facebook facebook
 
 
 
   
 
Sony отново няма да участва на E3
13.01.2020

Без съмнение най-чаканото гейминг събитие всяка година е поредното издание на Electronic Entertainment Expo или по-известно като „E3“. Всички разработчици и разпространители очакват това събитие, за да обявят своите нови игри или продукти. Въпреки това през последните години се наблюдава тенденция някои големи играчи, като EA, Disney и Sony да отсъстват от събитието.

Що се касае до Sony - компанията ще отсъства и от тазгодишното изложение. Говорител на Sony обяви: „След обстойно обмисляне, Sony Interactive Entertainment прецени, че компанията няма да участва в E3 2020. Таим дълбоко уважение към Entertainemtn Software Association (ESA), но не мислим, че визията на E3 2020 е правилното събитие, за това, върху което сме фокусирани тази година. Нашата събитийна стратегия за 2020 г. предвижда участието ни в стотици потребителски събития по цялото земно кълбо. Фокусът ни е върху това да се уверим, че всеки фен се чувства част от PlayStation семейството и че имат възможност да играят любимото си съдържание. Подготвили сме фантастичен набор от заглавия за PlayStation 4, а с оглед на предстоящото излизане на PlayStation 5 изглежда наистина ни очаква една празнична година, заедно с нашите фенове.

Отсъствието на толкова ключов играч в гейминдустрията определено е пропусната възможност за E3, тъй като по този начин събитието все по-трудно се задържа релевантно откъм съдържание, спрямо десетките други конкурентни събития по света. Колкото до Sony - компанията наистина планира да посети редица потрбителски експозиции за да популяризира продуктите си и да се срещне с феновете си. И в действителност E3 не е място за това, тъй като експото е по-скоро насочено към среща между големите издатели и пресата. 

напиши коментар
 


303 мнения
профил »
radi каза на 14.01.2020, 17:17 ч. :

Не е трагедия. И без това ме интересува само кво ще излиза за PC , тъй като нямам конзоли и не мога да ги играя :)
напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
E3 2020

новини:
За разлика от Sony Interactive Entertainemnt, Microsoft ще вземат участие в E3 2020.

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Blizzard също прави разпродажба на игри 122
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122