфектното парти

Приложението SongPal на Sony играе ролята на дистанционно управление за музикалните функции, контрола на светлините, звуковите режими и функцията за добавяне на колонка, за да се наслаждавате на музиката си по начина, по който желаете. Новост при безжичните колонки през 2017 г. е  приложението Fiestable, което може да използвате със SRS-XB40 за още по-голям контрол, който ви позволява да сменяте музиката заедно с DJ ефектите и да превключвате цветовете на светлините с помахване на ръката.

Супер преносими и с безжична връзка през Bluetooth® и NFC, тези колонки могат да бъдат позиционирани по различни начини, хоризонтално или вертикално, като същевременно са достатъчно удобни за носене.

 

Забавлявайте се цял ден и цяла нощ

Слушайте музиката си на макс ден и нощ благодарение на 24-часовия живот на батерията в мощните SRS-XB40, най-големите сред новите безжични колонки като звук, размер и интегрирани функции. Следват ги SRS-XB30, които разполагат със същата по размер батерия, но в по-компактна колонка, за да си направите хаус парти или мини музикален фестивал в собствения си дом. С тези EXTRA BASS безжични колонки никога повече няма да се окажете без батерия, тъй като те имат гласово известяване, когато зарядът й се изчерпва.

Водоустойчиви за всяко приключение

SRS-XB20 е с по-малък размер, но отново с превъзходно качество. Цялата серия колонки имат IPX5 рейтинг за водоустойчивост, което означава, че са защитени от заливане с вода, независимо дали е от дъжд или пръски от парти край басейна.

Малките, но мощни SRS-XB10 променят значението на израза „музика в движение“. Те разполагат с удобна силиконова каишка, която може да бъде и стойка за малката колонка, за да насочва на звука й. Поставена вертикално на звукът й може да се радват група приятели, а когато е в хоризонтално положение музиката е насочена право към слушателя.

С XB10 можете да закачите силиконовата каишка близо до вас и да се радвате на EXTRA BASS звука. Представете си я как виси на колелото ви, докато карате из града, или в палатката ви по време на къмпинг пътуване, или как е закачена за раницата ви, докато катерите планините.

Задръжте го за себе си

За да се наслаждавате на мощния бас самостоятелно, Sony предлага два нови модела слушалки със същата EXTRA BASS технология в безжичен дизайн. MDR-XB950N1 и MDR-XB950B1 поддържат Bluetooth® аудио стриймиване и лесна свързаност с NFC технология, която прави безжичното свързване изключително лесно.

Възпроизвеждайки мощен басов звук, моделът XB950N1 добавя и Noise Cancelling (шумопотискаща) технология, за да чувате това, което наистина искате – музиката.

 

напиши коментар
 
ПРОДУКТ НА СЕДМИЦАТА  

AOC представи новия монитор AG273QX

ОЩЕ саунд
Усилвател за слушалки: FiiO E6 90
Altec Lansing MX-5021 16
Външна звукова карта: Creative X-Fi HD USB 16
Creative Sound Blaster X-Fi Surround 5.1 15
Слушалки: Turbo-X H646MV 13
Слушалки: Sony Bluetooth DR-BT101 12
LG с пълна аудио гама на CES 2017 11
Безжична колонка: Sony SRS-BTV25 11
2.1 аудио система: Hama Q 900 10
Слушалки: Razer Megalodon 10