facebook facebook
 
 
 
   
 
Ninja Theory не работи по DMC: Devil May Cry 2
31.07.2014

Новият проект на английското студио Ninja Theory със сигурност няма да бъде DMC: Devil May Cry 2.

Новата игра ще бъде разкрита по време на предстоящото изложение Game Developers Conference Europe, но според пост в Twitter акаунта на студиото става въпрос за съвсем ново IP.

Представянето на Ninja Theory ще стане на 12 август, когато играта ще бъде анонсирана, а заедно с това ще видим дори геймплей кадри от нея. 


напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
DmC: Devil May Cry

новини:
Очаква ни поредното дигитално наказание с микротранзакции, автоматични битки и онлайн PvP игра - все неща, каквито поредицата никога не е предлагала, нали?
Добра серия за притежателите на PS3, XBOX360 и Wii U, които ще могат да избират между цели три екшъна в първите активни за гейминга дни на новата година.
Списание GameMaster присъди 89 точки на новия хак-енд-слаш екшън на Ninja Theory, с което отново затвърди добрите впечатления за играта на англичаните.

Ревю:
Една велика поредица преоткри себе си отново благодарение на талантливото студио Ninja Theory. Данте се завърна и нито един демон вече не е в безопасност.

Превю:
Трябва ли старите фенове на поредицата да си скубят косите заради новата визия на Devil May Cry? По-скоро не, защото геймплеят изглежда все така атрактивен.

Интервю:
На талантливото английско студио Ninja Theory се пада нелеката задача да възроди една от най-успешните хак енд слаш поредици, но предизвикателствата не са малко

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Blizzard също прави разпродажба на игри 122
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122