Razer направиха “геймърска” Visa карта

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

От известно време насам, Razer и Visa работят в тясно сътрудничество помежду си и ако сте се чудили какво ще излезе от това необичайно партньоство, сте дошли на правилното място.

Днес, те представиха своята първа "геймърска" разплащателна карта, която има LED подсветка с формата на логото на Razer, светеща с традиционния за компанията зелен цвят ( не очаквайте RGB) всеки път, когато когато я използвате за плащане. Но това е "premium" вариантът, за най-фанатичните фенове. "Standard" версията също е в черен цвят, но разбира се "гъзарската" подсветка липсва…

Тези две физически разплащателни карти комбинират възможността за дигитално разплащане с виртуална карта или апликацията Razer Pay, а също така функционират и като обикновени дебитни карти.Друга интересна особеност на Razer картата е, че няма тя няма номер, както картите, които ще получите във всяка банка.

Ако идеята за картата ви харесва, трябва също така да знаете, че използването на Razer картата ви носи различни бонуси в онлайн магазина на Razer.