facebook facebook
 
 
ИГРИ » PS4
 
   
  [phpBB Debug] PHP Notice: in file /noc/www/domains/pcmania.bg/managers/mysql.php on line 59: file_put_contents() [function.file-put-contents]: Only 0 of 2498 bytes written, possibly out of free disk space
Pitfall: The Lost Expedition
| 10.04.2004 | автор: Ивелин Иванов


оценка:
Производител:
Edge of Reality
Издател:
Activision
Жанр:
Джъмп енд рън
Платформа:
PS4

Европейска премиера: 20-ти февруари, 2004-та
В миналия брой, в ревюто на Sphinx, споменах нещо за “игрите без душа”. Винаги съм бил склонен да простя на създателите на игри по-скоро техническите недостатъци, отколкото липсата на вдъхновение. Новият Pitfall определено не е най-добре изглеждащият конзолен jump&run.
Играта в никакъв случай не изглежда зле. Напротив! Но това далеч не е графичната класа на Jak II или Ratchet & Clank. За сметка на това Pitfall: The Lost Expedition определено е “игра с душа”. За пръв път игра с това заглавие изглежда като нещо повече от поредица от добре замислени нива. Хората от Edge of Reality са се постарали да вдъхват живот и индивидуалност на всеки от героите в приключението и най-вече на самия “Питфол Хари”. Същото може да се каже в пълна степен и за света на играта. Макар да е изпипан по законите на жанра, той е пълен с живот и настроение. Авторите на The Lost Expedition са “превели” чудесно класическия двумерен стил на Pitfall на езика на 3D jump&run игрите. Нещо повече, Хари разполага с някои нови умения - двоен скок, атаки с ръце и крака (и дори комбо техники) и умението да се търкаля на кълбо. Няма да се увличам в изброяване в оригиналните (макар и не революционни) идеи в играта, защото списъкът е доста дълъг. Приключвам с уточнението, че Pitfall: The Lost Expedition демонстрира още доста забавно чувство за хумор плюс камера, която можеше да бъде изпипана далеч по-добре. 

напиши коментар
 

305 мнения
профил »
The Wolf каза на 18.11.2011, 12:38 ?. :

Вижда се колко е по добра от пц версията.
напиши коментар
 
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /noc/www/domains/pcmania.bg/right/games-detail.php on line 19: Invalid argument supplied for foreach()
ОЩЕ ИГРИ ОТ ЖАНРА
Donkey Kong Country: Tropical Freeze - PCM2.0 10
LittleBigPlanet 3 5
Guacamelee! 2
Ratchet & Clank: Up Your Arsenal 1
Jak & Daxter 1
Ratchet & Clank: Size Matters
Jak III
Sly Raccoon
Ratchet & Clank
СПОНСОРИРАНИ ЛИНКОВЕ
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /noc/www/domains/pcmania.bg/right/games-detail.php on line 147: Invalid argument supplied for foreach()
 
 
PC Mania Store » USB Джаджи
марка цена най-нови
подреди по:
 
       Игри PC   Мишки   Мрежи   Клавиатури   Слушалки   Колонки   MP3/MP4 плеъри       
  Дискове   Лаптопи   Дисплеи   Охладители   Книги   Конзолни аксесоари   Кутии       
  Плеъри   USB Джаджи   Enter Game Machine   Таблети   Фото и Видео   Рутери      
 
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /noc/www/domains/pcmania.bg/components/footerSales.php on line 138: Invalid argument supplied for foreach()