facebook facebook
 
 
 
   
 
Otherside Entertainment работят и по друг проект, освен System Shock 3
17.04.2020

Създателите на System Shock 3 - Otherside Entertainment най-накрая нарушиха мълчанието си, след серията от големи напускания на служители. Вицепрезидентът на Otherside Entertainment - Уолтър Сомол, сподели в официалния форум на компанията, че компанията е "все още тук". Уточняваме, че Сомол се намира в масачузетския офис на компанията и не споменава нищо за System Shock 3, която се разработва от тексаското студио, но спомена че студиото работи по ново заглавие.

"В момента всички работим дистанционно, вероятно като повечето от вас. Нашата нова концепция се оформя добре и сме наистина развълнувани относно нея. Имаме страхотен и различен арт стил, а играта ще се захранва от Unreal Engine 4. Знам, че е само тийз, но повече не мога да ви кажа към този момент" - сподели той.

Напомняме, че по-рано тази година множество ключови служители на студиото, в това число сценариста, водещия програмист и дизайн директора напуснаха тексаския офис на Otherside Entertainment. Към настоящия момент освен легендарния дизайенр Уорън Спектър, още трима души са отбелязали в LinkedIn тексаския офис като свое работно място. Студиото все още не е дало официална информация относно този проблем. Последните новини около System Shock 3 получихме през септември 2019 г., когато студиото пусна пре-алфа трейлър.

Припомняме, че студиото няма нищо общо с римейка на първия System Shock, който се разработва от Nightdive Studios - студио, което се е фокусирало върху възкресяването на стари и забравени заглавия. 


напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
System Shock 3

новини:
Близо 5 години след обявяването на проекта, той най-накрая намери издател, в лицето на китайския гигант Tencent.
Оказа се, че домейните на третата и евентуална четвърта част, са станали собственост на китайския финансов гигант Tencent. Какво ли означава това?
Според анонимен бивш служител на студиото, всички служители, занимаващи се със съдържанието в играта са освободени.

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122
Blizzard също прави разпродажба на игри 122