facebook facebook
 
 
 
   
 
Serious Sam 4 излиза на 27-ми февруари?
19.09.2019

Въпреки, че разработката на Serious Sam 4 е далеч от агонията, която съпътстваше Duke Nukem Forever от момента на нейното раждане до излизането ѝ, тя все пак погълна прилично време за разработка, което продължава да се увеличава, а по-конкретна информация за играта все още няма (въпреки, че скоро ще подготвим превю по темата, с наличната до момента информация).

За кратко обаче на страницата на играта в Steam се появи датата 27-ми февруари 2020 г., скоро след което тя беше заменена от досегашното „TBA“ (съкратено от ”To be announced”). Потребителски скрийншот обаче улови въпросната дата.

Въпреки това е малко вероятно това да е истинската дата на излизане на играта. Проектът е наистина мащабен и CroTeam най-вероятно биха искали той да бъде представен и по време на някое от големите гейм изложения, каквито са E3 и Gamescom, а както знаем те се провеждат през летните месеци. Единственото по-голямо експо, което ще се случи преди 27-ми февруари е Reboot Infogamer в Хърватска, което въпреки развитието си през последните години, все още е с регионален, европейски характер. Но пък би било едно добро начало на повдигането на завесата над играта (изключваме геймплейните кадри от миналогодишното Е3, тъй като те са по-скоро технологично демо).

Reboot Infogamer 2019 ще се проведе в Загреб, Хърватска между 12-ти и 17-ти ноември. 


напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
Serious Sam 4

новини:
Какво ни очаква в следващата част на най-serious-ната поредица?
Макар играта все още да не е показана пред публика, един Easter Egg от Serious Sam VR: The Last Hope може би крие отговора. Може би.
Успоредно с това хърватите подготвят и няколко подобрения, които ще бъдат пуснати за всички игри от серията.

Превю:
Какво ще ни очаква в четвъртата част на Сериозния Сам?

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Blizzard също прави разпродажба на игри 122
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122