facebook facebook
 
 
ИГРИ » PC
 
   
 
Ryse: Son of Rome
Ревю | 16.10.2014 | автор: Диян Каролев


оценка:
Производител:
Crytek
Издател:
Deep Silver
Жанр:
Екшън от трето лице
Платформа:
PC
сайт на играта »

плюсове

"300" в Древен Рим

Не чак толкова плоска, колкото на пръв поглед

Приятна за разпускане след дълъг ден

Красива, ама CryEngine 4 - няма как да е иначе

Става за бенчмарк, както се оказа

минуси

Някои хора един Аг'Зотот знае какво са очаквали

Ъпгрейвате си героя и започва да затъпява

Безумно грозни менюта... не неудобни, грозни!

Накара ме да си купя римски шлем от eBay

Всички пътища водят към Рим. Явно за тази древна колкото цивилизования свят сентенция са си мислели Crytek, когато са оформяли в главите си концепцията за следващата си игра и обект на настоящото ревю - Ryse: Son of Rome. Показана за пръв път на миналогодишното Е3 и обявена като Xbox One ексклузив, играта се появи още през миналия празничен сезон и не беше особено добре приета от критиката. За сметка на това притежателите на новата конзола на Microsoft се сцепиха да я играят и не се трогнаха особено от приказките на гейм медиите как бойната система била единственото смислено нещо в Ryse, но се изчерпвала бързо. Около годинка по-късно заглавието се появява и за РС – платформата, на която Crytek имат най-голям опит и която толкова често са товарили в миналото. Е, бива ли си я?

Лично моето впечатление от Ryse до този момент беше „хм, поредният мейнстрийм екшън“. То се оформи именно заради доста подобното на извадено от филма „300“ демо, показано на Е3 2013. Негативните оценки на критиката ме спряха от това дори да се поинтересувам какво представлява финалният продукт и да си изградя мнение за него... или поне досега. След като извъртях сингъл-плейър кампанията и прекарах няколко часа с мултито, мога да кажа само че жестоко съм подценявал немското студио и тяхната римска приказка. Не че Ryse е „върхът на сладоледа“, но е добра игра, която не заслужава половината от хулите, изписани и изречени по неин адрес. В следващите минути ще разберете защо точно и какво толкова съм намерил в един привидно елементарен екшън.

PULCHRITUDO NON EST OMNIBUS

Като начало, да започнем от очевидното – визията е смазваща. Тя, както всеки до този момент сигурно се е досетил, е постигната благодарение на един от най-скъпите и красиви графични енджини в света – а именно CryENGINE. Ако имате машина, на която да подкарате играта като хората, няма да намерите нито едно ръбче, нито един пиксел и е много слабо вероятно да станете свидетели на явление от рода на засядане в текстура. Случва се, обаче – до този момент съм го приел за неизбежно. Като се абстрахираме от техническото бла-бла, остава само нечовешки детайлната картина, с която екранът ви облъчва. Арт-дизайнът е силно вдъхновен от визията на гореспоменатия филм за 300-те храбри спартанци и в резултат ще се насладите на контрастни, спиращи дъха пейзажи, както и реалистични телесни течности – и то доста.

Но, както са казали древните римляни – красотата не е всичко! Да видим кои сме и за какво се борим. Сюжетът се разгръща още с началната кътсцена, в която виждаме небезизвестният император Нерон да се насочва със свински тръс към мраморния балкон на палата си и да крещи като изоглавен „защитете ме, защитете Рим“. Виждаме орда от варвари – въпреки, че чак такова нашествие не се е случвало реално, да приемем че са гали, както и римски центурион – снажен юнак, който минава с верния си гладиус през тях като Брут през Цезар... прощавайте, отнесох се. Та, след кратка офанзива на варварите и светкавична контра, която включва няколко реда опитни стрелци, един гигантски арбален и десетина катапулта, нашият човек, чието име разбираме че е Мариус, ескортира Нерон до тайна стая в двореца и му разказва своята история, а именно как от прост войник е станал легионер и се е издигнал до ранга на центурион.

REM ROMANAM CRUENTAM PLATEAS

Както можете да се досетите, ако сте играли други игри, именно неговите разкази играят ролята на отделните нива. Премеждията на Мариус са пропити с елементи от римската митология, някои слабо известни легенди и свободно интерпретирани исторически извори. Убеден съм обаче, че Crytek не претендират за достоверност на сетинга, затова преминавам директно към геймплея – той се състои основно от бой, побой, екзекуции и чат-пат командирска дейност. Не знам за вас, но аз не съм очаквал нищо по-различно от игра с римски войник по средата на екрана, така че въобще не намирам за впечатляващо или за някакъв минус това, че основата е именно млатенето и посичането на противниците на Империята.

Бойната система, поне от трейлъри и геймплей демота, изглеждаше като поредица от Quick-time event-и на забавен кадър, по време на които камерата си избира най-добрия възможен ъгъл да покаже колкото се може по-зрелищно движенията на Мариус. В действителност, гореописаното е чиста проба екстра и представлява начинът, по който се случват екзекуциите. Целта на цялата тази хореография, противно на очакванията, не е само естетична – анимацията с клането си върви по един и същи начин, дори да бъркате бутоните. По време на битка обаче можете да избирате как искате да повлияе успешното изпълняване на екзекуциите – опциите са общо четири, като натискането на правилните бутони по време на въпросните сегменти може да ви донесе запълване на здравето, бонус точки опит, възстановяване на концентрацията или нанасяне на двойно количество щети.

GLADIUM MEUM EST MEUM DEXTERA

Основата е сравнително простичка – атакувате, отбивате удари, а като омаломощите някой враг и видите над главата му иконка с череп, натискате бутона за екзекуция и гледате древноримски гейм римейк на „300“. По-напредналите могат да се пробват в навръзването на „перфектни“ комбота, които разчитат на рефлекси и внимателен тайминг и ви възнаграждават с повече точки опит или ако сте отключили респективното умение – временен берсерк режим. Враговете често ще ви нападат по двама-трима едновременно, така че за запазване на темпото на битката и здравето на Мариус ще ви се налага да внимавате доста в картинката, както и да отбивате атаките в правилната посока своевременно. Тук екзекуциите доста помагат, тъй като докато те се случват, никой не припарва да ви удари, дори напротив – дръпват се назад, за да може да се разиграе сценката и така имате повече време за реакция в последствие.

Всичко, ама всичко, ви носи точки опит. Силно вероятно е още към шестия-седмия чаптър от общо деветте в играта, да сте отключили всичките си умения и комбота. Системата за развитие е изключително праволинейна и е изнесена в главното меню на играта, което се отличава със своя семпъл дизайн от Windows 8 тип, което мен лично ме издразни много. Друг проблем на играта е, че наистина битките в един момент писват. Точният момент е именно този светъл миг, в който просто няма какво повече да му ъпгрейдвате на Мариус и единствено довършването на иначе добре написаната история ви задържа да изиграете последните два чаптъра. РС версията, поне от това което видях като сравнения из нета, определено изглежда по-добре и е с отключени кадри в секунда, като на моята машина успя да развие 78 на максимални детайли и Full HD резолюция, по което съдя че и оптимизацията не е чак толкова зле.

В заключение – ако ви попадне Ryse: Son of Rome, изиграйте я. Историята си заслужава, бойната система е интелигентно направена, а зрелищните екзекуции трудно омръзват. В съчетание с прекрасната графика, това определено е едно от заглавията, които бих препоръчал на всеки. Мултиплейърът също е страшна зарибявка поне в началото, но не съм го разцъкал достатъчно, за да мога да изкажа компетентно мнение. Една страхотна екшън игра! И нищо повече – ако сте очаквали друго от студио, правило само шутъри до този момент – прецакали сте се жестоко!

  

 
системни изисквания
OС: 64-bit Windows Vista, 7, 8; CPU: Intel Core i3 2.8 GHz/AMD Phenom II X4; GPU: GeForce GTX 560/Radeon HD 7770; RAM: 4 GB; Място на харда: 26 GB
напиши коментар
 

404 мнения
профил »
Revive_ каза на 17.10.2014, 08:20 ?. :
Редактиран на 17.10.2014, 08:22 ?.

E e e ! Айде стига... какви са тези безгръбначни отрицателни черти които си дал авторе на играта... цитирам:
1. "Ъпгрейвате си героя и започва да затъпява" - и как ипгрейдите водят до затъпяване.... това е нереално...затова си има ъпгрейди за да се подобряват нещата ... ако самите ъпгрейди са с минимална промяна това е вече друг въпрос!

2. "Безумно грозни менюта... не неудобни, грозни!" - играта ще играем или менютата...??? И Tетрис платформа да са менютата, нас ни интересува ИГРАТА...важно е какво се случва след като натиснеш функцията "play" "Start" и т.н.
Грозни или не менюта е въпрос на лично възприятие...

3 "Накара ме да си купя римски шлем от eBay" и на това което му е отрицателното в случая... въпрос на лично разбиране...Не съм играл играта но защо и аз да не се сдобия с подобен шлем?! Римската екипировка е внушителна и определено вдига духа на собственика му.

(Впрочем в eBay продават ли метални плетени ризници?! Имам голямо желание да си закупя една такава! И сам мога да си отговоря на въпроса.... Благодаря!)

Господа автори! Моля, пише по сносни , смислени, конструктивни ,базисни и реални
положителни и отрицателни черти за игрите!

1076 мнения
профил »
Deroni76 каза на 17.10.2014, 12:26 ?. :
Редактиран на 17.10.2014, 12:26 ?.

1. Става твърде лесно и опростено.
2. Менютата са част от играта. Когато една игра се ревюира, не се гледа само и единствено геймплея, а и презентацията също. Освен това са първото нещо, което ще видиш като си я пуснеш.
3. Това трябва да е плюс според мен. Все пак, к'во му е лошото на един римски шлем?

769 мнения
профил »
Soviet Reunion каза на 17.10.2014, 08:46 ?. :
Редактиран на 17.10.2014, 08:47 ?.

"Мултиплейърът също е страшна зарибявка поне в началото, но не съм го разцъкал достатъчно"

Мултиплейърът не работи на пиратка, така наречените "прес копия" също се активират в Steam и хората ги получиха и активираха преди 20 дни, а аз такива в акаунтите на екипа не виждам...тоест или пак сте играли конзолната версия, или ни представяте "лъжи и манипулации vol. 193"

138 мнения
профил »
Feldstar каза на 17.10.2014, 08:57 ?. :

Ревюто е дълго колко да си направиш изводи от видеота в Youtube.

1152 мнения
профил »
teodosi_ivanov каза на 17.10.2014, 09:49 ?. :
Редактиран на 17.10.2014, 10:02 ?.

"Мултиплейърът не работи на пиратка" - Не думай Капитане!

Господин акаунт №(insert random number here) не знам какво целите с такива изказвания. Ако е да ни отворите очите - благодарим за жеста но повечето(надявам се) от нас влизат в рс мания за да разпуснат и да се забавляват(да има такова нещо в този сайт). Презрението(ако мога да ползвам тази дума) към теб не е в това че си трол, а че си трол в този сайт, защото на нас РС мания ни е скъпа.

769 мнения
профил »
Soviet Reunion каза на 17.10.2014, 09:57 ?. :
Редактиран на 17.10.2014, 10:06 ?.

И на мен РС мания ми е скъпа.
Точно затова не мога да приема че ще се лъже и маже по такъв начин.

http://i.imgur.com/AuN4MAi.png

Нищо не би станало ако ревюто беше пуснато като PS3 ревю, версиите тук са идентични, но какво правим ако не са?!
Каква е гаранцията че не са пускани уж PC ревюта на PS3/Xbox360 версии, различаващи се с много от тези за PC/PS4/XboxOne?
Срамува ли се PC мания да пусне ревю на конзолна версия, защото се нарича !PC! Mania?
Колко обективно ще е това ревю?
Но това не е най-важното.
Съжалявам ако изглежда като дребнавост...

Не очаквам разбира се скромен гейм сайт в България да получава официално безплатни копия за да направи ревю, нито пък да купува всички игри, които ревюира, наясно сме всички с това.
Но трябва да се казва истината и цялата истина.
Каролев каза истината, но защо след това изтри цялото ревю?
Това лошо ли беше?
Грозната истина е по-добра от красивата лъжа. ;)

1152 мнения
профил »
teodosi_ivanov каза на 17.10.2014, 10:08 ?. :

Мисля че драматизираш. Нищо не е станало и че ревюто е направено на PS3 а е пуснато като РС. За теб не знам, но аз игра ако реша да купувам гледам 3 неща - колко от приятелите ми я имат,как варират оценките в различни сайтове,геймплей клипове от тубата

769 мнения
профил »
Soviet Reunion каза на 17.10.2014, 10:14 ?. :
Редактиран на 17.10.2014, 10:20 ?.

Разбира се че има много начини да разбереш каква е играта.
Да не мислиш че съм останал на PC Mania или на който и да е друг сайт да ми казва дали нещо е добро или не...
Не може тука да ни сатанизирате нас, няколко потребителя, че сме били пристрастни към конзолите, и накрая като се окаже че дори PC mania е предпочела тях за да направи "РС" ревю, да няма проблем...
Пак казвам, въпросът е принципен и не трябва да се лъже, ако го смятате за дребнавост и драматизиране - съжалявам.

1152 мнения
профил »
teodosi_ivanov каза на 17.10.2014, 11:11 ?. :

Като говорим за истина, колко акаунта имаш дефакто. Не ми говори за приципи.Сами сте си виновни за вашето сатанизиране. Да сте мислили по рано, преди да тролите!

769 мнения
профил »
Soviet Reunion каза на 17.10.2014, 11:37 ?. :

Е, аз съм казал - имам точно два акаунта, и те са повече от ясни.
Пък който иска да не вярва и да повтаря опорните точки.
За какво са ми много акаунти, като аз мога да пиша каквото мисля и само с един?!
Този спор отдавна трябваше да приключи, но щом искате повтаряйте лъжата, не ме интересува.
Да дойдат сега онези, които ме обвиняваха че "мишкувам" и да видят как си позволявам директно да критикувам екипа, без да ме е страх че ще ме трият или баннат.
Това няма никакво значение, искате цялата истина и ще я имате.
Аз съм се доказал като честен, отговорен и последователен потребител на този сайт. :D
Но истината не е удобна, затова очаквам всичко. :D1152 мнения
профил »
teodosi_ivanov каза на 17.10.2014, 12:05 ?. :

За едно си прав. Спора трябваше да приключи. Сега ще е просто моята дума срещу твоята. Но наистина драматизираш :D никой 5 пари не дава за истината. Както споменах тук има хора просто които им е забавно да са тук и нищо повече

423 мнения
профил »
Pendi каза на 17.10.2014, 12:22 ?. :

Шон, ако не си няма да влизам тук заклевам се. Даже моментите, когато те няма само цъкам рефреш на скучните комнтари и край.

769 мнения
профил »
Soviet Reunion каза на 17.10.2014, 12:36 ?. :

"Шон"

-_-

Ако не знаете, първият PAYDAY е безплатен за взимане до 20:00 тази вечер:
http://store.steampowered.com/app/24240/

423 мнения
профил »
Pendi каза на 17.10.2014, 13:42 ?. :

хич не ми дреме какъв е ника под който искаш да си известен днес ..... е извинявай ако е важно за теб другите да си мислят друго

1014 мнения
профил »
nvision89 каза на 17.10.2014, 15:21 ?. :

@f3lder - Ревюто е дълго 7177 знака - толкова, колкото бяха текстовете на по две страници в списанието едно време, за да има място за картинки.

@Toxic - Благодаря, че четеш все пак и статиите, а не коментираш само оценката/секцията с плюсове и минуси. Лично аз не обичам да попълвам тези полета и много скоро мисля да спра да го правя, защото не мога да ги измислям адекватни явно, а само за това се хващате. Не съм трил ревюто на Borderlands, хакването на сайта го прецака явно или се е случило нещо друго, за което не знам. Не отричам, че колегата е писал по PS3 версията, но платформите в сайта се избират за самата игра и няма опция да сложиш едновременно РС и PS3/X360. За сметка на това можеш да избереш две конзоли. Не само в Steam има игри, но да - налага се понякога да се прибягва до пиратски копия за ревю. Винаги е било така и никога не е било отбелязвано в текстовете. Кажи сега коя част от истината е неудобна точно, щом я пиша тук? Действителността около работата на медията не е работа на потребителите - никой не го прави в световен мащаб, а ние се пробвахме преди време, обвиниха ни в непрофесионализъм и ни питаха "защо се обяснявате на група тролчета". Отговорът е този - защото ако спазвах правилата, цялата тая дискусия отива в кофата, защото не е по темата за играта. И в интерес на пълната прозрачност - част от този коментар ти го написах в Стийм преди малко. И не искам да прозвучи като оплакване, ама уважавай малко чуждия труд - спя по 20 часа седмично, за да има ревюта, базирани на допир с игрите и да се отразяват повечето от тях. Факт е, че липсата на сън води до затъпяване и не мога да пиша всеки път статии с ефект "уау" в тях. Колегите също се смачкват, но никой не ги вижда тези неща... а и не трябва! Какво повече искаш, за Бога?

@Crysis2 - Има два акаунта и не, единият от тях не е sean. Играчът беше човекът с многото акаунти, но него вече го няма в сайта. Благодаря, че си от малкото пишещи коментари, които спазват максимата "играй си играта, човече"!


769 мнения
профил »
Soviet Reunion каза на 17.10.2014, 15:54 ?. :
Редактиран на 17.10.2014, 16:16 ?.

Благодаря за отговора и се извинявам че те набедих че ти си изтрил ревюто (а причината да посоча теб беше тази, че по принцип само ти от екипа си по-активен) , ти сам казваш че не е работа на потребителите това как работи екипа, та това че каза че ревюто е по PS3 версията си беше издънка отвсякъде. Можехте и да го пуснете като PS3 ревю, в което не виждам никакъв проблем. Не обичам дребнавостите, а то точно така се получи...дребнавият токсик драматизира...дори ми е неудобно че ми отговаряш, защото кой съм аз че да искам отговори...просто когато се каже А, трябва да се стигне и до Я, и аз не искам да ме обвиняват че имам 500 акаунта, ама какво да направя, мога просто да си направя друг акаунт и да пиша така че никой да не разбере кой съм, или изобщо да не коментирам, но защо да го правя за да угодя на "група тролчета"


Уважавам много труда ви и това че го правите за слава и една добра дума, а не за пари, но каква вина имам аз че от екипа спите по 20 часа седмично?
Щом на някой не му харесва или не може да смогне - може просто да се откаже, да намери друго място за изявите си или да си направи свое - възможности много.
Все пак не си заслужава за едната слава и изява човек да си съсипе здравето с 20 часа сън на седмица, нали?

п.п. Плюсовете и минусите в ревютата са само за хора, които не четат цялото ревю.
Аз го правя и от него обикновено става ясно кое е + и кое -, така че не ми трябват. :P

4164 мнения
профил »
VK_ каза на 17.10.2014, 15:57 ?. :
Редактиран на 17.10.2014, 16:26 ?.

@ Д.Каролев - На мен пък ми харесват тия плюсове и минуси, обикновено другите сайтове не го правят при ревюта. Не е необходимо да губите характер и да напасвате своите виждания с тези на читателите, та нали това ви е работа, да изразявате лично мнение (критично по възможност) спрямо новоизлезли игрови заглавия и парчета хардуер. Журнализма не е демокрация, иначе щеше да има обща дума за двете. Аз смятам, че трябва да следвате вашата си политика, разбира се би било добре да се вслушвате в читателите от време на време, но само тези, които го заслужават. Съвсем честно ти казвам, направо се чудя как го търпите, а не само ами и обяснения му давате... точно на него, човекът без характер, който си мени мнението с посоката на вятъра. Страхотен еталон за читател няма що.

291 мнения
профил »
bushido каза на 17.10.2014, 17:25 ?. :

"мога просто да си направя друг акаунт и да пиша така че никой да не разбере кой съм"

брачед, ти не можеш да се скриеш, защото си тъп като гъз и се познаваш от километри :) колкото и да минаваш деликатно :)

28 мнения
профил »
panzerfaust каза на 17.10.2014, 09:37 ?. :

Коя е тази интелигентната бойна система,ти болен ли си?!?!Напарфюмирана,напудрена,излъскана,25 гб.Отдолу куха като консервена кутия.Много красива и какво от това.Супер кратка кампания,еднакви NPC-та(в Мордор няма два еднакви орка!),ултра линейна,тъпа комбат система с 3-4 бутона общо,плоска история.Някой ще каже,че никой не ме кара насила да я играя,да така е.НО първо играя и после решавам дали да дам пари.А за конкретната игра това няма как да се случи,срамота! Ла*но,увито в златен станиол...

1152 мнения
профил »
teodosi_ivanov каза на 17.10.2014, 09:44 ?. :

Страшен пример даде с Мордора. Това че ти не си видял или си прочел просто че в мордора няма два еднакви орка... ок.

769 мнения
профил »
Soviet Reunion каза на 17.10.2014, 10:08 ?. :

Бойната система е леко посредствена, но за добро или лошо е различна. ;)
Играта е много графика и по малко от всичко останало.
Няма лошо, хубаво е че не е досадно дълга, изиграх я веднъж, не бих повторил.

291 мнения
профил »
bushido каза на 17.10.2014, 17:33 ?. :

Бойната система наистина е малко тъпа. По принцип нямам нищо против quick time евенти, целта е била предимно ефектни масакрета, но тук анимациите стават прекалено повтаряеми, а самите QTE не носят реални последици при евентуална грешка, освен по-малко комбо точки. Целта е била предимно да се гледа визуално как хвърчат кръв и крайци.

28 мнения
профил »
panzerfaust каза на 17.10.2014, 11:28 ?. :

@crysis 2,ама разбира се,че за 2 думи ще се хванеш,по останалите аргументи - нито дума.Да,изиграх Мордора,който също беше доста циклеж(открай докрай го изиграх,дори след края на главната мисия),и бях учуден колко разнообразни бяха оркските мутри.А тази конкретната дразнеща помия я запратих в коша,след като стигнах до един коридор преди финала и след 5-6 умирания не видях смисъл да продължавам да си губя времето.Самият принцип на минаване на този коридор е безумен,светва жълто -цък,светва синьо - цък,но дали са правилните бутони на ПЦ,кой знае...

1152 мнения
профил »
teodosi_ivanov каза на 17.10.2014, 12:03 ?. :
Редактиран на 17.10.2014, 12:12 ?.

Ами с останалото съм почти съгласен така че да, хванах се само за това което мога да обсъдя. Разнообразие в Мордора има(откъм орки), иначе играта е повтаряема откъм геймплей.

E щом си умрял 5-6 пъти в тоя коридор явно не е толкова безсмислен, защото аз не умрях нито веднъж.Да играта е линейна,историята е средна,персонажите не са чак толкова дълбоки,Системата се състои в помпане на 4 бутона да. Като цяло не е игра която би повторил, но пък на мен лично ме зарадва атмосферата. Особено мисията където трябва да прекосиш реката.Може да съдите Crytek че правят само графични игри, но признай - ако Ryse имаше графика като CoD 4(примерно, нищо против CoD 4) ефекта нямаше да е същия.

742 мнения
профил »
jenssn каза на 17.10.2014, 11:55 ?. :

менютата сса удобни странен минус.

Конзолните пресети на контрол са ужастни нищо не се споменава за това ...

Мъка е когато се прицелваш с копие

Ужасен ауто айм който не може да се изключи.

Помпане на 4 копчета през цялата игра след половината всички сцени омръзват ..

Главния герой е адски невзрачен

МНого невидими стени

Няма скок

Ниво на трудност: ... Каква трудност.... хахах

От към визия онемях само с оня странния anti alising забравих му името прави чудеса без да дропва кадри. И разбира се лицата на героите са все едно заснети


1076 мнения
профил »
Deroni76 каза на 17.10.2014, 12:22 ?. :

Яко, интерактивен бенчмарк.

28 мнения
профил »
panzerfaust каза на 17.10.2014, 13:03 ?. :

Какво да признавам,просто нямаше да я тегля,защото ако и графиката не е тази,просто се обезсмисля тотално.

26 мнения
профил »
Sparrowz каза на 17.10.2014, 18:27 ?. :

Човек, който си цени времето и иска да си го изразходва в нещо по-смислено, не трябва да играе това. Играта и за разпускане не става. Не знам, Microsoft сигурно си мислят, че като се портне за PC и ще си вдигнат нещо продажбите, ама солидно си изяде лошите ревюта и както се оказа - съвсем заслужено.

1152 мнения
профил »
teodosi_ivanov каза на 17.10.2014, 20:04 ?. :

PC Mania, само едно нещо - играта ползва CryENGINE а не CryENGINE 4. Новия CryENGINE се води от четвърто поколение, но се води 3.5. Crysis 4 ще бъде с CryENGINE 4

1014 мнения
профил »
nvision89 каза на 17.10.2014, 23:35 ?. :

Sry, не съм си направил рисърча както трябва. Ще го поправя, това е важно!

1978 мнения
профил »
DragonSlayer каза на 17.10.2014, 23:27 ?. :

Общо взето, изненадани не трябва да има. Преди месеци и месеци казах, че това ще е посредствена игра, но то не се искаше някакво кой знае какво прозрение за това.

130 мнения
профил »
JaisonNo-2 каза на 18.10.2014, 11:59 ?. :

То преди месеци и месеци излезна за някоя от конзолите. Не помня за коя, но не е трудно да се направи такъв извод, гледайки геймплея.

1978 мнения
профил »
DragonSlayer каза на 18.10.2014, 12:56 ?. :
Редактиран на 18.10.2014, 12:57 ?.

Е, ти как мислиш, че съм си изградил мнение за играта - с взиране в кристалната си топка ли? Или топки?

130 мнения
профил »
JaisonNo-2 каза на 18.10.2014, 15:22 ?. :

Евала за поддържането на личната хигиена :D

30 мнения
профил »
u3MaMHukaaA каза на 23.10.2014, 19:16 ?. :
Редактиран на 23.10.2014, 19:16 ?.

Аз и въображаемия ми приятел пак сме дошли :)

В общи линеалуми тая игра е бой с колци на селски събор , както казваше един зидаро-мазач с физика на Дуейн Джонсън - "Чудесно"

1 мнения
профил »
CvetanVasilev каза на 03.11.2014, 00:04 ?. :

Съглесен съм с абсолютно всички малки "недодяланости" в самата игра. Но това е от онези игри, които въпреки недостатъците си и бозенето на безсмъртната крава, са ЗВЕРСКИ !!!!

3 мнения
профил »
xbox360360 каза на 06.11.2014, 16:52 ?. :

Играта е страхотна.Много добре изпипана и интересна

757 мнения
профил »
soti_n каза на 05.02.2015, 11:50 ?. :

Екшън игра с много сцени и наистина екзекуциите са като трейлъри. По едно време ми омръзна да цъкам като изоглавен, и оставих играта 1 ден да си почива. На Крайзис не съм натискал толкова много бутоните на мишката. На някои хора може да им омръзне и да се изнервят на това еднообразно кликане. В началото на последената глава имаше момент, в който сигурно 5 минути без да спирам трябваше да стрелям с арбалета (скорпио) по врага..
напиши коментар
 
ОЩЕ ЗА ИГРАТА
Ryse: Son of Rome

новини:
Играта, която се издава от Crytek в дигитален вид и от Depe Silver на диск, ще излезе на 10 октомври.
Продължение на XBOX One премиерното заглавие Ryse: Son of Rome не е изключено, но това също зависи от представянето на XBOX One на пазара.
XBOX One ексклузивът, който съпроводи премиерата на конзолата, ще има преработена РС версия, в която влиза всичкото налично съдържание за играта.
ОЩЕ ИГРИ ОТ ЖАНРА
Watch_Dogs - видео ревю 149
Star Wars: The Force Unleashed II 125
Tomb Raider 103
The First Templar 91
Assassin's Creed: Revelations 90
Darksiders 2 87
Assassin's Creed 2 81
Grand Theft Auto V - Втори поглед 80
Prince of Persia: The Forgotten Sands 80
Assassin's Creed III 80