facebook facebook
 
 
 
   
 
Sony искат crossover филм, включващ Venom и Spider-Man
15.10.2019

Положението със Spider-вселената на Sony определено е доста оплетено. Това се дължи отчасти на успеха на Venom, който беше адаптиран изключвайки Spider-Man от уравнението, от друга страна на споделеното право на ползване, което Sony предоставиха на Marvel преди няколко години. Те от своя страна също изградиха успешен и обичан образ на Спайди, този път с актьора Том Холанд в главната роля. Комбинацията от всички тези фактори постепенно доведе до там, че Sony искат да се възползват от славата на образа на Холанд и да създадат кръстоска между киновселените на Marvel и Sony.

Към настоящия момент всичко това обаче са само слухове, но слухове, които намират плодородна почва в изказвания, като това на Рубен Флайшър, който заяви: „Това е посоката, в която всичко е поело и това е вълнуващо, защото променихме произхода на Venom. В комиксите той еволюира от Спайдър-Мен, но заради договора между Marvel и Sony, не можахме да развием историята в тази посока. Въпреки това, мисля, че нещата се разгръщат в тази посока и ще бъде вълнуващо да видим, кога двамата ще се изправят един срещу друг.“

Необходимо е да отбележим, че Флайшър не е част от вселената на Sony, откакто е приключила работата по Venom, така че информацията, която той споделя може да е остаряла, но дори така това показва, че Sony са имали планове да влеят Том Холанд и неговия образ на Питър Паркър в собствената си киновселена.

Нещо повече: и MCU, и Sony MU, започват да изграждат кино-вселените си в направление на мулти-вселени: множество паралелни вселени, съществуващи по едно и също време. Филми от предстоящата догодина 4-та фаза на MCU, както и предстоящи филми на Sony (и по-конкретно „Madame Web“)по които вече се работи, прегръщат тази идея, така че не е изключено това да бъде използвано като бекграунд за включването на Холанд във вселената на Сони в даден момент.

Дори и да се случи обаче, това няма да стане никак скоро. Следващият Spider-man филм се очаква през 2021 г., а през това време от Sony са запълнили графика си с различни филми, акцентиращи върху отделни персонажи от Spider-Man вселената, като следващият е Morbius, посветен на популярния вампир и враг на Спайди. Той се очаква по кината на 31-ви юли догодина а в ролята на Майкъл Морбиъс ще видим Джаред Лето. 


напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
MCU

новини:
Това става ясно от интервю на актьора Едуард Нортън, който сподели информация за несъстоялото се продължение, част от MCU.

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122
Blizzard също прави разпродажба на игри 122