facebook facebook
 
 
 
   
 
PlayStation 4 Pro - имате ли нужда от нея?
14.11.2016 | автор:


От 10 ноември 2016 г. Sony Interactive Entertainment Europe (SIEE) пусна PlayStation 4 Pro (PS4  Pro), игрална система от висок клас, която поддържа най-новите  видео технологии за да направи игрите още по-ярки и с повече детайли от всякога. PS4 Pro, която поддържа динамичен 4K гейминг и 4K забавления вече е налична в Европа, Близкият Изток, Южна Африка и Австралия. Стартират продабите и в България на препоръчителна цена от 799лв. Изключително силни PS4 игри, като Call Of Duty®: Infinite Warfare (Activision), Ratchet & Clank™, The Last of Us™ Remastered, and Uncharted™ 4: A Thief’s End (SIE Worldwide Studios), бяха преработени така, че да се възползват максимално от увеличената мощност на PS4 Pro и да доведат графичното и визуално усещане от играта до нови висоти. 

“Старта на PS4 Pro е изключително вълнуващ момент за PlayStation. Никога до сега не сме лансирали нова конзола в средата на жизнения цикъл на една игрова платформа.” каза Джим Райън, Президент на SIEE и Президент на Global Sales & Marketing, SIE “Предоставяйки на разработчиците нови възможности за покажат своята креативност, PS4 Pro показва нашата решимост да предлагаме иновативни продукти и завладяващ геймплей за любителите на електронните игри.”  

PS4 Pro използва най-новите визуални технологии, като поддържа динамична 4K разделителна способност и High Dynamic Range (HDR). Мощният централен (CPU) и графичен процесор (GPU) на PS4 Pro позволява на разработчиците на игри да създават по-висококачествени игри с динамична  4K графика* с безпрецедентна визуална прецизност, по-плавни движения и по-стабилна честота на кадрите (frame rate). Както всички PS4 конзоли, системата е също така съвместима с HDR графичната технология, която създава по-реалистични, изключително ярки изображения, които са по-близки до естественото виждане на човешкото око. 

Потребителите вече разполагат с по-голям избор и могат да използват както  съществуващата вече стандартна PS4 конзола, така и новата PS4 Pro. Всяко PS4 заглавие може да бъде стартирано както на PS4 Pro, така и на стандартната PS4 система, която бе обновена преди два месеца – с нов дизайн, по-тънка и по-лека, на препоръчителна цена от 599 лв. PlayStation®VR е съвместима и с двете конзоли. PS4 Pro и стандартната PS4 имат един и същ интерфейс и достъп до активната онлайн гейминг общност. Потребителите ще могат да изберат конзола, според предпочитанията и нуждите си.

При старта на PS4 Pro, приложението Netflix ще бъде обновено. Потребителите ще могат да стриймват 4K съдържание като “Narcos Season 2” и “Luke Cage.” До края на годината се очакват около 600 часа 4K съдържание, достъпно от Netflix. Приложението YouTube – един от най-големите източници на 4K съдържание, също ще бъде обновено с функция за поддръжка на 4K за новата PS4 Pro.

За потребителите, които притежават HD телевизор, който не поддържа 4K или HDR, PS4 Pro ще осигури разнообразие от по-добри характеристики като по-висока скорост и стабилност на кадрите, както и подобрена графика. 

напиши коментар