facebook facebook
 
 
ИГРИ » Wii U
 
   
 
Nintendo Switch: тази седмица и у нас
Превю | 28.02.2017 | автор:


Производител:
Издател:
Жанр:
Екшън
Платформа:
Wii U

С новия си модел японският гигант Nintendo слага край на разделението между "домашната" конзола и преносимата такава. Вече няма да се налага геймърите да избират дали да играят любимата игра в дома си - пред удобния огромен телевизор или на малкия екран, докато носят конзолата със себе си. Просто защото Nintendo Switch въплъщава в себе си силата на промяната.

„Играйте навсякъде - у дома пред телевизора ще можете да поставите конзолата в специална станция, а ако решите да излезете, просто трябва да вземете Nintendo Switch в ръце и той мигновено преминава в ръчен режим на работа. Оказва се, че навън ви очаква приятел, който иска да играе с вас? Поставете конзолата на място, където можете да я виждате и двамата, вземете по един Joy-Con контролер и надпреварата започва. За още по-голямо удобство, контролерите са снабдени с приставки за допълнителни бутони“ - разказва Александър Бакалов от българската верига за видеоигри Пулсар, която ще пусне конзолата Nintendo Switch на 3 март.

У дома …

Нищо не може да се сравни с добра игра на големия телевизор. Nintendo са се погрижили да ни осигурят комфорта от гейминга в домашни условия. Nintendo Switch док станцията се свързва лесно с телевизора - поставя се конзолата вътре и пред геймъра се разкриват два избора - да играе с приятел, използвайки двата Joy-Con контролера по отделно, всеки от които разполага с вгpaдeн ceнзop зa зacичaнe нa движeниe и вибpaция или чрез специалната Joy-Con ръкохватка да сглоби един традиционен контролер. И в двата случая, ще има на разположение пълен набор от бутони и aнaлoгoв cтиĸ.

Навън…

Геймърите могат лесно да вземат Nintendo Switch със себе си по време на всяко излизане или пътешествие. Играта продължава в момента, в който извадят конзолата от док станцията, поставят Joy-Con контролерите и натиснат бутона A. Батерията може да издържи до 6 часа, но все пак това зависи от софтуера и условията при използване. Така например красивата и великолепна като техническа реализация, но изискваща далеч повече ресурси игра The Legend of Zelda: Breath of the Wild може да се играе в мобилен режим около три часа с едно единствено зареждане. Което става чрез адаптер за прав ток, включен в USB type-C конектора.

Приключение с приятели…

До осем устройства могат да бъдат свързани локално, посредством безжична връзка, като за игрите, разполагащи с кооперативни режими, всяка Nintendo Switch конзола е екипирана за игра от двама. Геймърите могат да играят с приятели навсякъде, където има WiFi.

Nintеndо Ѕwіtсh пpитeжaвa peдицa вгpaдeни фyнĸции, ĸoитo я пpaвят oщe пo-комуникативна. Лeвият Јоу-Соn e cнaбдeн c Capture бyтoн, за споделяне на скрииншоти от играта, веднага щом бъдат направени, а дecният Јоу-Соn oт cвoя cтpaнa paзпoлaгa c NFС зoнa, ĸoятo позволява взаимодействие c Аmііbо фигypитe нa Nіntеndо, ĸaĸтo и с ІR ĸaмepa, ĸoятo зacича paзcтoяниeтo, фopмaтa и движeниeтo нa пpeдмeти в няĸoи cпeциaлнo пpeдвидeни зa цeлтa игpи.

Кога?

Конзолата Nintendo Switch ще бъде налична в магазините и сайта на единствената специализирана верига за компютърни и видео игри у нас - Пулсар на 3 март, в комплект с два уникални бъндъла с най-големите стартови хитове за платформата – The Legend of Zelda: Breath of the Wild и Super Bomberman R.

 

напиши коментар
 

1748 мнения
профил »
Sentry каза на 06.03.2017, 20:18 ?. :

Добре де, това ясно, че е shill статия, ама ми е интересно има ли някой друг, на който му се е играела Зелда повече, отколкото има мозък? :D
напиши коментар
 
ОЩЕ ЗА ИГРАТА
Nintendo Switch: тази седмица и у нас

Ревю:
Switch е еволюцията на всичко, което Wii U искаше да постигне, но не можа заради обективни технологични недостатъци.

новини:
Към момента компанията поддържа 7500 магазина по цял свят, но мярката се налага заради тенденцията потребителите да минават към дигитални копия на игри.
Днес е 23 март и след четири месеца чакане, геймърите с Android телефони най-сетне могат да играят на Super Mario Run.
Nintendo засега не коментира, но компанията вече заклейми емулаторите като "сериозна заплаха за интелектуалната собственост".
ОЩЕ ИГРИ ОТ ЖАНРА
Destiny 70
Shank 53
Dragon's Crown 29
Grand Theft Auto V 29
Red Dead Redemption - PCM2.0 21
Red Faction: Guerilla 18
Grand Theft Auto: Chinatown Wars 17
Killer is Dead 12
Shadow Complex 9
Anarchy Reigns 7