facebook facebook
 
 
 
   
 
Nightdive Studios работят по Blade Runner: Enhanced Edition
16.03.2020

Въпреки, че Nightdive Studios са концентрирани основно върху римейка на System Shock, той далеч не е единствения проект по който работят. Оказа се, че друга класика - Balde Runner на Westwood - също е процес на преработка. В този случай обаче говорим по-скоро за remaster отколкото за пълнокръвен римейк. Все пак е хубаво, че sci-fi трилърът получава обич и внимание и ще може по този начин да привлече нови аудитории.

Не беше лесно човек да се сдобие с Blade Runner (говорим по легален път), преди GoG да придобият правото да продават играта в обновено дигитално издание, което като цяло не е претърпяло промени спрямо оригиналната игра, освен системната поддръжка. Предстоящото Enhanced издание обаче ще получи множество осъвременявания, не само по отношение на визията. Моделите на персонажите и анимациите ще бъдат обновени, кътсцените ще бъдат премащабирани с помощта на machine learning алгоритми (които напоследък са доста популярни за визуално освежаване на стари заглавия сред модърите). Също така можете да очаквате поддръжка на широкоекранни монитори, персонализация на клавиатура и геймпад, както и други, все още необявени възможности.

"Blade Runner е неостаряващ шедьовър във всяко едно отношение. Използвайки KEX технологията, за да подобрим графиката и гейминг изживяването като цяло, и то по начин по който не сте виждали до този момент, ние запазваме визията и геймплея на Westwood в цялата им прелест. По този начин, играейки играта на модерен хардуер, вие ще я чувствате не по начина по който е била, а по великолепния начин, по който я помните." - пояснява изпълнителният директор на Nightdive Studios - Стивън Кик.

Blade Runner: Enhanced Edition се очаква в Steam по-късно тази година. 


напиши коментар
 
НАЙ-ЧЕТЕНО ПРЕЗ СЕДМИЦАТА
id Software ще премахнат Denuvo от DooM Eternal следващата седмица 1045
Command & Conquer Remastered Collection излиза на 5-ти юни 856
Работата по Bayonetta 3 продължава 630
И BlizzCon няма да се проведе 610
Календар на гейминг събитията през лятото 584
Изтече кодовото название на новия проект на Remedy 532
Джон Ромеро продаде своето копие на Castle Wolfenstein 519
Valorant излиза на 2-ри юни 481
Потвърдено: Tencent ще финансират System Shock 3 463
НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Blizzard също прави разпродажба на игри 122
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122