facebook facebook
 
 
 
   
 
Philips с признание за най-добър телевизор
16.08.2016 | автор:


Вносител:

сайт на продукта »

Иновативният 4K UHD LED телевизор Philips 65PUS7601 спечели EISA наградата за най-добър телевизор с голям екран в Европа за 2016 – 2017 г. от Европейската асоциация за образ и звук (European Imaging & Sound Association). TP Vision, компанията производител на телевизори с марката Philips, получи признанието на журито заради изключителното качество на картината на модела.

Philips 65PUS7601 притежава голяма част от PQ технологиите, които обичайно са включени в първокласните продукти от серия 9000 на марката. По този начин моделът на Philips поставя нови стандарти за пазарния сектор, приближавайки първокласните технологии до средния потребител. Това е и първият HDR телевизор на Philips, който включва както HDR Premium, така и HDR ъпскейл, така че независимо от източника на съдържание, картината е изключително ясна и реалистична.

Тазгодишното жури на престижните награди EISA, обърна специално внимание на усъвършенстваната LED подсветка, която използва 128 зони на локално затъмнение, осигурява равномерно дълбоко черно и детайлни сенки в невероятната чистота на Ultra HD образа. Те бяха впечатлени и от възможността за допълнителна персонализация на настройките Perfect Natural Motion, която позволява на потребителя да ги пригоди според своя вкус, а 10-битовият панел поддържа и HDR съдържание. Резултатът е убедителни по своите мащаби филми и телевизионно съдържание. Други фактори, като тристранния Ambilight, операционната система Android TV, богатото като възможности дистанционно и качествения звук, предоставят впечатляващо изживяване на филми и телевизия на голям екран.

Телевизорът Philips 65PUS7601 предоставя най-високо качество на картината с разделителна способност от 4К, което осигурява подобрени изображения независимо какво е оригиналното съдържание. В съчетание със специално разработения за този модел дизайн от тънки алуминиеви стойки, отличеният телевизор олицетворява нагледно съвършенството в ТВ технологиите.
 

напиши коментар
 
ПРОДУКТ НА СЕДМИЦАТА  

AOC представи новия монитор AG273QX

ОЩЕ фото и видео
Конзолен аксесоар: AverMedia Game Capture HD 17
Фотоапарат: Nikon Coolpix P500 16
Мултимедиен плейър: Diva FX79 14
Фоторамка: Diva DF8V 14
D-Link DCS-5222L управляема подвижна IP камера с Cloud услуга 14
Фотоапарат: Panasonic Lumix G10 13
Дигитален мултимедиен плеър - WD TV 12
Philips с признание за най-добър телевизор 12
5 начина за спортни снимки с високо качество 11
Медиа плейър: Western Digital HD TV 11