facebook facebook
 
 
ИГРИ » PC
 
   
 
RetroNinja аносира своя самостоятелен проект
Превю | 16.09.2020 | автор:


Производител:
Издател:
Жанр:
Платформър
Платформа:
PC

Ветеранът Тони Барнс, носител на наградата за цялостно творчество „Джери Лоусън" и дизайнер на емблематичната гейм поредица Strike, обяви новия си проект - Run Die Run Again.

RDRA представлява платформър от първо лице, в който всеки инч от околната среда е навън, за да ви убие! Играта е състезание за издръжливост, при което се възнаграждават бързите реакции и умения за акробатично избягване на най-различни препятствия.

Действието в RDRA се развива през 2127 година, мрачно бъдеще в което мегакорпорации управляват всички аспекти на живота. За изкачване в обществото и шанс за по-добър живот, хората влизат в ролята на „Бегачи", участвайки в най-популярната и най-смъртоносната игра в света.

Бегачите ще се състезават във виртуални писти с препятствия, създадени специално, за да проверят издръжливостта им и да разберат дали са достойни да станат един от „Избраните".

Играта ще ви предостави възможността да изпробвате  разнообразни препятствия и най-различни движения. Як саундтракк, ролеви елемент и класация на вашите постижения ще се погрижат да не скучаете.

Тони Барнс разказва как му е хрумнала идеята за RDRA: "Исках първата игра на RetroNinja да бъде нещо, което мога да направя до голяма степен сам. Докато се опитвах да избистря концепцията в главата си, играех на игри като Destiny, Celeste, Super Meat Boy и Titanfall 2. Така ми хрумна да направя Super Meat Boy от първо лице. Игра която би била забавна за разработка и която бих могъл да направя сам ", така се роди RDRA.

  

напиши коментар
 
ОЩЕ ИГРИ ОТ ЖАНРА
Spyro: Reignited Trilogy 6
Ziggurat 3
Apotheon 2
Deadbolt 2
Ori and the Will of the Wisps 1
Grow Home 1
KUNAI
Black the Fall