Serious Sam 4 избухна днес в Steam и Stadia

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Croteam и Devolver Digital отприщиха мощния  Serious Sam 4, който е предистория на предишните части от поредицата.  Новото заглавие експлодира в лицето на геймърите от  целия свят първо в Steam  и абонаментната услугата на Google, Stadia.

Човечеството е под обсада, ордите на Mental се разпространяват и унищожават и последното останало свястно нещо на нашата планета.  Единствената  преграда и съпротива срещу тях е отряда от пропаднали  командоси , начело с вечно сумтящия и брутален особняк , кореняк янки – Сам „Сериозния“ Стоун , наречен  Сили за отбрана на Земята.Те са тежко въоръжени и непредсказуеми , време е да наритате задниците на лошите.

Ордата на Нашествениците, ембелемтичният състав на извънземни нашественици се завръща с някои нови подкрепления. Както винаги ще ви гонят Обезглавените камикадзета и мого други познати и и незнайни твари.
Арсенала е  брутален както винаги! Подгонете лошите,  като използвате мощната двуцевна пушка, наказателното мини-оръдие, мощният верижен трион, чисто новата  автоматична пушка и емблематичното оръдие.

Играйте в екшън кампания в кооператив от 4-ма. Справете се с вълнуващи първични мисии и вълнуващи странични куестове в модифицирани трудности за допълнително предизвикателство. Serious Sam 4 отприщва някои от най-големите моменти в историята на поредицата с новата система Legion и бойните полета, гъмжещи от хиляди врагове.

Станете наши фенове във Facebook , Twitter и Instagram