facebook facebook
 
 
 
   
 
Pathfinder: Wrath of the Righteous изпълни основната си Kickstarter кампания
09.02.2020

Owlcat Games работят по наследник на Pathfinder: Kingmaker, който отново ще е адаптация на настолната RPG кампания. Той ще се казва "Wrath of the Righteous". В него става въпрос за мистичен герой, който предизвиква демоничните лордове, затваря портал към Пропастта и повежда кръстоносен поход. Въпреки, че Owlcat Games имат достатъчно средства за да реализират директно това продължение, те отново се обръщат към Kickstarter за да увеличат своя бюджет и да напомпат малко интерес към заглавието. От страницата на кампанията можем да прочетем:

"Въпреки, че имаме достатъчно средства, за да реализираме концепцията на Wrath of the Righteous, искаме тази игра да ви даде наистина епично преживяване. Играта е изградена около идеята за възход към властта, посредством един от шестте различни Митични пътеки, всяка от които трансформира персонажа на героя в мощно същество със специални умения. Те също така оказват влияние върху разклоненията на сюжета, променят света, който заобикаля главния герой и влияят на връзките на героя ви с обграждащите го спътници и NPC-та. Идеята може да бъде разгърната още много, отколкото ни позволява текущият ни бюджет."

Първоначалната цел за бюджета е била $300 000 долара и тя бе постигната с лекота. Към момента на тази новина, кампанията е прехвърлила $780 000 и вече са обявени допълнителни цели за реализация. Следващата цел е постигането на $845 000, при която ще получим и допълнителна раса и която играчите ще трябва да гласуват, за да определеят дали тя да бъде ratfolk, catfolk или kitsune. До изтичането на срока за нейното изпълнение остават 31 дни, така че очакваме още новини по темата.

Wrath of the Righteous също така обещава и подобрен туториъл за новобранците, които тепърва трябва да се запознават с правилата в Pathfinder и камерата, която се върти свободно на 360 градуса. Да се надяваме, че някоя от целите, които все още не са обявени включват и възможност за походови битки, ако ли не ще трябва да разчитаме отново на модове. 


напиши коментар
 
НАЙ-ЧЕТЕНО ПРЕЗ СЕДМИЦАТА
Valve баннаха 40 000 акаунта в Dota 2 806
Целият каталог на Activision Blizzard бе премахнат от GeForce Now 713
Half-Life: Alyx излиза на 23-ти март 599
Изтекоха потвърдилите до този момент участници за E3 2020 515
Criterion отново поемат разработката на Need for Speed игри 460
Игрите и книгите по The Witcher отбелязаха над 500% скок в продажбите през декември 431
Изтекоха нови детайли за предстоящия CoD режим Warzone 419
Първи детайли за мистериозния шутър Project A на Riot Games 413
Излезе Wolcen: Lords of Mayhem 410
НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Blizzard също прави разпродажба на игри 122
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122