facebook facebook
 
 
 
   
 
Silent Hill с три нови заглавия
06.11.2011

Konami обяви датите за три нови заглавия от поредицата Silent Hill. Silent Hill HD Collection ще излезе на 9 февруари и ще отдаде почит към корените на поредицата с ремастерираните версии на Silent Hill 2 и Silent Hill 3, с нови HD графики и добавено ново озвучаване. 

Silent Hill Downpour – съвсем ново Silent Hill преживяване – е насрочено за 23 февруари. Играта проследява историята на Мърфи Пендълтън – осъден престъпник, който се озовава в капана на Сайлънт Хил след катастрофата на затворническия автобус, с който е транспортиран. Епичната история за PlayStation3 и Xbox 360 е най-обширния Silent Hill към днешна дата, тъй като играчите могат да се впускат в странични мисии, да разглеждат града и да съберат повече парченца от загадката на Сайлънт Хил.

На 8 март очакваме издаването на Silent Hill Book of Memories, която ще бъде дебюта на марката на новата преносима система PlayStationVita. Book of Memories е изцяло нова игра от поредицата Silent Hill, с уникални история и предпоставки. Разказът започва със странна книга, в която е описана цялата история на живота ви и всичките ви спомени. Става ясно, че при промяна на написаното, миналото може да бъде променено, което ви позволява да напишете идеалното повествование. Заглавието за PlayStation Vita отбелязва и първия мултиплейър екшън в Silent Hill, което позволява на играчите да споделят ужаса чрез кооперативния режим на играта.
 

напиши коментар
 


216 мнения
профил »
MoonFlame каза на 07.11.2011, 07:44 ч. :

Това си е чисто признаване, че след четворката поредицата беше погребана и трябва да се изсмучат последните кинти докато не ни се е доповръщало от новите безлични опити за продължения.

951 мнения
профил »
Moon_Burn каза на 07.11.2011, 11:29 ч. :

Чудесна новина. Адски харесвам поредицата, дано да "ударят" пак с някоя яка част. ...и дано да я има за РС...
напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
Silent Hill

новини:
Ще ни обгърне ли отново безкрайната мъгла на Silent Hill, от големия екран?
Все още обаче нищо не е сигурно, но поне сме наясно, че в действителност се търси начин за реализация на нови Silent Hill заглавия.
Нови слухове наливат масло в огъня на надеждите за завръщане на легендарната хорър поредица, чрез две нови заглавия.

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122
Blizzard също прави разпродажба на игри 122