facebook facebook
 
 
 
   
 
Shiny Charizard Pokemon карта беше продадена за над 10 хил. долара
08.09.2019

В новия сет Pokemon карти Hidden Fates има рядка карта Shiny Charizard-GX - и една от тях наскоро беше продадена за потресаващите 10,100 долара в eBay.

Hidden Fates е съвсем нов, специален мини-сет, който се намира доста трудно по магазините. Вместо да се продават в традиционните бустер кутии, бустер паковете на Hidden Fates се предлагат само в лимитирани продукти, като колекционерските кутии на Mewtwo и Mew, Legendary Birds кутията или металната кутия на Gyrados, Raichu, Mewtwo или Charizard. Тези продукти бързо се разграбват, така че си е предизвикателство изобщо да се докопате до Hidden Fates, а след това трябва да уцелите точно Charizard-GX, която е една от 45 различни карти Pokemon GX в комплекта.

Това, което прави сета още по-желан е, че в допълнение към стандартните карти, в него има и "Shiny Vault" - няколко избрани карти Pokemon са препечатани в тяхната Shiny форма. Картите Charizard винаги са по-скъпи от повечето други, тъй като огненият гущер е любим на почитателите на Pokemon, но когато добавите факта, че това е уникална черно-червена Shiny версия, картата става многократно по-търсена. Тази карта всъщност е препечатване на Burning Shadows Charizard-GX с нов, Shiny арт.

Конкретно продаваната карта Shiny Charizard-GX e била в перфектно състояние и е получила престижния рейтинг "Black Label" от компанията Beckett, която се занимава с подобни оценки.

Други Ягсхщ Charizard-GX карти се продават за около 300 - 400 долара, което си е доста голяма сума за модерна Pokemon карта. Като се има предвид обаче, че тази е намерена в идеално състояние и е класифицирана професионално, за нея е започнала битка с наддаване, която бързо е придобила колосални размери. Трябва все пак да се има предвид, че понякога тези наддавания се правят на шега от хора, които нямат намерение да платят цената, така че има шанс собственикът да не си получи парите. Този конкретен аукцион обаче има 44 наддавания, което го прави с една идея по-автентичен.
 


напиши коментар
 
НАЙ-ЧЕТЕНО ПРЕЗ СЕДМИЦАТА
The Division за PC няма да е прост порт 864
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 844
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 833
Петото "яйце", награди и регламент 828
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 824
Завръщането на една легенда! 804
Фенският порт за Red Dead Redemption за РС бе спрян след намеса на Take-Two 788
Слух за изискванията на АС: Unity 785
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 779
НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Blizzard също прави разпродажба на игри 122
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122